Reclamă

Motivul pentru care vedetele de la Hollywood vor să-și vândă casele de lux. Tranzacțiile trebuie făcute înainte de 1 aprilie

S-a aflat motivul pentru care vedetele de la Hollywood vor să-și vândă casele de lux. Tranzacțiile trebuie să fie făcute înainte de data de 1 aprilie 2023. O mulțime de celebrități se grăbesc să găsească un cumpărător pentru proprietățile pe care le dețin.

Publicat: 31 martie 2023, 6:37

Jim Carrey, Kylie Jenner și Mark Wahlberg sunt doar câteva dintre numele celebre care se află în impas. Jim Carrey urmează să-și vândă proprietatea în care a locuit mai bine de 30 de ani. Acesta a pus la vânzare proprietatea impresionantă pentru suma de 28.9 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care vedetele de la Hollywood vor să-și vândă casele de lux

O mulțime de vedete de la Hollywood se află în impas. Printre acestea se numără și actorul Jim Carrey. Acesta își va vinde casa cu cinci dormitoare.

Reședința actorului deține 6 băi, un birou, o sală de fitness, o zonă dedicată grătarului, o bucătărie pentru un chef, o sală de filme, teren de tenis, piscină interioară și multe altele. Nu doar Carrey se află în această situație.

Vezi mai multe imagini cu proprietățile de lux în Galeria Foto!

O imagine din interiorul casei lui Jim Carrey
Jim a pus la vânzare proprietatea impresionantă pentru suma de 28.9 milioane de dolari / Profimedia Images
Reclamă

Kylie Jenner este și ea nevoită să renunța la una dintre proprietățile sale. Motivul este unul cât se poate de simplu, scriu publicațiile internaționale. Un nou impozit pe conac va intra în vigoare în data de 1 aprilie 2023. Conform noilor reguli, măsura va cere vânzătorilor de proprietăți, care valorează peste 5 milioane de dolari, să plătească o taxă de transfer de 4 procente.

Astfel, în încercarea disperată de a-și păstra profiturile, multe celebrități au luat măsuri. Jim Carrey și-a scos la vânzare reședința încă  din luna februarie a acestui an. Britney Spears nu a stat nici ea prea mult pe gânduri și a pus deja spre vânzare una dintre proprietățile pe care le deține.

Jenner și-a listat proprietatea pentru mai mult de 30 de milioane de dolari și așteaptă cu mare interes să-și găsească un cumpărător, relatează ObservatorNews.ro. În timp ce multe vedete caută să-și vândă locuințele, altele se află în procesul de renovare al acestora.

Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor să cumpere o locuință în Los Angeles

În ciuda taxelor care urmează să intre în vigoare în data de 1 aprilie 2023, Affleck și soția sa se află în căutarea locuinței perfecte. Cei doi au vizitat mai multe reședințe din Los Angeles, însă niciuna nu a reușit să-i convingă până la acest moment.

Soții Affleck se află de mai bine de un an în căutarea locuinței perfecte. Recent cei doi au fost văzuți în timp ce vizionau o proprietate în valoare de 100 de milioane de dolari. Soții își caută locuința perfectă pentru familia lor.

Casa pe care cei doi au văzut-o se întinde pe o suprafață de 1.13 acri. Aceasta are 8 dormitoare, 11 băi, un cinematograf, o sală de jocuri, de fitness, un lift interior, o piscină la exterior, zonă de foc și multe alte facilități. Casa ar urma să ofere suficient spațiu pentru familia artistei Jennifer Lopez.

Cu toate acestea, vedeta latino nu este decisă cu privire la viitoarea locuință. Vedeta își dorește ca ea și Affleck să locuiască alături de gemenii săi, Emme și Max, dar și de copiii soțului din fosta căsnicie, Violet, Samuel și Seraphina.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×