Reclamă

Bianca Censori s-a camuflat din cap până-n picioare. Soția lui Kanye West a renunțat la ținutele îndrăznețe

Bianca Censori s-a camuflat din cap până-n picioare. Soția lui Kanye West pare că a renunțat la ținutele îndrăznețe și a preferat să aleagă un look mult mai „cuminte”. Imaginile apar la scurt timp după ce aceasta a fost văzută în mediul online că „lasă prea multe la vedere”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 ianuarie 2024, 11:08

Bianca Censori a apărut într-o ținută complet neobișnuită pentru stilul său vestimentar caracteristic. Soția lui Kanye West a fost surprinsă alături de acesta pe străzile din Los Angeles. Aceștia au luat prânzul împreună, iar mai apoi au părăsit un hotel de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori s-a camuflat din cap până-n picioare

Bianca, în vârstă de 29 de ani, a apărut îmbrăcată într-o ținută de iarnă. Aceasta a fost acuzată recent de faptul că poartă prea puține haine. Acuzațiile au apărut după ce Kanye a postat mai multe imagini cu soția sa care purta o ținută „sumară”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori și Kanye West pe străzile din Los Angeles în ținute de iarnă
Soția lui Kanye West a renunțat la ținutele îndrăznețe / Profimedia Images

Bianca a apărut pe stradă într-o haină lungă din piele. Aceasta a optat și pentru o pălărie neagră cu blană. Diva a fost nevoită să se acopere pentru a se proteja de temperaturile scăzute din termometre, scrie publicația People.

Reclamă

Vedeta și-a completat întreaga ținută cu o pereche de tocuri stiletto. Diva nu a acordat foarte multă atenție machiajului, preferând să aibă un look cât mai natural.

Soțul divei s-a acoperit cu ajutorul unui hanorac negru. Acesta nu a vrut să pozeze pentru fotografii prezenți, fiind vizibil deranjat de aceștia. Kanye trece printr-o perioadă agitată. Artistul a fost acuzat că a lovit un bărbat în față în luna ianuarie anului 2022.

Nu doar acestea sunt singurele acuzații care îi sunt aduce celebrului artist. Fanii săi îl acuză de faptul că încearcă să o transforme pe Biana Censori în „Kim 2.0”. Mulți consideră că acesta este motivul pentru care soția artistului seamănă tot mai mult cu Kim Kardashian.

Reclamă

Ce cred prietenii Biancăi Censori despre căsătoria acesteia cu Kanye West

Apropiații vedetei sunt împotriva relației sale cu Kanye West. Bianca a declarat într-un interviu din trecut faptul că aceștia sunt „doar invidioși” pe viața pe care o are în prezent. Diva a tăiat tot mai multe legături cu apropiații de când este într-o relație cu Kanye West, declară o sursă pentru PageSix.

Chiar și fanii  acesteia au remarcat o schimbare incredibilă în comportamentul său de când s-a căsătorit.  Cei mai mulți îl critică pe West pentru schimbările prin care trece Bianca, în timp ce alții spun că diva este deja „o cauză pierdută”.

„Kanye o manipulează și o transformă într-o versiune ridicolă a fostei sale partenere, Kim Kardashian. Kanye este cel care o transformă, iar mulți cred că Bianca nu se opune acestor lucruri. Ea a înlăturat pe toată lumea din viața sa. Spune că prietenii sunt invidioși pe faima pe care o are. Nu este interesată să mai vorbească cu apropiații ei”, a declarat o persoană din cercul de apropiați ai divei.

Nici familia divei nu ar fi fost de acord cu relația pe care aceasta o are cu Kanye West. Chiar dacă oamenii par să fie împotriva sa, Bianca este fericită cu viața pe care o are. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×