Reclamă

Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună. Bianca Censori nu a fost alături de rapper la restaurant

Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună. Chiar dacă sunt mai mereu împreună, Bianca Censori nu a fost alături de rapper la restaurant. Se pare că Kanye a vrut să-i fie alături fiicei sale North.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 februarie 2024, 6:31

Kim, în vârstă de 43 de ani, a ieșit la o întâlnire rară cu rapperul în vârstă de 46 de ani. Cei doi au fost însoțiți de copiii lor. Ei au participat ca o familie la cina fiicei lor, North West, în vârstă de 10 ani, cu prietenii ei de la școală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună

Cei doi foști parteneri au fost văzuți sosind la câteva minute distanță. Actuala soție a lui West, Bianca Censori, nu a fost văzută nicăieri.

Fiica lor cea mai mare, North, și prietenii ei au purtat cu toții cămăși asortate, supradimensionate, Vultures, cu mâneci lungi, pentru a sărbători viitoarea lansare a albumului lui Ye, Vultures.

Câteva ore mai târziu, Kanye West a postat o altă fotografie controversată cu soția sa în vârstă de 29 de ani. Ulterior, Kanye și-a șters complet contul de Instagram, cel mai probabil până la lansarea celui mai nou album al său.

Kim Kardashian, într-o ținută neagră, la cină în oraș
Kim Kardashian și Kanye West au luat cina împreună / Profimedia Images
Reclamă

Pentru reuniunea lor de la mijlocul săptămânii, Kardashian a purtat un top care abia îi acoperea bustul, pantaloni cu talie înaltă din velur și o haină din blană, toate de culoare neagră.

Kim și-a purtat părul lăsat liber pe spate și pe umeri și a optat pentru un machiaj roz monocromatic. Fondatoarea SKIMS a fost văzută ieșind din restaurant cu telefonul mobil într-o mână și o poșetă tip clutch de la Balenciaga.

North, precum și verișoara Penelope Disick, în vârstă de 11 ani, și prietenii lor au purtat topuri Vultures asortate și pantofi negri Yeezy.

Reclamă

Kanye West a purtat din nou o ținută excentrică

West a îmbrăcat o jachetă bomber din piele, împreună cu blugi și cizme fără șireturi. Rapper-ul și-a acoperit fața cu o mască neagră. Din păcate, se pare că West nu ține cont de nimic. Fotografii au scos la iveală că el și-a parcat mașina pe un loc destinat oamenilor cu dizabilități.

Recent, el și-a șters contul de Instagram la doar câteva ore după ce a publicat o fotografie a soției sale. Bianca a pozat fără sutien, într-un maiou Yeezy și o pereche de tanga.

West se poate pregăti pentru lansarea viitorului său album în colaborare cu Ty Dolla $ign, de 41 de ani. Cei doi artiști își vor uni forțele ca un duo numit ¥$. Ei își vor lansa albumul de studio de debut Vultures luna viitoare.

West a distribuit un trailer pentru Vultures și a dezvăluit că vor lansa albumul în trei volume separate.

Prima ediție, care a fost amânată de mai multe ori de la o sesiune de ascultare live în Miami la sfârșitul anului trecut, este programată pentru 9 februarie.

Al doilea volum este așteptat pe 8 martie, iar următorul va fi lansat pe 5 aprilie.

Vultures este primul album al lui West de când a fost implicat într-un șir de controverse.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×