Reclamă

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit. Cei doi au pornit pe drumuri separate după o relație de cinci ani

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit. Cei doi au pornit pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși au început să formeze un cuplu încă din adolescență și părea că lucrurile între ei duc către o familie, cei doi au renunțat unul la celălalt.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 februarie 2024, 13:20

Cei doi și-au anunțat despărțirea în declarații separate pe rețelele sociale. Se pare însă că totul a rămas la nivelul unei relații frumoase de prietenie. Sau cel puțin așa declară cei doi pe conturile lor de pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit

„Eu și Mooch ne-am despărțit după 5 ani de dragoste”, a scris Beckham, în vârstă de 21 de ani, alături de un selfie pe Instagram Story cu Regan, tot în vârstă de 21 de ani, în care amândoi își scot limba și pare că se simt bine împreună.

„Încă avem multă dragoste și respect unul pentru celălalt. Încă avem o prietenie puternică și o vom face mereu 🤍🤍”, a adăugat el.

Regan a publicat și ea un selfie cu Beckham, scriind în propriul ei Story: „Am crescut unul cu celălalt de la 16 ani!! Dragostea ia diferite forme și căi pe măsură ce te maturizezi.” Modelul a subliniat că ea și fotbalistul nu mai sunt într-o relație romantică, dar au devenit prieteni.

Reclamă

„Dar avem multă dragoste de oferit unul pentru celălalt. După 5 ani ne-am împrietenit ❤️❤️❤️.”

Cei doi au început să se întâlnească în 2019. Cu toate acestea, au așteptat să aibă prima lor apariție publică împreună pe un covor roșu din noiembrie 2021.

Regan a spus anterior pentru Vogue că mama iubitului ei de atunci, Victoria Beckham, a ajutat-o să-și domolească emoțiile înainte de momentul major din relația lor.

Reclamă

„Chiar și doar vorbind cu ea despre ce port, ce unghii și ce machiaj voi alege, m-a ajutat mult”, a spus ea pentru presă.

Cei doi și-au făcut debutul public ca cuplu în 2021

Victoria, 49 de ani, și Regan au dezvoltat o legătură strânsă de-a lungul relației tinerei cu Romeo.

În 2022, fosta vedetă pop a lansat chiar și o colecție capsulă a casei ei de modă, concepută în colaborare cu Regan.

„Mia a avut întotdeauna o abordare unică a modei și stilului. Îmi place că este distractivă și nu îi este frică să încerce lucruri noi când vine vorba de stilul ei personal. Totul se reflectă în colecția capsulă”, a declarat Victoria pentru Vogue în 2022.

„Această capsulă este atât mult despre Mia. Și îmi place asta.”

În preajma aniversării de 21 de ani a lui Regan, Beckham și-a tatuat porecla „Mooch” pe interiorul cotului drept. Se pare că Regan va rămâne un element permanent pe trupului lui Romeo Beckham, asta dacă nu va decide să îl acopere.

Cei doi s-au mai despărțit o dată, în iulie 2022, din cauza distanței. Cinci luni mai târziu, totuși, Romeo a publicat postări pe rețelele sociale cu Regan. El a arătat la vremea respectivă milioanelor săi de urmăritori că și-au mai dat o șansă.

Cu toate acestea, se pare că acum s-au despărțit din nou. Ruptura pare să fie de comun acord, în termeni amicali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×