Reclamă

Kate Winslet e mai frumoasă ca în Titanic la 48 de ani. A pozat topless pe coperata unei reviste și a atras toate privirile

Kate Winslet e mai frumoasă ca în Titanic la 48 de ani. A pozat topless pe coperata unei reviste și a atras toate privirile. Tot acum a dezvăluit că „a refuzat să-și acopere burtica” după ce un membru al echipei i-a spus asta în timpul filmărilor pentru noua sa producție.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 august 2024, 12:27

Cel mai recent film al ei, Lee, este producția despre care a vorbit în interviul pentru Harper's Bazaar. Actrița în vârstă de 48 de ani și-a îmbrățișat frumusețea naturală recent. Ea a pozat topless în mare pentru recenta ei copertă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Winslet e mai frumoasă ca în Titanic la 48 de ani

Vedeta joacă rolul fotomodelul devenit fotograful celui de-al Doilea Război Mondial Lee Miller în filmul bio. Producția e adaptat după biografia din 1985 The Lives of Lee Miller de Antony Penrose.

Cu toate acestea, în timpul filmărilor, Kate a dezvăluit că un membru al echipei i-a sugerat să stea mai dreaptă. Sfatul a venit pentru a-și ascunde staturile de piele de pe abdomen.

Vorbind într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Kate a explicat: „E un moment în care Lee stă pe o bancă în bikini. Și o persoană din echipă a venit între filmări și a spus: „S-ar putea să vrei să stai mai dreaptă”.

Reclamă

„Deci nu poți să-mi vezi burtica? A fost intenționat, știi?

De asemenea, ea a recunoscut că nu o deranjează să arate mai puțin decât perfect pe ecran, în timp ce a explicat: „Dimpotrivă. Mă mândresc cu ea pentru că este viața mea pe fața mea și asta contează. Nu mi-ar trece prin cap să ascund asta.”

Kate a jucat probabil într-una dintre cele mai emblematice scene de nud din toate timpurile în filmul Titanic din 1997. Ea a interpretat rolul lui Rose, unde s-a întins pe o canapea și i-a cerut iubitului Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, să „o picteze ca pe una dintre fetele sale din Franța”.

Reclamă

Kate Winslet refuză să fie retușată excesiv pe micul ecran

De asemenea, în timp ce filma o scenă de sex pentru Mare Of Easttown în 2021, Kate și-a dorit ca personajul ei să fie portretizat ca „o femeie complet funcțională, cu defecte, cu un corp și o față care se mișcă într-un mod care este sinonim cu vârsta ei”.

„Cred că suntem puțin înfometați de asta”, a spus ea despre deficitul de corpuri feminine fără filtru și realiste în film și televiziune în timpul unui interviu pentru New York Times.

Deși recunoaște că apariția ei „neplăcută” în serial poate fi surprinzătoare pentru unii telespectatori, ea a spus că a refuzat oferta regizorului Craig Zobel de a edita „un pic burta umflată”.

„Nu îndrăzni”, și-a amintit ea că i-a spus după ce el a asigurat-o că unghiul nu va fi difuzat.

Kate a mai dezvăluit că trimis înapoi posterul promoțional al producției de două ori. Ea l-a dat înapoi „pentru că a fost prea retușat” și e conștientă câte „linii” are într-adevăr lângă ochi.

Discuând despre faptul că urmează aniversarea sa de 50 de ani, ea a spus: „Nu-mi plac petrecerile mari și nu suport surprizele.

„Și vreau să petrec anul făcând 50 de lucruri remarcabile. Fie că este o excursie pe care nu am făcut-o niciodată, fie un loc în care nu am fost niciodată. Pot face cte de bunătate, adun o mică listă.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×