Reclamă

Bianca Censori a petrecut timp de calitate cu copiii lui Kanye West. Ținuta ei în compania micuților a stârnit din nou controverse

Bianca Censori este cel mai bine cunoscută pentru look-urile ei excentrice. Cu toate acestea, se pare că atunci când nu e cu soțul ei este mult mai reținută. Bianca Censori a petrecut timp de calitate cu copiii lui Kanye West, iar ținuta ei a atras din nou toate privirile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 august 2024, 7:05

Ea s-a îmbărcat destul de modest în timp ce a luat cina cu familia ei și copiii lui Kanye West. Arhitecta australiană, în vârstă de 29 de ani, a îmbrăcat o rochie mini care arăta mult din decolteu și picioare când a ajuns la un restaurant din Malibu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a petrecut timp de calitate cu copiii lui Kanye West

Ea i-a avut alături la cină pe trei dintre copiii ei vitregi, Saint, în vârstă de opt ani, Chicago, în vârstă de șase ani, și Psalm, în vârstă de cinci ani, și pe mama Alexandra Censori.

Ieșind de la volanul Cybertruck-ului ei, Bianca și-a făcut apariția la cină într-un aspect îndrăzneț, dar relativ mai modest față de cele pe care le poartă atunci când e în compania soțului ei.

Rochia a fost asortată cu dres transparent, sandale cu bretele și o coafură pe spate.

O angajată a parcării a ținut ușa deschisă pentru Bianca când ieșea din vehiculul ei înainte de a se alătura celor care o însoțeau.

Reclamă
Bianca Censori, alături de copiii lui Kanye și mama sa
Rochia a fost asortată cu dres transparent, sandale cu bretele și o coafură pe spate / Profimedia Images

Soțul Biancăi, Kanye West, nu părea să fie prezent. Cei doi sunt căsătoriți de aproape doi ani și de cele mai multe ori apar împreună în public.

Rapperul a fost căsătorit anterior cu Kim Kardashian, iar cei doi au împreună patru copii. Pe Saint, Chicago, North și Psalm. Bianca a fost văzută recent susținându-și soțul în timpul lansării celui mai recent album al său, Vultures 2.

Reclamă

Biancai i s-au alăturat surorile Angelina și Alyssia. Ele au participat la o petrecere de ascultare a albumului săptămâna trecută în Salt Lake City.

Kim Kardashian i-a dat detalii clare lui Kanye despre ținutele Biancăi Censori

Bianca a generat nenumărate titluri din cauza ținutelor ei sexy. Dar cel mai recent look al ei a fost destul de diferit față de look-urile ei obișnuite.

O sursă a declarat anterior pentru DailyMail.com că Kim l-a avertizat pe rapper să nu o lase pe Bianca să aibă ținute scandaloase în fața copiilor lor.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor”, a dezvăluit sursa în februarie.

„Este cu adevărat surprinsă că Kanye și-ar lăsa soția să plece din casă așa.”

Spre deosebire de ce face cu Bianca, Kanye obișnuia să-i ceară frecvent lui Kim să-și schimbe ținutele dacă simțea că lasă prea mult la vedere. Rapperul i-a influențat puternic alegerile vestimentare în timpul căsniciei lor de șase ani.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca și cu Kim în timpul căsătoriei lor”, a explicat sursa DailyMail.com.

„Diferența este că atunci când Kanye a îmbrăcat-o pe Kim, era respectat ca persoană, ca artist. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca. Dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”.

O altă sursă a dezvăluit anterior pentru DailyMail.com că părinții Biancăi au fost „dezgustați” de ținutele ei extrem de riscante. Se pare că aceștia se temeau că este „controlată” de Kanye.

Bianca și rapper-ul s-au căsătorit în decembrie 2022. Mariajul lor a început la mai puțin de o lună după ce divorțul său de Kim a fost finalizat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×