Reclamă

Rafael Nadal a ieșit la plimbare cu fiul său. Cum a fost surprins jucătorul de tenis alături de Rafa Jr.

Rafael Nadal a ieșit la plimbare cu fiul său. Jucătorul de tenis a fost fotografiat alături de micuțul Rafa Jr. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună. Rafa Jr. pare că este dornic să calce pe urmele tatălui său. Micuțul s-a jucat cu o rachetă de tenis în parc.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 ianuarie 2024, 7:25 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 10:21

Legenda de la Grand Slam a fost fotografiată petrecând timpul cu fiul său într-un parc din Brisbane. Cei doi s-au distrat împreună înainte ca jucătorul să se întoarcă în Spania pentru a primi îngrijiri medicale. Rafael a suferit o accidentare destul de gravă care i-a împiedicat revenirea la Australian Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a ieșit la plimbare cu fiul său

Rafael Nadal, de 22 de ori câștigător de Grand Slam, s-a accidentat la șold în timpul înfrângerii în fața australianului Jordan Thompson la Brisbane International săptămâna trecută.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rafael Nadal cu micuțul Rafa Jr. în brațe
Raja Jr. a stat tot timpul în brațele tatălui său / Profimedia Images

Acest lucru l-a forțat pe jucătr să se întoarcă acasă în Spania în loc să încerce să câștige al treilea titlu la Melbourne Park. Jucătorul profesionist a fost văzut recent într-un parc alături de fiul lui.

Reclamă

Scenele pline de căldură l-au surprins și pe tatăl jucătorului de tenis, Sebastian Nadal. Cei trei s-au bucurat de soare, în timp ce Rafa Junior s-a jucat cu o rachetă de tenis minusculă. Rafael Junior a purtat un tricou alb și o pereche de pantaloni albaștri.

Atunci când nu s-a jucat pe iarbă, micuțul a stat în brațele tatălui său. Rafael Juios s-a născut în luna octombrie a anului 2022.

Tatăl micuțului a vorbit recent despre impactul pe care l-a avut venirea pe lume a primului copil. Declarațiile sale eu avut loc la Sydney,  în timpul turneului United Cup.

Reclamă

„Primul eveniment pe care îl joc ca tată fără copil cu mine, am pierdut primul tur. Al doilea eveniment, călătorind cu copilul, am ieșit din faza grupelor. La final am câștigat ultimul meu meci, dar trebuie să continui să mă perfecționez, nu? Avem ceva ajutor. Trebuie doar să-mi organizez puțin viața, așa cum trebuie să facă toată lumea când apare un copil în viața sa”, a spus Rafael într-un interviu.

Ce spun fanii jucătorului de tenis despre cea mai recentă accidentare a acestuia

Cea mai recentă accidentare a superstarului tenisului i-a făcut pe mulți admiratori să se teamă că acesta nu va mai putea juca la Australian Open.

Temerile lor au fost în cele din urmă confirmate. În luna ianuarie a acestui an, Rafael Nadal a declarat că nu va juca la Australian Open. Jucătorul de tenis a suferit o „microruptură pe un mușchi”, nefiind în același loc cu accidentarea la șold care l-a făcut să rateze o mare parte din sezonul trecut, scrie CNN.

„În acest moment nu sunt pregătit să concurez la nivelul maxim de exigență în 5 meciuri de seturi. Mă întorc în Spania să-mi văd medicul, să primesc un tratament și să mă odihnesc”, a scris Nadal în mediul online.

Brisbane International a marcat începutul revenirii mult așteptate a lui Nadal, accidentat, în timp ce el și-a intensificat și mai mult pregătirile pentru Australian Open.

„Îmi pare foarte rău că nu am putut juca în fața uimitoarelor mulțimi din Melbourne. Aceasta nu este o veste foarte tristă și rămâne pozitivi în ceea ce privește evoluția sezonului. Mi-am dorit foarte mult să joc aici în Australia și am avut șansa de a juca câteva meciuri care m-au făcut foarte fericit”, a spus Nadal.

În timpul unei conferințe de presă din mai anul trecut, Nadal a spus că 2024 „va fi, probabil, ultimul an în turneul profesionist”. Fanii jucătorului și-au arătat susținerea față de acesta în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×