Reclamă

Bianca Censori a mers la un salon de înfrumusețare într-o ținută din latex. Vedeta a fost însoțită de partenerul său, Kanye West

Bianca Censori a mers la un salon de înfrumusețare într-o ținută din latex. Presa de peste hotare scrie că partenera lui Kanye West a ales să-și petreacă timpul liber la un salon de bronzare. Arhitecta încearcă să aibă imaginea perfectă chiar și în sezonul rece.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 ianuarie 2024, 4:14

Kanye West și soția sa au mers de mână pe străzile din Los Angeles. Cei doi au fost de nedespărțit după ce s-au întâlnit în fața unui salon de lux. Bianca a uimit din nou cu ținutele sale excentrice. Fanii lui Kanye West susțin că Bianca ar încerca să copieze stilul vestimentar al lui Kim Kardashian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori a mers la un salon de înfrumusețare într-o ținută din latex

Bianca Censori a reintrat în atenția presei după ce și-a făcut apariția într-o ținută all black. Partenera lui Kanye West a ales să poarte un palton din piele la care a asortat o pereche de cizme cu toc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori într-o ținută neagră din latex de mână cu Kanye West
Bianca a fost însoțită de partenerul său, Kanye West / Profimedia Images

Cizmele sunt complet atipice pentru temperaturile scăzute din termometre. Totuși, Bianca nu a părut deranjată de acest aspect atunci când a ales perechea de cizme care i-au lăsat la vedere degetele. În partea de sus s-a asigurat că este încălzită și a ales să poarte o căciulă din piele.

Reclamă

Kanye a încercat să se asorteze cu soția sa și a purtat o ținută monocromatică. Apariția artistului vine la scurt timp după ce a dezvăluit că și-a scos dinții și i-a înlocuit cu titan.

Cuplul format din Bianca și Kanye este mereu în atenția presei. Cei doi reușesc să atragă atenția ori de câte ori apar în public.

Ținutele excentrice sunt cele care le atrag de multe ori criticata celor din jur. În ciuda mesajelor negative pe care le primesc, Bianca și Kanye nu par să țină cont de acestea, scrie PageSix.

Reclamă

Fanii sunt îngrijorați pentru Bianca Censori

Presa de peste hotare scrie că fanii lui West sunt îngrijorați pentru soția sa. Nu ar fi singurii care și-au arătat îngrijorarea. Prietenii și apropiații divei au vorbit în trecut despre modul în care diva s-a schimbat de când s-a căsătorit cu West.

Mai mult, Bianca nu ar mai ține legătura cu mulți dintre foștii ei prieteni. Bianca, în vârstă de 29 de ani, ar fi declarat în trecut că prietenii săi sunt „geloși” pe viața pe care o are în prezent. Kanye West continuă să publice imagini cu soția sa în mediul online.

În cele mai recente fotografii, Bianca apare purtând o căciulă din latex. Aceasta este o postare făcută după ce West a distribuit mai multe imagini cu Bianca purtând ținute îndrăznețe. Admiratorii lui West au declarat în mediul online că postările făcute de acesta sunt nepotrivite.

Mulți spun că Bianca este „umilită”. Au exista voci care au spus că artistul încearcă să o transforme pe Bianca într-o versiune a lui Kim Kardashian. În ciuda speculațiilor din mediul online, Bianca nu vrea să răspundă acuzațiilor care îi sunt aduse partenerului ei.

Diva continuă să pozeze ca având „relația perfectă”. Ea ar fi spus în trecut că este fericită alături de Kanye și de familia pe care o formează împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×