Reclamă

Jennifer Lopez e „furioasă” și „umilită” din cauza despărțirii de Ben Affleck. De ce actorul reține cererea de divorț

Jennifer Lopez e „furioasă” și „umilită” din cauza despărțirii de Ben Affleck. De ce actorul reține cererea de divorț. Acum s-a aflat motivul pentru care nu au confirmat public despărțirea.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 august 2024, 7:19

Jennifer Lopez e „furioasă” și „umilită” din cauza despărțirii ei de Ben Affleck. O sursă a declarat pentru Page Six că actorul amână să depună cererea de divorț pentru a o scuti pe artistă de mai multă rușine publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez e „furioasă” și „umilită” din cauza despărțirii de Ben Affleck

„Este furioasă”, spune sursa. „El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea.”

Jennifer Lopez și Affleck și-au reaprins povestea de dragoste în iulie 2021, după despărțirea lui Lopez de fostul ei logodnic, Alex Rodriguez, în aprilie 2021.

Lopez și Affleck au mai avut o relație de iubire între 2002 și 2004, după ce au jucat împreună în filmul „Gigli”. Cu toate acestea, la vremea respectivă, se pare că presiunea mediatică din jurul lor a dus la despărțire.

„El a umilit-o pentru că a susținut sus și tare că el este iubirea vieții ei”, a mai explicat sursa. „Tocmai au avut două nunți în urmă cu doi ani. Acesta este un fel de record, nu sunt copii mici.” Prima lor ceremonie de nuntă a avut loc în Las Vegas în iulie 2022. Ei au organizat o altă nuntă la casa lui Affleck din Riceboro, Georgia, luna următoare.

Reclamă

Albumul lui Lopez, „This Is Me… Now” și documentarul care îl însoțește, „The Greatest Love Story Never Told”, cu Affleck în rol principal, au fost inspirate de relația lor.

„Este o romantică”, a mai spus sursa despre celebra artistă.

JLo vrea să-i protejeze cât mai mult pe copii

Reclamă

De asemenea, tot sursa menionată mai sus a spus că artista este supărată și pentru că sunt implicați copiii în toată această poveste.

„Sunt cinci copii implicați în asta. Știa că vor îmbina familiile. Ea nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”

Lopez îi are gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 din căsătoria ei anterioară cu Marc Anthony. Affleck îi are pe Violet, 18 ani, Fin, 17 ani și Samuel, 12 ani, din căsătoria sa anterioară cu Jennifer Garner.

Lopez este extrem de apropiată de Violet și mereu a spus că Ben este un tată extraordinar pentru copiii lui și ai ei. De asemenea, s-a mai aflat că artista era extrem de fericită de cât de bine se înțeleg cei 5 copii ai lor.

Affleck, care tocmai a cumpărat o casă de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades, California, amână să depună cererea de divorț pentru a evita să o umilească în continuare, mai scrie PageSix. „Este foarte protector cu ea.”

Potrivit TMZ, Affleck și Lopez nu mai vorbesc, ceea ce se pare că încetinește procesul de divorț. Oamenii apropiați lor au declarat pentru presă că actrița și actorul nu au angajat avocați pentru divorț. În schimb, îi pun pe managerii lor să rezolve toate detaliile. Fanii așteaptă cu nerăbdare declarațiile lor, dar acestea tot întârzie să apară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×