Reclamă

Christina Ricci recunoaște că divorțul i-a provocat multă durere. Vedeta a fost forțată să vândă genți și bijuterii de designer

Christina Ricci recunoaște că divorțul i-a provocat multă durere. Vedeta a fost forțată să vândă genți și bijuterii de designer. Pe podcastul Let’s Be Clear with Shannon Doherty, actrița și-a dezvăluit dificultățile prin care trece.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 martie 2024, 6:53

Christina Ricci a dezvăluit cu sinceritate dificultățile financiare pe care le-a întâmpinat după divorțul ei de James Heerdegen în 2020. Căsnicia lor s-a destrămat după șapte ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Ricci recunoaște că divorțul i-a provocat multă durere

În timpul unei conversații în timpul podcastului Let’s Be Clear with Shannon Doherty, actrița în vârstă de 44 de ani a vorbit despre vremurile dificile cu care s-a confruntat și despre măsurile pe care le-a luat pentru a se întreține pe ea și pe familia ei.

Reflectând asupra lupta cu care s-a confruntat, Christina, a dezvăluit: „Am trecut prin perioade de adult în care eram cu adevărat foarte dstrusă”, a recunoscut ea.

„Nu vreau să mă simt niciodată atât de neajutorată, pentru că cred că așa te face să te simți dacă nu mai ai mulți bani. Te simți foarte neajutorat.”

În căutarea stabilității financiare, Christina a dezvăluit într-un interviu din 2022 pentru Sunday Times Style că a recurs la vânzarea pieselor din colecția ei de genți și bijuterii scumpe.

Reclamă

Ea a legat dificultățile financiare de „anumite traume din viață”, inclusiv bătălii juridice prelungite privind custodia și ordinele de restricție.

La începutul anului 2021, Christina a cerut un ordin de restricție împotriva lui James, invocând abuzul fizic. James Heerdegen a primit o serie de restricții de la autorități. Acesta nu a avut voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de actriță, să-și viziteze fiul și să păstreze distanța și față de câinele familiei. Christina Ricci a susținut că a fost abuzată în mod repetat, atât fizic cât și emoțional. Partea cea mai rea a fost că multe dintre episoadele violente au fost de față cu fiul lor.

Ce spune acum Christina Ricci despre viața de familie

Reclamă

Echilibrând viața profesională și viața de familie, ea a remarcat presiunea constantă de a-și îngriji familia, în timp ce își dorea să și petreacă timp de calitate cu ei.

„Există o mulțime de presiune și este greu. Trebuie să muncești pentru a-ți susține familia, dar, în același timp, munca ia timpul familiei tale”, a spus ea.

În ciuda greutăților prin care a trecut, Christina și-a subliniat starea actuală de mulțumire, atribuind-o sprijinului soțului ei, Mark Hampton, cu care are o fiică de 15 luni, Cleo, pe lângă fiul ei de 8 ani, Freddie, din căsătoria ei anterioară.

Cu toate acestea, actrița preferă să-și țină privată viața personală, iar decizia ei e una întemeiată: „Am avut o perioadă foarte grea cu faima în copilărie, fiind intervievată și întrebată despre viața mea. Cred că felul în care am răspuns la întrebări și lucrurile pe care le-am spus mai devreme a fost doar ca și cum cineva se răsucea în vânt. Am fost foarte reactivă și agresivă și am acționat. Niciun copil nu ar trebui să fie întrebat pentru ca mai apoi adulții să critice. Să întrebe, să intervieveze, să cântărească. Este motivul pentru care nu avem poze cu copiii în online. Este același lucru”.

În ceea ce privește cariera profesională, Christina continuă să se facă remarcată. Ea a avut un program încărcat cu rol principal în Wednesday și Yellowjackets. Producția din urmă și-a lansat recent cel de-al doilea sezon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×