Reclamă

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit. Cei doi au pornit pe drumuri separate după o relație de cinci ani

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit. Cei doi au pornit pe drumuri separate după o relație de cinci ani. Deși au început să formeze un cuplu încă din adolescență și părea că lucrurile între ei duc către o familie, cei doi au renunțat unul la celălalt.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 februarie 2024, 13:20

Cei doi și-au anunțat despărțirea în declarații separate pe rețelele sociale. Se pare însă că totul a rămas la nivelul unei relații frumoase de prietenie. Sau cel puțin așa declară cei doi pe conturile lor de pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romeo Beckham și iubita Mia Regan s-au despărțit

„Eu și Mooch ne-am despărțit după 5 ani de dragoste”, a scris Beckham, în vârstă de 21 de ani, alături de un selfie pe Instagram Story cu Regan, tot în vârstă de 21 de ani, în care amândoi își scot limba și pare că se simt bine împreună.

„Încă avem multă dragoste și respect unul pentru celălalt. Încă avem o prietenie puternică și o vom face mereu 🤍🤍”, a adăugat el.

Regan a publicat și ea un selfie cu Beckham, scriind în propriul ei Story: „Am crescut unul cu celălalt de la 16 ani!! Dragostea ia diferite forme și căi pe măsură ce te maturizezi.” Modelul a subliniat că ea și fotbalistul nu mai sunt într-o relație romantică, dar au devenit prieteni.

Reclamă

„Dar avem multă dragoste de oferit unul pentru celălalt. După 5 ani ne-am împrietenit ❤️❤️❤️.”

Cei doi au început să se întâlnească în 2019. Cu toate acestea, au așteptat să aibă prima lor apariție publică împreună pe un covor roșu din noiembrie 2021.

Regan a spus anterior pentru Vogue că mama iubitului ei de atunci, Victoria Beckham, a ajutat-o să-și domolească emoțiile înainte de momentul major din relația lor.

Reclamă

„Chiar și doar vorbind cu ea despre ce port, ce unghii și ce machiaj voi alege, m-a ajutat mult”, a spus ea pentru presă.

Cei doi și-au făcut debutul public ca cuplu în 2021

Victoria, 49 de ani, și Regan au dezvoltat o legătură strânsă de-a lungul relației tinerei cu Romeo.

În 2022, fosta vedetă pop a lansat chiar și o colecție capsulă a casei ei de modă, concepută în colaborare cu Regan.

„Mia a avut întotdeauna o abordare unică a modei și stilului. Îmi place că este distractivă și nu îi este frică să încerce lucruri noi când vine vorba de stilul ei personal. Totul se reflectă în colecția capsulă”, a declarat Victoria pentru Vogue în 2022.

„Această capsulă este atât mult despre Mia. Și îmi place asta.”

În preajma aniversării de 21 de ani a lui Regan, Beckham și-a tatuat porecla „Mooch” pe interiorul cotului drept. Se pare că Regan va rămâne un element permanent pe trupului lui Romeo Beckham, asta dacă nu va decide să îl acopere.

Cei doi s-au mai despărțit o dată, în iulie 2022, din cauza distanței. Cinci luni mai târziu, totuși, Romeo a publicat postări pe rețelele sociale cu Regan. El a arătat la vremea respectivă milioanelor săi de urmăritori că și-au mai dat o șansă.

Cu toate acestea, se pare că acum s-au despărțit din nou. Ruptura pare să fie de comun acord, în termeni amicali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×