Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024. Rapper-ul a atras toate privirile cu masca sa de la un brand de lux

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024. Rapper-ul a atras toate privirile cu masca sa de la un brand de lux. Rapper-ul este cunoscut pentru alegerile sale controversate în materie de ținute.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 12:52

Accesoriul, o piesă Alexander McQueen care provine din colecția „Dante” a designerului din toamna anului 1996, prezenta un crucifix alb tridimensional între ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024

Întrucât în aceeași zi cu evenimentul s-a împlinit și 14 ani de la moartea lui McQueen, West a purtat probabil masca pentru a onora legenda modei.

Controversatul muzician a așezat masca peste o cagulă elastică. El și-a completat ținuta cu o jachetă din piele neagră.

Censori a fost din nou asortată cu soțului ei. Ea a purtat o ținută din latex negru pe care a asortat-o cu o haină de piele. Singura diferență între cei doi a fost faptul că tânăra nu și-a acoperit fața. Ea a purtat o cagulă din latex pe cap, dar chipul ei nu era acoperit.

Reclamă

Artistul în vârstă de 46 de ani și actuala sa soție în vârstă de 29 de ani, nu s-au sfiit în a-și etala ținutele controverste de când s-au căsătorit în decembrie 2022. Cei doi au apărut foarte des în haine care au atras atenția întregii lumi.

De la pelerine transparente, ținute compuse din ciorapi și zeci de măști de față, toate au fost la un moment parte din aparițiile celor doi.

Nu este clar exact când West și Censori au aterizat în Sin City. Cu toate acestea, ei au participat la Super Bowl alături de multe alte celebrități. La eveniment a fost inclusiv fosta soție a rapperului, Kim Kardashian.

Reclamă

Kim Kardashian a fost și ea prezentă la marele eveniment

Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a fost fotografiată într-un look Balenciaga în stil motocross la Super Bowl 2024.

Diva a participat la meci cu prietena de multă vreme, La La Anthony. Apariția ei a avut loc la doar câteva ore după ce a fost văzută pentru prima dată cu Odell Beckham Jr.. Despre cei doi se spune de câteva luni că au o relație amoroasă. Totul a rămas la nivel de speculații. Niciunul nu a discutat despre legătura dintre ei în public.

Kardashian și Beckham au ajuns rapid în atenția presei tabloide după ce au fost văzuți plimbându-se împreună prin hotelul Wynn. Ei au stat împreună la petrecerea Fanatics pre-Super Bowl.

Chiar dacă cei doi nu au făcut deloc declarații despre relația dintre ei, surse au declarat recent pentru Daily Mail că Kim „nu se vede cu nimeni altcineva în acest moment” în afară de Beckham.

Kardashian este singură de când s-a despărțit de Pete Davidson în august 2022.

Kim a fost căsătorită anterior cu West. Ei au fost împreună din anul 2014, dar vedete TV a cerut divorțul în 2021. Despărțirea lor legală a avut loc la sfârșitul anului 2022.

Cei doi foști parteneri au patru copii împreună: North, de 10 ani, Saint, de 8 ani, Chicago, de 6 și Psalm, de 4 ani.

În timp ce Kardashian a discutat anterior despre dificultățile tranziției la co-parenting, cei doi par să fi ajuns la un consens. Recent, Kim și Kanye au participat împreună la o cină alături de North și colegii ei de la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×