Reclamă

Billie Eilish a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles. Cântăreața muncește din greu pentru fizicul său

Billie Eilish a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles. Cântăreața în vârstă de 20 de ani muncește din greu pentru fizicul său. De-a lungul timpului aceasta a fost criticată de fani pentru silueta pe care o are. De data aceasta artista își dorește să aibă parte de o schimbare de imagine.

Publicat: 7 august 2022, 6:09

Billie este recunoscută pentru hainele largi pe care le poartă. Vedeta preferă să-și ascundă formele și să nu-și lase la vedere silueta. În trecut aceasta a vorbit despre problemele de imagine pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei. Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas pe artista care părea extrem de fericită după orele petrecute la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billie Eilish a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles

Nu este întotdeauna ușor să ai un stil de viață sănătos, mai ales atunci când ai un program extrem de aglomerat. Cu toate acestea, Billie Eilish pare că depune eforturi considerabile pentru a-și schimba silueta. Vedeta internațională a fost surprinsă recent la o sală de antrenament din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini cu Billie Eilish în Galeria Foto!

Billie Eilish a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles într-o ținută largă
Billie este recunoscută pentru hainele largi pe care le poartă / Profimedia Images

Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți și un maieu negru. Artista în vârstă de 20 de ani a fost pozată ținând în brațe un bidon de apă și o pereche de cizme negre. Conform publicației DailyMail, aceasta a petrecut aproximativ trei ore în sala de sport.

Reclamă

Se pare că Billie își dorește să vadă o schimbare cât mai rapidă, motiv pentru care se dedică în totalitate antrenamentelor sale. În imagini artista pare vizibil epuizată după sesiunea de sport. Părul umed dovedește că aceasta a muncit din greu pe parcursul celor trei ore.

Vedeta a declarat în trecut că nu ține cont de părerile celor din jur când vine vorba de hainele pe care le alege. Aceasta percepe hainele ca ”pe o pătură de siguranță”, menite să o protejeze de criticile celorlalți la adresa corpului său.

După apariția surprinzătoare de la Met Gala 2022, aceasta a continuă să uimească cu vestimentația pe care a ales să o poarte la diferite evenimente publice. 

Reclamă

Ce spune Billie Eilish despre fizicul său

Billie Eilish a fost surprinsă la o sală de sport din Los Angeles după ce a declarat că are o relație dificilă cu aspectul său fizic. Vedeta nu este mulțumită de felul înc are arată și duce o bătălie constantă cu acest lucru.

Eilish spune că suferă de anxietate și că celebritatea a accentuat și mai mult acest lucru. În ciuda eforturilor pe care le depune pentru a se accepta așa cum este, cântăreața spune că nu reușește să vadă o schimbare în atitudinea sa.

”Relația cu trupul meu este una de-a dreptul teribilă, iar acest lucru se întâmplă încă de când aveam 11 ani. Îmi iubesc corpul pentru că este al meu. Însă mă gândesc la el ca la un prieten, un prieten foarte urât. Este complicat, dar ce pot face? Orice încerc este greșit”.

Eilish spune că face tot posibilul să schimbe atitudinea pe care o are față de fizicul său. Aceasta și-a încurajat fanii din întreaga lume să se iubească așa cum sunt și să nu se raporteze la standardele nerealiste promovate în societatea actuală. Diva este de părere că rețelele sociale contribuie la anxietatea legată de aspectul fizic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×