Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară. Cei doi au mers la o petrecere organizată de Travis Scott

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară. Cei doi au mers la o petrecere organizată de Travis Scott. Rapper-ul a fost văzut purtând două măști. O mască Michael Myers și o mască de hochei Jason Voorhees.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 februarie 2024, 7:14

El a fost fotografiat în Los Angeles cu Bianca Censori după ce a filmat un videoclip cu Playboi Carti și Luka Sabbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au bifat o nouă apariție bizară

Când au luat o pauză de la filmări, ei au urcat în mașină pentru a se întâlni cu Travis Scott la petrecerea de naștere a copiilor săi, Stormi și Aire.

Rapperul era așezat în față cu soția sa, în vârstă de 29 de ani. Bianca Censori este cea care a condus, în timp ce Carti și Sabbat stăteau pe bancheta din spate a vehiculului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West o protejează pe Bianca Censori pe stradă
Soția lui Kanye era îmbrăcată într-o nouă ținută bizară / Profimedia Images

Soția lui Kanye era îmbrăcată într-o nouă ținută bizară. Bianca purta un body alb și o pelerină de ploaie transparentă, cu glugă.

Reclamă

Ieșirea lor în public vine înainte de lansarea albumului lui West, deoarece Vultures: Act 1, proiectul său de colaborare cu Ty Dolla $ign, este de așteptat să lanseze pe 9 februarie.

Carti, în vârstă de 28 de ani, a purtat o ținută complet albă, compusă dintr-o haină cu o glugă cu urechi de iepure. De asemenea, a fost văzut cu vopsea pe față în timp ce fuma.

Pe de altă parte, Sabbat, în vârstă de 26 de ani, a purtat un look complet negru pentru filmarea videoclipului lor. Cu toate acestea, ei au fost văzuți la eveniment cu măști uriașe care semănau cu Stormi și Aire.

Reclamă

Un grup de rapperi celebri au fost reperați în jurul intrării de la petrecere. La un moment dat, Travis Scott a fost văzut mergând până la mașină pentru a-i saluta pe West și pe care care îl însoțeau.

Kanye West se pregătește de lansarea unui nou album

Kanye West și-a șters Instagramul recent probabil ca pregătire pentru lansarea viitorului album. El și Ty Dolla $ign își vor uni forțele ca un duo numit ¥$ și își vor lansa albumul de studio de debut Vultures.

Într-o postare care acum este ștearsă, West a distribuit un trailer pentru Vultures și a dezvăluit că vor lansa albumul în trei volume separate.

Prima ediție, care a fost amânată de mai multe ori, este programată pentru data de 9 februarie. Al doilea volum este așteptat să fie lansat pe 8 martie, iar următorul va fi lansat pe 5 aprilie.

Kanye West este implicat într-un lung șir de controverse

Vultures este primul album al lui West de când a fost implicat într-un șir de controverse. El a fost adesea criticat pentru remarcile sale antisemite.

Controversatul star a adresat de atunci scuze publice comunității evreiești într-un videoclip de 40 de minute. Se pare că Censori l-a „presat” să îl facă.

Anterior, el a postat scuze scrise în ebraică. Rapper-ul a cântat versuri antisemite în Dubai și l-a lăudat pe Hitler în Las Vegas luna trecută.

În noiembrie, Liga Anti-Defăimare l-a numit pe Kanye „dezgustător, nepocăit și în mod clar un misogin”.

Prieteni apropiați ai lui Censori au dezvăluit pentru DailyMail.com că tânăra este îngrijorată pentru siguranța lor și l-a îndemnat să își ceară scuze.

„Kanye a fost presat de Bianca să facă acest videoclip. Era extrem de îngrijorată că le punea în pericol siguranța”, a dezvăluit un apropiat.

„Au primit amenințări, iar prietenii ei și-au exprimat teama în mai multe mesaje text către ea”.

Sursa a mai dezvăluit că Ye a fost nemulțumit de mesajele de îngrijorare pe care Censori le primește de la prietenii ei.

Ei au îndemnat-o să „iasă cât poate” din relație și „să se întoarcă acasă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×