Reclamă

Serena Williams e furioasă după ce i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin. Incidentul din Paris a fost „o premieră”

Serena Williams e furioasă după ce i s-a refuzat accesul într-un restaurant cu stele Michelin. Incidentul din Paris a fost „o premieră” pentru tenismenă și familia sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 august 2024, 11:43

Serena Williams a criticat un hotel parizian pentru că i-a refuzat ei și familiei ei accesul la restaurantul de pe acoperiș, iar postarea ei a împărțit rapid fanii în două tabere. Comentariile au curs fără încetare la postarea tenismenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams e furioasă după ce i s-a refuzat accesul într-un restaurant

Într-o postare distribuită pe rețeaua X, fosta mare campioană a susținut că ea și familia ei nu au fost primiți pe terasa restaurantului Peninsula. În postare, ea a subliniat că aceasta a fost prima dată când i s-a refuzat accesul alături de familie.

„Da, @peninsulaparis”, a scris ea. „Mi s-a refuzat accesul pe terasă cu copiii mei, pentru a mânca într-un restaurant gol, cu ​​locuri frumoase . „Întotdeauna o premieră.”

https://twitter.com/serenawilliams/status/1820507655250850058/history

Campioana de tenis, în vârstă de 42 de ani, a inclus și o fotografie cu logo-ul restaurantului Peninsula în postarea sa.

Reclamă

Mulți fani au acuzat ulterior hotelul de rasism.

„Ar trebui să pretinzi că e rasism. Poți chiar să concediezi pe cineva”, a scris o persoană. Altcineva a remarcat: „Nu contează câți bani ai. Rasismului nu-i pasă, frate 🤣.”

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de partea lui Williams. Unii au ajuns să o acuze că se poartă ca o „celebritate”, care pretinde orice îi iese în cale.

Reclamă

Câteva ore mai târziu, hotelul a răspuns printr-un comentariu, explicând că toate mesele lor erau cu adevărat rezervate, în ciuda aparențelor.

„Stimată doamnă Williams”, au scris ei ca răspuns. „Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai profunde pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în seara asta. Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr plin, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc, care a fost rezervat în totalitate.”

Serena Williams a fost prezentă la Jocurile Olimpice 2024 în calitate de spectator

Williams a fost în Paris pentru Jocurile Olimpice 2024, împreună cu soțul ei, Alexis Ohanian, și fiicele lor, Olympia, în vârstă de 6 ani, și Adira, în vârstă de 1 an.

Fostul sportiv a participat la ștafeta torței olimpice în tipul ceremoniei de deschidere.

Campioana de 23 de ori de Grand Slam, care s-a retras din tenisul profesionist în 2022, și-a făcut apariția alături de alte vedete ale sportului. Ea a fost alături de Rafael Nadal, Carl Lewis și Nadia Comaneci.

Ea a fost văzută urmărind victoria lui Novak Djokovic în fața lui Carlos Alcaraz la turneul de tenis de simplu masculin.

Williams, care este considerată cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, nu este străină de Jocurile Olimpice. Sportiva a câștigat patru medalii de aur în trecut.

Ea a câștigat împreună cu sora ei Venus Williams la dublu feminin la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 și Jocurile Olimpice de la Londra 2012.

Ea a câștigat singura ei medalie din aur la simplu la jocurile de la Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×