Reclamă

Leonardo DiCaprio a renunțat la tot pentru ea. Femeia alături de care actorul apare de mai mult timp l-a făcut să „se pună la casa lui”

Leonardo DiCaprio a renunțat la tot pentru ea. Femeia alături de care actorul apare de mai mult timp l-a făcut să „se pună la casa lui”. Dacă de-a lungul timpului bărbatul s-a iubit cu mai multe femei și au fost perioade în când era în fiecare zi cu alta, acum se pare că i se dedică doar ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 august 2024, 7:15

Vittoria Ceretti este cea care se bucură de soare pe un iaht în Italia alături de celebrul actor. DiCaprio a fost văzut pentru prima dată cu Ceretti în august 2023, în California, în timp ce savurau o cafea rece și înghețată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a renunțat la tot pentru ea

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti se bucură de o vacanță în Italia.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce făceau yachting în largul coastei Sardiniei. Ceretti, în vârstă de 26 de ani, a putut fi văzută într-un costum de baie maro din două piese coborând treptele iahtului. Actorul în vârstă de 49 de ani era în spatele ei. DiCaprio purta o pereche de pantaloni scurți de baie verde închis și un lanț din argint la gât.

Vittoria Ceretti la plajă pe un iaht
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti se bucură de o vacanță în Italia / Profimedia Images

Amicul apropiat al lui Dicaprio, Tobey Maguire, a fost de asemenea văzut în Sardinia. El a fost surprins în momente tandre cu modelul Babette Strijbos. Fotografiile publicate îi arată îmbrățișându-se și sărutându-se în timp ce fac stau la plajă.

Reclamă

Cei doi prieteni au plecat în Portofino pentru a se relaxa la soare, așa cum se vede în fotografii. La un moment dat, Maguire a putut fi văzut chiar pe un jet ski cu Ceretti în spatele lui, amândoi purtând veste de salvare.

Cum s-au cunoscut Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti

O persoană apropiată lui DiCaprio a declarat pentru People că actorul s-a apropiat de modelul italian după ce „au avut o întâlnire cu prietenii” la Giorgio Baldi din Santa Monica, California.

Reclamă

„Restaurantul a fost preferatul lui Leo de ani de zile. Acolo s-a bucurat de întâlniri cu Vittoria de mai multe ori”, a spus sursa în aprilie.

„Este foarte drăguță, dulce și fermecătoare. Se pare că actorul o place foarte mult”, a adăugat sursa. „S-au așezat unul lângă altul și el a avut brațul în jurul ei. Au luat masa ore întregi și toți s-au distrat de minune.”

În septembrie, DiCaprio și Ceretti au petrecut timp cu mama actorului, Irmelin Indenbirken, la Milano. Cuplul a fost vzut cu ea într-un tur al Muzeului Pinacoteca Ambrosiana.

Despre actor și Ceretti s-a spus că sunt împreună pentru prima dată în august 2023. O lună mai târziu, au fost văzuți din nou dansând apropiați la un eveniment.

Ceretti a fost prezentă și la petrecerea de 49 de ani a lui DiCaprio, la Beverly Hills, în noiembrie. La acea vreme, o sursă a declarat pentru People că au fost „afectuoși și s-au sărutat toată noaptea”.

DiCaprio a avut anterior o relație cu supermodelul Gigi Hadid între septembrie 2022 și februarie 2023. Acum modelul are o relație cu Bradley Cooper. Se pare că cei doi s-au apropiat prin intermediul relației dintre fiicele lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×