Reclamă

Bianca Censori a surprins într-o haină de blană. Soția lui Kanye West a ales din nou o ținută excentrică

Bianca Censori a surprins într-o haină de blană. Soția lui Kanye West nu renunță la ținutele care au făcut-o cunoscută. Aparițiile sale excentrice atrag atenția publicului ori de câte ori alege să se afișeze alături de partenerul ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 ianuarie 2024, 6:03

Bianca Censori, apariție impresionantă pe străzile din Los Angeles. Temperaturile ridicate nu au făcut-o pe divă să renunțe la haina de blană. Bianca și-a făcut apariția într-un ansamblu extravagant. Fotografiile au fost surprinse la scurt timp după ce soțul său a postat un clip cu ea la volanul unei mașini de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a surprins într-o haină de blană

Nicio zi fără o ținută excentrică, acesta este crezul după care soția lui Kanye West se ghidează. De data aceasta a uimit într-o ținută pe care puține femei ar putea să o poarte.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori a surprins într-o haină albă de blană cu pete negre
Soția lui Kanye West nu renunță la ținutele care au făcut-o cunoscută / Profimedia Images

Diva nu vrea să-și dezamăgească fanii, iar fiecare apariție a devenit o adevărată surpriză. Sunt momente în care Bianca poartă haine care abia îi acoperă silueta de invidiat și zile în care soția lui Kanye West se camuflează din cap până-n picioare, scrie PageSix.

Reclamă

Când vine vorba de gusturile sale în materie de mod, pare că Bianca Censori nu este adepta unui singur stil vestimentar.

Censori este nonconformistă și dornică să se exprime prin intemrediul ținutelor pe care le alege. Kanye West a fost cel care a ajutat-o pe Bianca să ajungă la mașina lor personală. Artistul și-a ținut soția de mână și a ghidat-o cu atenție.

Cei doi ar fi mers împreună la un studio de înregistrări. Fanii comentează deseori în mediul online și întreabă de noile piese pe care West a promis că urmează să le lanseze.

Reclamă

Admiratorii artistului nu mai sunt la fel de răbdători, scrie presa de peste hotare. Aceștia sunt tot mai revoltați de postările pe care West le face cu soția sa și de absența sa în ceea ce privește domeniul muzical.

Bianca Censori, criticată tot mai des pentru alegerile sale vestimentare

Soția lui Kanye West a intrat încă de la început în atenția publicului din cauza ținutelor sale îndrăznețe. Bianca a reușit să-și creeze o imagine pe care cu greu o mai poate schimba. Diva a intrat în conflict cu autoritățile italiene atunci când s-a afișat în public în ținute mult prea transparente, a scris atunci People.

Totul s-a întâmplat în timp ce aceasta se afla în vacanță în Italia. Ea și Kanye West nu au ținut atunci cont de regulile țării pe care au vizitat-o. Mai mult, Bianca Censori a stârnit reacții în mediul online după ce a început să poarte ținute îndrăznețe, în care își acoperea trupul cu jucării de pluș.

Mulți au spus că Bianca încearcă să o copieze pe Kim Kardashian, iar acest lucru nu este departe de adevăr. Apropiații Biancăi susțin că aceasta s-a schimbat tot mai mult de când s-a căsătorit cu Kanye West. La toate aceste afirmații, Bianca nu a vrut să răspundă.

Diva a preferat să spună că prietenii ei sunt doar „invidioși” pe stilul său de viață. Arhitecta pare fericită cu alegerile pe care le-a făcut în viață, iar celebritatea adusă de căsătoria cu West pare să fie de bun augur pentru Bianca.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×