Reclamă

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry. Ce ascundea actorul din Friends

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry. Acesta a acordat un interviu sincer pentru presa internațională. Între Clooney și actorul din Friends a existat o prietenie strânsă și de lungă durată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 decembrie 2023, 11:44

Actorul George Clooney și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi din întreaga lume. Acesta a vorbit despre pierderea lui Matthew Perry. Actorul din Friends a fost găsit fără viață într- cadă cu hidromasaj din reședința sa din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry

George Clooney se numără printre puținele vedete care au decis să ofere detalii despre viața lui Perry. Actorul a oferit un interviu sincer la scurt timp după ce au fost expuse rezultatele autopsiei actorului din Friends.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matthew Perry într-o scenă din serialul Friends
Mai mulți avocați au dezvăluit ce se întâmplă cu bunurile lui Matthew Perry după moartea acestuia / Profimedia Images

Primele rezultate sugerează că acesta s-a stins din viață din cauza efectelor pastilelor pe care le-a luat. Autopsia actorului a arătat că acesta a murit „din cauza efectelor acute ale ketaminei”.  Despre această substanță se știe fatul că ar trata depresia și anxietatea.

Reclamă

Clooney a oferit un interviu pentru Deadline. Actorul, în vârstă de 62 de ani, susține că Perry nu a fost niciodată „cu adevărat fericit”, în ciuda succesului pe care l-a avut în perioada în care a jucat în Friends.

„Eram foarte apropiat de Matthew atunci când a început să joace în Friends. Mă distram de minune atunci când mă uitam la serial. Îl știu pe Matthew de când avea 16 ani. Obișnuim să jucăm împreună tenis, el era cu 10 ani mai mic ca mine. Era un copil minunat și foarte, foarte amuzant. Îmi amintesc când mi-a spus că i-ar fi plăcut să joace într-un serial de comedie. Își dorea să fie unul dintre cei mai fericiți oameni din lume. Cumva a ajuns să joace într-unul dintre cele mai cunoscute seriale”, a declarat George în cel mai recent interviu.

În ciuda dorințelor lui Perry, George susține că prietenul să nu a fost niciodată fericit cu ceea ce făcea.

Reclamă

„Nu a fost fericit. Nu i-a adus, fericire, bucurie sau pace. Știam cu nu e bine, eram colegi la Warner Brothers. Vedeam că se întâmplă ceva cu el și că trece prin multe. Știam pur și simplu că nu este fericit. Însă nu am știut niciodată despre dependența sa de substanțe. Am aflat târziu despre aceste lucruri”, a mai spus actorul internațional.

Ce crede George Clooney despre moartea lui Matthew Perry

George Clooney a vrut să tragă un semnal de alarmă. Deși pierderea prietenului său nu a fost deloc ușoară, Clooney și-a dorit să facă lumină în ceea ce privește misterul din spatele decesului subit al actorului din Friends.

„Vreau doar să spun că succesul și banii nu te fac în mod automat un om fericit. Trebuie să fii fericit cu tine însuți și cu viața ta, aa cum este ea.”

Matthew Perry a vorbit despre dependența de substanțe interzise în mai multe interviuri din trecut. Într-un interviu pentru People a povestit și despre modul în care serialul i-a schimbat viața.

„Serialul acesta m-a schimbat din toate punctele de vedere. Colegii mei au fost înțelegători cu mine și au înțeles că nu este o călătorie ușoară. E ca în familiile de pinguini. Atunci când unul este rănit, ceilalți îl înconjoară pentru a-l feri de celelalte pericole. Asta au făcut colegii mei pentru mine” a declarat Perry în interviul pentru People.

Jennifer Aniston a oferit și ea un interviu despre pierderea actorului din  Friends în urmă cu mai puțin de o lună. Actrița a declarat atunci că Perry era „sănătos și fericit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×