Reclamă

Prințul William și Kate Middleton s-au sărutat la un meci de polo. Gestul tandru în public e un moment rar între cei doi

Prințul William și Kate Middleton s-au sărutat la un meci de polo caritabil ținut la Castelul Windsor. Astfel de momente sunt rare în public între Ducii de Cambridge. Se spune că acestea nu sunt deloc acceptate de către Familia Regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta este cea care a spus că astfel de momente la evenimente publice nu au de ce să fie oferite.

Publicat: 7 iulie 2022, 11:58

Cu toate acestea, Kate Middleton și-a îmbrățișat soțul. Ducesa i-a dat un sărut pe obraz lui William după ce echipa sa a câștigat turneul organizat la Castelul Windsor. Cuplul fericit a ieșit de pe teren în timp ce erau îmbrățișați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul William și Kate Middleton s-au sărutat

Middleton, în vârstă de 40 de ani, a arătat superb într-o rochie Emilia Wickstead ivoire, cu căptușeală neagră. Prințul William și-a purtat uniforma polo albă și bleumarin. Înainte de marea victorie, Ducele de Cambridge a ajuns la eveniment într-o pereche de blugi albi și o cămașă albastră, scrie PageSix.com.

Familia Regală a fost apoi fotografiată cu trofeul din campionat în timp ce râdeau și sărbătoreau turneul de mare succes. Cu această ocazie s-au strâns peste 1 milion de dolari pentru mai multe organizații caritabile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Cambrdige se sărută tandru pe obraz, la un meci de polo
Ducele și Ducesa de Cambridge se mută de la Palatul Kensington din Londra în Adelaide Cottage / Profimedia Images
Reclamă

Evenimentul a fost o modalitate excelentă pentru cuplul regal de a obține atenția publicului în timp ce se mută de la Londra în orașul Berkshire din Windsor. Perechea a decis să își mute familia pentru a fi mai aproape de cei dragi. Un alt motiv al mutării este satisfacerea nevoile copiilor lor în creștere.

Kate Middleton și Prințul William și-au arătat întotdeauna grija și sprijinul față de Majestatea Sa. De data aceasta, cei doi par deciși să-i fie alături și să se mute mai aproape de ea.

Ducele și Ducesa de Cambridge se mută de la Palatul Kensington din Londra în Adelaide Cottage. E o locuință de pe proprietatea Windsor Home Park din orașul regal Windsor. Casa se află la doar 10 minute de mers pe jos de noua reședință permanentă a Reginei. Regina Elisabeta s-a retras la Castelul Windsor, noua ei adresă ei principală. Palatul Buckingham trece printr-o renovare pe termen lung.

Reclamă

Cine îi ajută pe Ducii de Cambridge cu creșterea copiilor

În plus, sursele din apropierea celor doi au declarat pentru Page Six că mutarea îl va ajuta pe Prințul William să se pregătească pentru rolul său de viitor rege al Angliei.

„Părinții lui Catherine, Mike și Carole, sunt la doar câțiva kilometri distanță, în satul Bucklebury. Sora lui Catherine, Pippa, și soțul ei, James, caută și ei o nouă casă la țară. Soții Middleton sunt atât de apropiați și William îi iubește. Desigur, această mișcare îi va permite lui William și lui Catherinei să-și asume cu mai multă implicare rolurile lor din Familia Regală.”

Cei doi, Ducii de Cambridge, au deja trei copii împreună: Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, de 7 ani și pe Prințul Louis, de 4 ani. Middleton a glumit recent și a spus că ar putea încerca să mai aibă un copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×