Reclamă

Cine este vedeta care a apărut cu un pulover rupt pe stradă. Risc asumat sau accident vestimentar?

Când agențiile foto au publicat imaginile, mulți s-au întrebat cine este vedeta care a apărut cu un pulover rupt pe stradă. Emily Ratajkowski s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei, în timp ce a ieșit la plimbare în New York.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2024, 8:19

Autoarea My Body, în vârstă de 32 de ani, a dovedit că este încă regina stilului de stradă, în timp ce purta cu multă asumare un pulover rupt, care îi scotea la iveală abdomenul tonifiat și pantalonii scurți albi. Peste ținuta sumară, vedeta a ales să poarte un trenci Burberry.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este vedeta care a apărut cu un pulover rupt pe stradă

După ce am dezvăluit cine este vedeta care a apărut cu un pulover rupt pe stradă, vom da mai multe detalii despre ținută. Ea a completat ansamblul îndrăzneț cu o pereche de cizme din piele până la gambă, ochelari de soare și o geantă de mână matlasată, atârnată pe umăr.

Modelul a ales să-și poarte părul castaniu drept, pe umeri și emana încredere în timp ce mergea cu ambele mâini în buzunare.

Cea mai recentă apariție a ei vine după ce a stârnit zvonuri despre o posibilă poveste de dragoste cu directorul de film Noah Sacco. Ei au fost văzuți sărutându-se după o cină în New York, luna trecută.

Sacco, 37 de ani, este șeful departamentului de film la compania de producție A24. A început la A24 ca director de producție și achiziții la puțin timp după înființarea companiei în aprilie 2012.

Reclamă

A24 este responsabil pentru numeroase filme apreciate de critici. Ratajkowski a apărut și în mai multe filme, inclusiv în filmul extrem de popular din 2014 Gone Girl.

Emily Ratajkowski are o listă lungă de cuceriri

După ce s-a despărțit de fostul soț Sebastian Bear-McClard, viața amoroasă a modelului a ajuns pe prima pagină a ziarelor.

Reclamă

Anul trecut, Ratajkowski a vorbit despre viața ei amoroasă într-un interviu pentru HommeGirls, declarând că este pe deplin deschisă perspectivei de a se întâlni cu o femeie.

Vedeta a spus de asemenea pentru Elle că pur și simplu „așteaptă să vină cel potrivit”. „Întotdeauna am fost o persoană care este mai atrasă de vibe decât de fizic. Uneori mă va lovi la întâmplare, iar eu voi spune instant că sunt atrasă de această persoană!”

Actrița Gone Girl a explicat, de asemenea, că standardele ei pentru întâlniri au fost ridicate în ultimii ani.

Emily și fostul ei soț s-au despărțit pe fondul acuzațiilor că el i-ar fi fost infidel de mai multe ori. Ea a cerut divorțul în 2022. Cei doi au împreună un fiu de trei ani, Sylvester.

O sursă a declarat la acel moment pentru Page Six: „Da, a înșelat. Este un trișor în serie. Este groaznic. Este un câine”.

După despărțirea ei de tatăl copilului ei, Sebastian Bear McClard, Emily s-a bucurat de o serie de întâlniri cu bărbați faimoși. Pe lista ei intră Pete Davidson, Harry Styles și Eric Andre.

Cel mai recent, Emily a fost surprinsă în tandrețuri la Paris cu actorul și comediantul Stephane Bak.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×