Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024. Rapper-ul a atras toate privirile cu masca sa de la un brand de lux

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024. Rapper-ul a atras toate privirile cu masca sa de la un brand de lux. Rapper-ul este cunoscut pentru alegerile sale controversate în materie de ținute.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 februarie 2024, 12:52

Accesoriul, o piesă Alexander McQueen care provine din colecția „Dante” a designerului din toamna anului 1996, prezenta un crucifix alb tridimensional între ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au fost la Super Bowl 2024

Întrucât în aceeași zi cu evenimentul s-a împlinit și 14 ani de la moartea lui McQueen, West a purtat probabil masca pentru a onora legenda modei.

Controversatul muzician a așezat masca peste o cagulă elastică. El și-a completat ținuta cu o jachetă din piele neagră.

Censori a fost din nou asortată cu soțului ei. Ea a purtat o ținută din latex negru pe care a asortat-o cu o haină de piele. Singura diferență între cei doi a fost faptul că tânăra nu și-a acoperit fața. Ea a purtat o cagulă din latex pe cap, dar chipul ei nu era acoperit.

Reclamă

Artistul în vârstă de 46 de ani și actuala sa soție în vârstă de 29 de ani, nu s-au sfiit în a-și etala ținutele controverste de când s-au căsătorit în decembrie 2022. Cei doi au apărut foarte des în haine care au atras atenția întregii lumi.

De la pelerine transparente, ținute compuse din ciorapi și zeci de măști de față, toate au fost la un moment parte din aparițiile celor doi.

Nu este clar exact când West și Censori au aterizat în Sin City. Cu toate acestea, ei au participat la Super Bowl alături de multe alte celebrități. La eveniment a fost inclusiv fosta soție a rapperului, Kim Kardashian.

Reclamă

Kim Kardashian a fost și ea prezentă la marele eveniment

Kardashian, în vârstă de 43 de ani, a fost fotografiată într-un look Balenciaga în stil motocross la Super Bowl 2024.

Diva a participat la meci cu prietena de multă vreme, La La Anthony. Apariția ei a avut loc la doar câteva ore după ce a fost văzută pentru prima dată cu Odell Beckham Jr.. Despre cei doi se spune de câteva luni că au o relație amoroasă. Totul a rămas la nivel de speculații. Niciunul nu a discutat despre legătura dintre ei în public.

Kardashian și Beckham au ajuns rapid în atenția presei tabloide după ce au fost văzuți plimbându-se împreună prin hotelul Wynn. Ei au stat împreună la petrecerea Fanatics pre-Super Bowl.

Chiar dacă cei doi nu au făcut deloc declarații despre relația dintre ei, surse au declarat recent pentru Daily Mail că Kim „nu se vede cu nimeni altcineva în acest moment” în afară de Beckham.

Kardashian este singură de când s-a despărțit de Pete Davidson în august 2022.

Kim a fost căsătorită anterior cu West. Ei au fost împreună din anul 2014, dar vedete TV a cerut divorțul în 2021. Despărțirea lor legală a avut loc la sfârșitul anului 2022.

Cei doi foști parteneri au patru copii împreună: North, de 10 ani, Saint, de 8 ani, Chicago, de 6 și Psalm, de 4 ani.

În timp ce Kardashian a discutat anterior despre dificultățile tranziției la co-parenting, cei doi par să fi ajuns la un consens. Recent, Kim și Kanye au participat împreună la o cină alături de North și colegii ei de la școală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×