Reclamă

Planurile pentru Columbia ale Ducilor de Sussex au fost dezvăluite. Care e scopul călătoriei lor și ce au de demonstrat

Planurile pentru Columbia ale Ducilor de Sussex au fost dezvăluite. Care e scopul călătoriei lor și ce au de demonstrat în turul care a început pe data de 15 august.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 august 2024, 7:40

Turneul în Columbia dintre Meghan Markle și Prințul Harry a început și toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Ducii de Sussex vor face cu siguranță declarații, așa cum s-a întâmplat și în Nigeria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Planurile pentru Columbia ale Ducilor de Sussex au fost dezvăluite

Noi detalii despre vizita Ducelui și Ducesei de Sussex în țara sud-americană au apărut.

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, și Meghan, în vârstă de 42 de ani, și-au început călătoria în Bogotá cu un bun venit din partea vicepreședintelui Francia Márquez și a soțului ei, Rafael Yerney Pinillo. Márquez, care este prima femeie de culoare care deține această funcție în Columbia, a anunțat oficial vizita cuplului pe 1 august, spunând că „au acceptat cu amabilitate invitația mea de a vizita frumoasa noastră țară”.

Continuându-și munca caritabilă prin Fundația Archewell care are ca scop lumea digitală și efectul acesteia asupra tinerilor, Prințul Harry și Meghan își vor petrece o mare parte din timp în Columbia în școli.

De asemenea, ei vor participa la un summit care adună experți, activiști și membri ai comunității ce lucrează pentru a crea medii online mai pozitive.

Reclamă

Cuplul a apărut recent la CBS Sunday Morning pentru a discuta despre o nouă inițiativă numită The Parents Network. Aceasta sprijină părinții ai căror copii au fost afectați de traume legate de utilizarea rețelelor sociale. Vizita lor are loc înaintea primei Conferințe ministeriale mondiale privind eliminarea violenței împotriva copiilor, care va avea loc în Columbia în luna noiembrie.

Meghan și Prințul Harry vor petrece, de asemenea, ziua de 16 august în Bogotá. Vor vizita studenții pentru a evidenția bunăstarea emoțională în educație. Ei vor lua parte la un prânz găzduit de vicepreședintele Márquez. De asemenea, se vor întâlni cu concurenții din Columbia la Jocurile Invictus.

Columbia a devenit prima țară sud-americană care s-a alăturat evenimentului de sport al Prințului Harry pentru personalul militar și veterani răniți și bolnavi. Țara a concurat la Jocurile Invictus de la Düsseldorf în septembrie 2023.

Reclamă

Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita și Cartagena și Cali în timpul călătoriei lor.

Ducesa de Sussex vorbește perfect în limba spaniolă

Vizita marchează prima vizită comună a Prințului Harry și Meghan în Columbia. Se spune că Ducesa de Sussex își poate folosi abilitățile lingvistice în limba spaniolă. Ea a învățat limba în timpul unui stagiu la Ambasada SUA din Buenos Aires, Argentina. Și-a arătat anterior abilitățile lingvistice în timpul unei vizite de caritate în 2020 la Los Angeles.

„Ea vorbea perfect spaniola cu o tânără”, a declarat Părintele Greg Boyle de la Homeboy Industries, un grup care sprijină oamenii ce merg mai departe după ce au fost încarcerați. „A vorbit direct în spaniolă, ceea ce a fost o revelație și a fost foarte bine.”

Călătoria în Columbia vine la doar câteva luni după ce Ducele și Ducesa de Sussex au călătorit în Nigeria. Acolo au evidențiat inițiativele de sănătate mintală ale Fundației Archewell pentru tineri și au evidențiat Jocurile Invictus. Călătoria a fost deosebit de sentimentală pentru Meghan. Ea a dezvăluit pe podcastul său Archetypes că a aflat că este 43% nigeriană printr-un test de genetic.

Vorbind cu People în turneul de trei zile din Africa, Prințul Harry a spus că realizarea de legături personale în timpul vizitei lor a însemnat totul pentru el și Meghan.

„Este extrem de important pentru noi să ne întâlnim direct cu oamenii, sprijinindu-ne cauzele și ascultând. Așa putem aduce soluții, sprijin și schimbări pozitive”, a spus Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×