Reclamă

Simone Biles a revenit acasă! Câți bani a câștigat gimnasta după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simone Biles a revenit acasă unde a fost așteptată de către cei apropiați cu brațele deschise. Gimnasta a trecut prin mai multe momente tensionate după ce a luat o decizie neașteptată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Simone a reușit să obțină medalia de bronz pentru performanța pe care a avut-o la bârnă, în timp ce rivala sa a luat aurul. La doar 14 ani, Guan Chenchen a reușit să obțină cu mândrei medalia de aur pentru China.

Publicat: 7 august 2021, 14:41

Gimnasta Simone Biles s-a retras din finala concursului individual compus. Aceasta a renunțat la probele din cadrul Jocurilor Olimpice din acest an. Stresul și-a spus cuvântul asupra gimnastei care s-a decis să-și pună sănătatea pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Biles a revenit acasă

Simone Biles s-a reîntors acasă după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta a fost întâmpinată de susținători în Houston după ce a reușit să câștige a treia medalie din întreaga sa carieră sub egida Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Simone Biles în timp ce execută o săritură în șpagat și poartă costumul echipei Statelor Unite ale Americii
Simone Biles s-a făcut remarcată la Jocurile Olimpice de la Tokyo / Profimedia Images

Simone a încheiat cu bine participarea la competiția sportivă după ce a întâmpinat mai multe probleme de natură emoțională. După ce s-a speculat faptul că atleta s-a accidentat în cadrul competiției, aceasta a revenit public cu o declarație.

Reclamă

Simone Biles a decis că este mai bine pentru ea să se retragă din finalele de la individual compus. Aceasta nu a mai participat la sărituri, paralele sau sol, dar a reușit să obțină o medalie de bronz la proba de la bârnă. După ce Simone Biles a revenit acasă, oameniii au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu câștigurile acesteia după ce a participat la Jocurile Olimpice.

Conform publicației AS aceasta a reușit să obțină aproximativ 22.500 de dolari pentru medalia de argint pe care a adus-o acasă pentru echipa sa. Pe lângă această sumă, Simone a mai primit aproximativ 15.00 de dolari pentru medalia sa de bronz.

Simone Biles a revenit acasă cu un total de 37.500 de dolari, în ciuda participării sale la două finale.Sursele au aproximat în prezent averea gimnastei Simone Biles la aproximativ 6 milioane de dolari.

Reclamă

Participarea gimnastei Simone Biles la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simone Biles a revenit acasă după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone este una dintre cele mai decorate gimnaste din SUA.

Gimnasta este laureată cu aproximativ 19 medalii olimpice și mondiale. În anul 2016 Simone a participat la Jocurile Olimpice de vară. Aceasta a fost una dintre primele gimnaste care a reușit să cucerească patru medalii de aur la o singură ediție a Jocurilor.

Simone vine dintr-o familie cu un trecut tumultos. Cu toate acestea, determinarea sa a ajutat-o să ajungă atât de sus în lumea sportului.

Simone a fost adoptată de la vârsta de trei ani de către bunicii ei după ce mama sa a avut probleme din cauza consumului de substanțe interzise.

Cu toate acestea, Simone a crescut alături de bunici în Texas, iar la șase ani a intrat în lumea sportului. La opt ani, deja se pregătea alături de antrenoarea sa. Debutul internațional l-a făcut în 2013, iar de atunci succesul său a continuat să crească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×