Reclamă

Kylie Jenner a fost la un pas de un accident vestimentar. Vedeta a fost surprinsă de fotografi la Săptămâna Modei de la Paris 2023

Kylie Jenner a fost la un pas de un accident vestimentar. Vedeta internațională a fost surprinsă de fotografi la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Aceasta a ales să poarte o ținută îndrăzneață. Jenner a optat pentru o rochie cu corset.

Publicat: 27 ianuarie 2023, 6:49

Kylie Jenner continuă să impresioneze cu ținutele pe care le alege pe covorul roșu de la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Diva a luat parte la show-ul lui Jean Paul Gaultier. De data aceasta a renunțat la accesoriile nonconformiste și a optat pentru o ținută elegantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a fost la un pas de un accident vestimentar

Fotografii au urmărit-o la fiecare pas pe Kylie Jenner. Vedeta și-a expus silueta într-o rochie uimitoare. Femeia de afaceri a optat pentru o rochie neagră cu un corset alb. Corsetul i-a pus în evidență bustul generos, dar și gâtul lung.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kylie Jenner într-o rochie enagră cu corset alb la Săptămâna Modei de la Paris 2023
Kylie Jenner a surprins într-o rochie mulată / Profimedia Images

Kylie a fost și la un pas de un accident vestimentar. Bustul generos nu a putut fi susținut de corsetul rochiei. Vedeta s-a văzut nevoită să-și țină bustul cu palmele pentru a nu lăsa la vedere zonele intime. Alături de ea s-a aflat tot timpul o asistentă.

Reclamă

Aceasta a încercat să-i fixeze rochia în momentele în care aceasta aluneca pe corpul divei. Kylie a fost așteptată de o mulțime de fani și fotografi.Diva a fost însoțită la show-ul de modă în permanență de un bodyguard. Accesoriile au lipsit de această dată din ținuta divei.

Coafura a fost una extrem de elegantă, la fel și machiajul acesteia. Kylie se bucură de atenția pe care o primește. Aceasta nu a fost singura apariție surprinzătoare a vedetei. 

Recent, Kylie și-a făcut prezența la Săptămâna Modei într-o rochie cu un cap de leu pe umăr. Imaginile cu diva au făcut înconjurul lumii și au stârnit multe reacții în mediul online.

Reclamă

Cum trece Kylie Jenner peste despărțirea de Travis Scott

Kylie Jenner a avut apariții sexy la Săptămâna Modei de la Paris 2023. Vedeta internațională pare că a trecut complet peste despărțirea de fostul său partener. Aceasta este pregătită să-și reia viața. Kylie a anunțat că a decis să rupă relația cu Travis la începutul lunii ianuarie.

Sursele apropiate cuplului au declarat atunci că ei și-au petrecut inclusiv vacanța de iarnă separa. În ciuda faptului că s-au despărțit, aceștia au ales să rămână prieteni apropiați. Cei doi s-au afișat pentru prima dată în public în anul 2017.

Jenner a născut primul copil alături de Scott în februarie 2018. În luna septembrie a anului 2021 au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil împreună. După nașterea celui de-al doilea copil, lucrurile au început să fie tot mai agitate între cei doi parteneri.

Motivul pentru care Jenner a ales să meargă pe un alt drum față de Scott a fost afla în cele din urmă. Se pare că fostul partener al divei obișnuia să aibă mai multe relații concomitent.

Diva nu a putut accepta faptul că a fost înșelată. La scurt timp după ce a aflat că Travis are o relație cu o altă femeie, Kylie a decis că cel mai bine este să pună punct relației de iubire. Aceasta își crește cei doi copii singură.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×