Reclamă

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry. Ce ascundea actorul din Friends

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry. Acesta a acordat un interviu sincer pentru presa internațională. Între Clooney și actorul din Friends a existat o prietenie strânsă și de lungă durată.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 decembrie 2023, 11:44

Actorul George Clooney și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi din întreaga lume. Acesta a vorbit despre pierderea lui Matthew Perry. Actorul din Friends a fost găsit fără viață într- cadă cu hidromasaj din reședința sa din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Clooney a oferit detalii mai puțin cunoscute despre viața lui Matthew Perry

George Clooney se numără printre puținele vedete care au decis să ofere detalii despre viața lui Perry. Actorul a oferit un interviu sincer la scurt timp după ce au fost expuse rezultatele autopsiei actorului din Friends.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Matthew Perry într-o scenă din serialul Friends
Mai mulți avocați au dezvăluit ce se întâmplă cu bunurile lui Matthew Perry după moartea acestuia / Profimedia Images

Primele rezultate sugerează că acesta s-a stins din viață din cauza efectelor pastilelor pe care le-a luat. Autopsia actorului a arătat că acesta a murit „din cauza efectelor acute ale ketaminei”.  Despre această substanță se știe fatul că ar trata depresia și anxietatea.

Reclamă

Clooney a oferit un interviu pentru Deadline. Actorul, în vârstă de 62 de ani, susține că Perry nu a fost niciodată „cu adevărat fericit”, în ciuda succesului pe care l-a avut în perioada în care a jucat în Friends.

„Eram foarte apropiat de Matthew atunci când a început să joace în Friends. Mă distram de minune atunci când mă uitam la serial. Îl știu pe Matthew de când avea 16 ani. Obișnuim să jucăm împreună tenis, el era cu 10 ani mai mic ca mine. Era un copil minunat și foarte, foarte amuzant. Îmi amintesc când mi-a spus că i-ar fi plăcut să joace într-un serial de comedie. Își dorea să fie unul dintre cei mai fericiți oameni din lume. Cumva a ajuns să joace într-unul dintre cele mai cunoscute seriale”, a declarat George în cel mai recent interviu.

În ciuda dorințelor lui Perry, George susține că prietenul să nu a fost niciodată fericit cu ceea ce făcea.

Reclamă

„Nu a fost fericit. Nu i-a adus, fericire, bucurie sau pace. Știam cu nu e bine, eram colegi la Warner Brothers. Vedeam că se întâmplă ceva cu el și că trece prin multe. Știam pur și simplu că nu este fericit. Însă nu am știut niciodată despre dependența sa de substanțe. Am aflat târziu despre aceste lucruri”, a mai spus actorul internațional.

Ce crede George Clooney despre moartea lui Matthew Perry

George Clooney a vrut să tragă un semnal de alarmă. Deși pierderea prietenului său nu a fost deloc ușoară, Clooney și-a dorit să facă lumină în ceea ce privește misterul din spatele decesului subit al actorului din Friends.

„Vreau doar să spun că succesul și banii nu te fac în mod automat un om fericit. Trebuie să fii fericit cu tine însuți și cu viața ta, aa cum este ea.”

Matthew Perry a vorbit despre dependența de substanțe interzise în mai multe interviuri din trecut. Într-un interviu pentru People a povestit și despre modul în care serialul i-a schimbat viața.

„Serialul acesta m-a schimbat din toate punctele de vedere. Colegii mei au fost înțelegători cu mine și au înțeles că nu este o călătorie ușoară. E ca în familiile de pinguini. Atunci când unul este rănit, ceilalți îl înconjoară pentru a-l feri de celelalte pericole. Asta au făcut colegii mei pentru mine” a declarat Perry în interviul pentru People.

Jennifer Aniston a oferit și ea un interviu despre pierderea actorului din  Friends în urmă cu mai puțin de o lună. Actrița a declarat atunci că Perry era „sănătos și fericit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×