Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară. Cei doi au mers la o petrecere organizată de Travis Scott

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară. Cei doi au mers la o petrecere organizată de Travis Scott. Rapper-ul a fost văzut purtând două măști. O mască Michael Myers și o mască de hochei Jason Voorhees.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 februarie 2024, 7:14

El a fost fotografiat în Los Angeles cu Bianca Censori după ce a filmat un videoclip cu Playboi Carti și Luka Sabbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară

Când au luat o pauză de la filmări, ei au urcat în mașină pentru a se întâlni cu Travis Scott la petrecerea de naștere a copiilor săi, Stormi și Aire.

Rapperul era așezat în față cu soția sa, în vârstă de 29 de ani. Bianca Censori este cea care a condus, în timp ce Carti și Sabbat stăteau pe bancheta din spate a vehiculului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West o protejează pe Bianca Censori pe stradă
Soția lui Kanye era îmbrăcată într-o nouă ținută bizară / Profimedia Images

Soția lui Kanye era îmbrăcată într-o nouă ținută bizară. Bianca purta un body alb și o pelerină de ploaie transparentă, cu glugă.

Reclamă

Ieșirea lor în public vine înainte de lansarea albumului lui West, deoarece Vultures: Act 1, proiectul său de colaborare cu Ty Dolla $ign, este de așteptat să lanseze pe 9 februarie.

Carti, în vârstă de 28 de ani, a purtat o ținută complet albă, compusă dintr-o haină cu o glugă cu urechi de iepure. De asemenea, a fost văzut cu vopsea pe față în timp ce fuma.

Pe de altă parte, Sabbat, în vârstă de 26 de ani, a purtat un look complet negru pentru filmarea videoclipului lor. Cu toate acestea, ei au fost văzuți la eveniment cu măști uriașe care semănau cu Stormi și Aire.

Reclamă

Un grup de rapperi celebri au fost reperați în jurul intrării de la petrecere. La un moment dat, Travis Scott a fost văzut mergând până la mașină pentru a-i saluta pe West și pe care care îl însoțeau.

Kanye West se pregătește de lansarea unui nou album

Kanye West și-a șters Instagramul recent probabil ca pregătire pentru lansarea viitorului album. El și Ty Dolla $ign își vor uni forțele ca un duo numit ¥$ și își vor lansa albumul de studio de debut Vultures.

Într-o postare care acum este ștearsă, West a distribuit un trailer pentru Vultures și a dezvăluit că vor lansa albumul în trei volume separate.

Prima ediție, care a fost amânată de mai multe ori, este programată pentru data de 9 februarie. Al doilea volum este așteptat să fie lansat pe 8 martie, iar următorul va fi lansat pe 5 aprilie.

Kanye West este implicat într-un lung șir de controverse

Vultures este primul album al lui West de când a fost implicat într-un șir de controverse. El a fost adesea criticat pentru remarcile sale antisemite.

Controversatul star a adresat de atunci scuze publice comunității evreiești într-un videoclip de 40 de minute. Se pare că Censori l-a „presat” să îl facă.

Anterior, el a postat scuze scrise în ebraică. Rapper-ul a cântat versuri antisemite în Dubai și l-a lăudat pe Hitler în Las Vegas luna trecută.

În noiembrie, Liga Anti-Defăimare l-a numit pe Kanye „dezgustător, nepocăit și în mod clar un misogin”.

Prieteni apropiați ai lui Censori au dezvăluit pentru DailyMail.com că tânăra este îngrijorată pentru siguranța lor și l-a îndemnat să își ceară scuze.

„Kanye a fost presat de Bianca să facă acest videoclip. Era extrem de îngrijorată că le punea în pericol siguranța”, a dezvăluit un apropiat.

„Au primit amenințări, iar prietenii ei și-au exprimat teama în mai multe mesaje text către ea”.

Sursa a mai dezvăluit că Ye a fost nemulțumit de mesajele de îngrijorare pe care Censori le primește de la prietenii ei.

Ei au îndemnat-o să „iasă cât poate” din relație și „să se întoarcă acasă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×