Reclamă

Cum arată chipul lui Jennifer Lopez în timp ce se confruntă cu „umilirea” lui Ben Affleck. Vedeta are probleme din ce în ce mai mari

Jennifer Lopez părea tensionată în timp ce își căuta o altă casă în Beverly Hills, pe fondul speculațiilor despre divorț. Vezi cum arată chipul lui Jennifer Lopez în timp ce se confruntă cu „umilirea” lui Ben Affleck. Vedeta are probleme din ce în ce mai mari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 august 2024, 7:39

Artista în vârstă de 55 de ani a fost fotografiată într-o cămașă și pantaloni largi cu dungi subțiri. Vedeta a vizitat o casă de 22 de milioane de dolari, după ce a fost nevoită să renunțe la conacul conjugal de 60 de milioane de dolari pe care l-a cumpărat împreună cu actorul în vârstă de 51 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată chipul lui Jennifer Lopez în timp ce se confruntă cu „umilirea” lui Ben Affleck

Deși nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei, JLo nu se dezice de stilul vestimentar pe care îl are de ani de zile. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de încălțări cu toc gros, bijuterii și o pereche de ochelari de soare.

Părul ei era prins la spate într-o coadă de cal joasă, cu suvițe libere care îi încadrau fața. Vestea că își caută o nouă casă vine la două săptămâni după ce Affleck și-a cumpărat o proprietate de 20 de milioane de dolari în Pacific Palisades. Actorul a făcut mișcarea în timp ce soția sa își sărbătorea ziua de naștere cu familia și prietenii în The Hamptons.

Despre Lopez se spune că a fost „furioasă și umilită” de despărțirea ei de Affleck, înaintea unei cereri de divorț iminente.

Cântăreața e la un pas de separarea definitivă. DailyMail.com a dezvăluit că documentele au fost „finalizate, dar nu au fost încă predate”.

Reclamă
Jennifer Lopez, încruntată, într-o cămașă albă
Părul ei era prins la spate într-o coadă de cal joasă, cu suvițe libere care îi încadrau fața / Profimedia Images

Ben Affleck și JLo nu își mai vorbesc de săptămâni bune

Surse au declarat ulterior pentru Page Six că Ben a renunțat la cererea de divorț în încercarea de a o „proteja” pe Jennifer. Ulterior s-a scris că cei doi nici măcar nu își mai vorbesc.

Reclamă

O persoană din interior a spus: „A umilit-o pentru că ea a crezut că el este iubirea vieții ei. Au avut două nunți în urmă cu doi ani. Acesta este un fel de record, nu sunt copii mici.

De asemenea, se crede că Jennifer este și mai supărată de despărțirea conjugală, deoarece copiii lor sunt implicați.

„Sunt cinci copii implicați în asta”, a spus sursa. „Știa că vor îmbina familiile. Ea nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”

Proprietate de care acum Jennifer este interesată are șase dormitoare, șapte băi și are peste 10.000 de metri pătrați.
Vila în stil spaniol a fost construită în 1927 și este complet renovată.

Printre beneficiile casei se numără o sală de vinuri cu 1.000 de sticle cu temperatură controlată, o sală de sport de 800 mp și o casă de oaspeți.

Lopez consideră că casa cu 12 dormitoare pe care a împărțit-o cu Ben este „mult prea mare pentru ea”. Cuplul a vizitat mai mult de 80 de proprietăți înainte de a se opri la conacul de 61 de milioane de dolari pe care l-au cumpărat în 2023.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×