Reclamă

Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles

Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.

Publicat: 3 august 2021, 14:10

Jucătorul de la liga națională a fotbalului american este alături de iubita sa în aceste momente de cumpănă. Simone Biles s-a retras din finala concursului individual compus, renunțând la două probe din cadrul Jocurilor Olimpice de anul acesta. Simone a decis să se retragă din cauza stresului care se afla pe umerii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles

Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles este unul dintre cei mai mari susținători ai acesteia. Decizia gimnastei cu privire la retragerea de la două probe din cadrul Jocurilor Olimpice a ținut primele pagini. Owens a făcut o postare emoționantă pe Instagram pentru a-și arăta sprijinul.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gimnasta nu va mai concura acum pentru medalia de aur. De altfel, echipa de gimnaste a Americii a fost nevoită să se mulțumească cu argintul de această dată. Iubitul gimnastei Simone Biles este un important jucător de fotbal american în cadrul NFL. Owens a cochetat cu fotbalul încă din copilărie și s-a făcut remarcat pentru abilitățile sale.

Reclamă

Jucătorul a suferit un accident la genunchi în anul 2019. Owens s-a pus rapid pe picioare pentru a se întoarce în teren. La doar o lună după accident, iubitul gimnastei Simone Biles a semnat un contract și s-a mutat la echipa Houston Texans. Owens și Biles s-au întâlnit cu ajutorul unei aplicații pentru întâlniri. Aceștia au început să iasă împreună cu puțin înainte ca restricțiile privind pandemia de COVID-19 să fie impuse.

Lucrurile s-au mișcat foarte rapid, iar curând iubitul gimnastei Simone Biles a devenit un important membru al familiei acesteia. De altfel, jucătorul de fotbal american a declarat într-un interviu faptul că pandemia le-a întărit și mai mult relația pe care o aveau.

Povestea de iubire dintre Jonathan Owens și Simone Biles

Reclamă

La scurt timp după ce s-au cunoscut, Jonathan Owens și Simone Biles au început să petreacă tot mai mult timp împreună. Cei doi au devenit tot mai apropiați și au format o legătură specială. Se pare că Simone ar fi fost prima care i-a scris lui Owen și l-a invitat în oraș.

După doar câteva întâlniri cei doi au devenit inseparabili. Ce mulți nu știu este faptul că Owens nu o cunoștea cu adevărat pe Simone. Sportivul a declarat într-un interviu că nu a știut nimic despre performanțele pe care iubita sa le înregistreaze în lumea gimnasticii.

Se pare că tocmai acest lucru i-a plăcut cel mai mult lui Simone la iubitul ei. La scurt timp după ce iubitul gimnastei Simone Biles a aflat care este importanța acesteia în lumea sportului acesta a devenit profund impresionat de femeia care îi stă alături.

Owens nu se sfiește niciodată să-și arate susținerea față de iubita ei. Jucătorul de fotbal american postează deseori pe contul personal de Instagram sau de Twitter mesaje emoționante de susținere pentru Simone.

De altfel , după aflarea decizie pe care Simone a luat-o în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Owens a postat o serie de imagini alături de un mesaj emoționant pentru iubita sa. Jucătorul se declară cel mai mare susținător al acesteia și promite să-i fie alături indiferent de deciziile pe care le va lua.

Cine este Simone Biles

Simone Biles este una dintre cele mai decorate gimnaste din Statele Unite ale Americii. Aceasta este laureată cu 19 medalii olimpice și mondiale. În cadrul Jocurilor Olimpice de vară din anul 2016, Simone a fost una dintre primele gimnaste care a reușit să cucerească patru medalii de aur la o singură ediție a Jocurilor Olimpice.

Simone a avut un trecut tumultos înainte de a ajunge să trăiască pe culmile succesului. Aceasta a fost adoptată la vârsta de trei anișori de bunicii săi după ce mama ei nu a fost capabilă să o crească. Din cauza dependenței de substanțe interzise pe care mama ei o avea, Simone a devenit practic orfană.

A crescut alături de bunici în Texas unde s-a apucat de gimnastică la vârsta de șase ani. La opt ani deja se pregătea alături de Aimee Boorman, care a rămas antrenoarea sa. Debutul internațional l-a făcut în anul 2013 când a luat parte și la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică de la Antwerpen.

Acolo a reușit să fie una dintre cele mai decorate gimnaste americane cu aur la individual compus și la sol. Cu așa reușite, nu este de mirare faptul că iubitul gimnastei Simone Biles este extrem de mândru să o aibă pe gimnastă în viața sa. Deși presiunea și stresul pare că și-au spus cuvântul asupra gimnastei anul acesta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iubitul și fanii săi îi sunt alături și o susțin în ciuda alegerii făcute.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×