Reclamă

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021. Primele imagini cu sportiva după marele eveniment

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021 la doar 18 ani. Sportiva cu locul 150 WTA a venit direct din calificări și a reușit performanța de a câștiga turneul US Open. Finala a fost una tensionată și cu multe emoții pentru publicul spectator. Rivala sportivei a fost o canadiancă la fel de tânără.

Publicat: 12 septembrie 2021, 11:17 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:42

Emma Răducanu a reușit să facă performanță în cadrul turneului US Open 2021. Finala s-a dat între Emma și rivala sa, Leylah Fernandez în vârstă de 19 ani, care ocupa locul 73 WTA. Jucătoarea britanică a ținut publicul cu inima la gură, însă în cele din urmă a reușit să cucerească marele trofeu. În urma performanței sale, Ema va urca pe locul 23 WTA conform celor de la News.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Emma Răducanu este cu un pas mai aproape de a face istorie. La doar 18 ani, aceasta a reușit să cucerească titlul US Open 2021. Tânăra jucătoare britanică este un motiv de mândrie pentru noi. De altfel, tatăl Emmei este român. Emma a devenit prima jucătoare de tenis care a reușit performanța de a ajunge în semifinalele US Open. Aceasta a început competiția în calificări.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Răducanu care a câștigat US Open 2021 în timp ce sărută trofeul pe terenul de tenis
Emma Răducanu va primi nici mai mult, nici mai puțin de 2.5 milioane de dolari / Profimedia Images

Mai mult, aceasta a demonstrat că munca și devotamentul o pot duce la rezultatele mult dorite. Sportiva de doar 18 ani a reprezentat Marea Britanie în competiție. La momentul semifinalei, Emma era a treia sortivă din afara top 100 care a reușit să ajungă în semifinalele US Open.

Reclamă

Munca și implicarea sa vor fi răsplătite și mai mult de acum în colo. Conform presei internaționale, Emma va avea parte de și mai multe colaborări cu brand-uri renumite, maia les după câștigarea competiției sportive. La momentul semifinalei, Emma Răducanu primea deja un cec de 600 000 de dolari.

Până să participe la US Open 2021 conturile sale numărau 300 00 de dolari doar din competiții. Emma Răducanu a câștigat US Open 2021 și a devenit astfel prima jucătoare din Marea Britanie câștigătoare a unui grand slam în ultimii 44 de ani, relatează publicația Mirror.

După această victorie remarcabilă, conturile sportivei vor urma să crească și mai mult.

Reclamă

Câți bani va câștiga sportiva în urma competiției

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021 și a stabilit record după record. Tânăra de doar 18 ani va urca acum pe locul 23 WTA. Conform publicațiilor externe, aceasta este prima sportivă din Marea Britanie care a câștigat un grand slam în ultimii 44 de ani.

Tânăra a învins-o pe adversara sa, Leylah Fernandez, 6-4, 6-3, având un scor care i-a adus o victorie binemeritată la US Open 2021. Cu așa o reușită, nu doar imaginea sportivei va crește, ci și conturile acesteia.

”Fenomenul din Marea Britanie” așa cum mai este numită sportiva de către presa internațională urmează să încaseze o sumă impresionantă pentru performanța sa.

Conform Mirror, Emma Răducanu va primi nici mai mult, nici mai puțin de 2.5 milioane de dolari în urma performanței sale istorice. Însă nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile dacă în spatele victoriei sale nu s-ar fi aflat sute de ore de antrenamente.

Deși are doar 18 ani, Emma Răducanu are ambiții mari în ceea ce privește cariera sa de sportivă aflată abia la început de drum. Adversara sa, Leylah a felicitat-o la finalul jocului pe tânăra sportivă. Nici Emma nu s-a lăsat mai prejos și le-a mulțumit celor din jur, dar și adversarei sale, Leylah, pentru jocul de care a dat dovadă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×