Reclamă

Bianca Censori a purtat o ținută îndrăzneață în Las Vegas. Partenera lui Kanye West și-a lăsat bustul la vedere

Bianca Censori a purtat o ținută îndrăzneață în Las Vegas. Partenera lui Kanye West a atras toate privirile asupra ei. Vedeta și-a lăsat le vedere bustul generos. Bianaca a pășit plină de încredere la brațul partenerului ei. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 ianuarie 2024, 4:36

Bianca Censori și-a lăsat la vedere bustul generos. Diva este cunoscută pentru aparițiile sale excentrice. În ultima vreme a atras multe critici negative la adresa sa și a imaginii pe care o promovează. Iubita lui Kanye West nu ține cont de părerea celor din jurul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a purtat o ținută îndrăzneață în Las Vegas

Kanye West și Bianca Censori au luat cina în oraș. Cei doi au mers împreună la un restaurant de lux din Las Vegas. Fotografii i-au surprins mai apoi în timp ce se plimbau de mână.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kanye West și Bianca Censori în timp ce se află în Las Vegas
Bianca Censori și Kanye West s-au relaxat în Las Vegas / Profimedia Images

Aceștia s-au îndreptat după cină la hotelul de lux în care au fost cazați. West și Censori au avut mereu fotografi în spatele lor.

Reclamă

Cei doi sunt obișnuiți să se afle mere în atenția publicului larg. În imaginile suprinse de paparazzi, Bianca apare purtând un sutien negru din piele.

Sutienul incredibil de mic i-a acoperit cu greu bustul generos. Bianca pare că a mai purtat acest top într-o postare făcută de soțul ei în mediul online. Kanye a postat pe conturile sale de social media câteva imagini cu partenera lui.

Alături de imaginile postate, Kanye a lăsat și mesajul „fără pantaloni”. El și bianca s-au distrat în timpul liber și s-au relaxat la restaurant, scrie publicația TMZ. În ultima vreme, Bianca și-a lăsat tot mai des bustul la vedere.

Reclamă

Aceasta a apărut în public purtând un bikini minuscul și ținând un animal de pluș în brațe. Astfel de apariții i-au adus Biancăi multe critici. Diva a intrat în vara anului trecut în conflict cu autoritățile din Italia. Diva a atras atenția autorităților după ce a purtat ținute excentrice în timpul vacanței sale.

Kanye West ar fi o influență negativă asupra soției sale

Fanii lui Kanye West au reacționat în mediul online după ce au văzut pozele postate de artist. Mulți dintre aceștia l-au criticat pe West pentru faptul că își expune iubita în ținute neobișnuite. Imaginile cu Bianca vorbesc de la sine.

Diva s-a schimbat destul de mult de când s-a căsătorit cu fostul partener al lui Kim Kardashian.

Apropiații Biancăi susțin că West încearcă să o transforme pe aceasta în „Kim 2.0”. Bianca, în vârstă de 28 de ani, s-a căsătorit cu West în mare secret în luna decembrie a anului 2022, scrie presa. De atunci cei doi au apărut tot mai des în public. Apropiații Biancăi sunt îngrijorați pentru aceasta și pentru modul în care s-a schimbat stilul ei de viață. 

„Kanye o manipulează și o transformă într-o versiune ridicolă a fostei sale soții, Kim Kardashian. Kanye o transformă, iar mulți cred că Bianca este o cauză pierdută. Ea a înlăturat pe toată lumea din viața sa. Spune că prietenii ei sunt geloși pe faima pe care o are. Nu este interesată să mai vorbească cu oamenii din trecutul ei”, au spus sursele divei pentru presa de peste hotare. 

Prieteni Biancăi susțin că nici familia nu a fost de acord cu relația acesteia cu Kanye West. În ciuda acestor lucruri, Bianca pare fericită alături de partenerul ei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×