Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a mers la un concert la Madrid. Cu ce s-a încălțat Majestatea Sa pentru distracție

Regina Letizia a Spaniei a mers la un concert la Madrid. Majestatea Sa a arătat elegantă într-un blazer roz din tweed în timp ce a asistat la spectacolul EmocionArte.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2024, 7:13

Mama regală a doi copii, în vârstă de 52 de ani, a optat pentru confort și și-a făcut apariția în pantofi albi, când a ieșit la eveniment. Acest spectacol promovează educația pentru bunăstarea emoțională în rândul tinerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a mers la un concert la Madrid

Monarhul spaniol, care a apărut plină de energie, și-a completat look-ul casual cu pantaloni albi. Părul ei superb era coafat cu cărare pe mijloc. Machiajul ei glam a fost completat cu un fard de pleoape închis la culoare.

Letizia a discutat înainte de eveniment cu producătorul și compozitorul columbian Julio Reyes Copello și părea destul de relaxată. Evenimentul are loc în cadrul proclamației Premiului Internațional al Prințesei de Girona 2024.

Regina Letizia într-un sacou din tweed
Majestatea Sa a arătat elegantă într-un blazer roz din tweed în timp ce a asistat la spectacolul EmocionArte / Profimedia Images

Prezența soției Regelui Felipe la concert vine după ce ea a avut o apariție elegantă într-un costum albastru. Ea l-a purtat când s-a alăturat Regelui Felipe la Madrid pentru a sărbători o importantă aniversare militară.

Reclamă

Ea a radiat de mândrie în timp ce a participat la o ceremonie la Academia Militară Generală din Zaragoza pentru a marca 40 de ani de la promovarea monarhului. Letizia a purtat o ținută care i se potrivea perfect, cu pantaloni largi, dar extrem de elegantă. Cu siguranță va deveni un etalon.

Fiica cea mare a Prințesei Leonor face pregătire militară

Prințesa Leonor, fiica cea mare a Regilor Spaniei, studiază la Academie din august anul trecut. Ea va avea în total trei ani de pregătire militară, la fel cum a făcut-o și tatăl ei. Ulterior va merge la Universitate.

Reclamă

Prințesa, care a împlinit 18 ani în octombrie anul trecut, a avut mai multe apariții solo și se antrenează la Academia Militară pentru a se asigura că este pregătită pentru viitorul ei în monarhie.

După un an petrecut la academie, este de așteptat ca Leonor să se mute la o academie navală din Spania, înainte de a se îndrepta către ultimul an de pregătire la Academia Generală de Aviație.

Regele Felipe a fost în armată timp de aproape trei decenii până când a urcat pe tron în 2014.

De-a lungul lungii sale cariere militare, Regele Felipe a fost promovat de mai multe ori. El a obținut statutul de locotenent colonel în armată, căpitan de fregată în Marina și locotenent colonel în Forțele Aeriene în 2009.

După ce a devenit Rege pe 19 iunie 2014, când tatăl său a abdicat, Regele Felipe a fost numit comandant șef al întregii armate.

Când Leonor va urca în cele din urmă pe tron, ea va deveni comandantul șef al armatei spaniole.

Prințesa Leonor a absolvit Bacalaureatul Internațional de la UWC Atlantic College din Vale of Glamorgan din Țara Galilor în luna mai.

Școala este adesea denumită „Hippie Hogwarts” datorită abordării sale progresive a educației și a decorului pitoresc al castelului. A fost fondat în educația germană de Kurt Hahn, este situat la Castelul Sf. Donat din secolul al XII-lea pe coasta de sud a țării și costă 67.000 de lire sterline pe an pentru cursuri care includ Tai Chi, teoria cunoașterii și literatura tibetană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×