Reclamă

Macaulay Culkin își vinde casa din Los Angeles pentru 3,2 milioane de dolari. Cum arată interiorul locuinței

Macaulay Culkin își vinde casa din Los Angeles pentru 3,2 milioane de dolari. Cuplul de actori de la Hollywood și-a scos locuința la vânzare. Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor, dar fiecare acțiune ține primele pagini ale tabloidelor.

Publicat: 26 octombrie 2022, 12:53

Locuința are 3.700 de metri pătrați. O zonă de living mare cu zonă de luat masa, cinci dormitoare cu cinci băi. Afară este o zonă frumoasă de grădină cu piscină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macaulay Culkin își vinde casa din Los Angeles

Acum, după ce au dat 8 milioane de dolari pentru fosta casă a actorului Kiefer Sutherland din cartierul Los Angles de lângă Lacul Toluca, casa Studio City a lui Macaulay Culkin și Brenda Song a ieșit, în mod nesurprinzător, la vânzare.

Cuplul logodit de la Hollywood a decis să scoată la vânzare locuința. El, copila vedetă care a câștigat faima mondială în anii 1990 ca Kevin McCallister în franciza „Singur acasă”. Brenda, o colegă, care au apărut recent în emisiunea Hulu „Dollface”.

Acum sunt împreună și au și un copil. Cei doi cer 3,2 milioane de dolari pentru structura modernă în stil fermă. Prețul e cu aproximativ 700.000 de dolari mai mult decât au plătit pentru ea în urmă cu trei ani.

Macaulay Culkin și Brenda s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Changeland” în Thailanda. Prima dată s-a scris despre relația lor în luna iulie a anului 2017. Atunci au mers să ia cina la un restaurant italian în Los Angeles.

Reclamă

Chiar dacă sunt vedete de cinema, cei doi și-au păstrat relația de dragoste departe de ochii lumii. Nu au publicat nimic nici pe rețelele sociale.

Cum arată interiorul casei

Construită în 2019 și ascunsă de pereți, porți și camere de securitate, casa cu laturi din lemn alb și maro este înconjuată de o alee pietruită. Are și un garaj atașat pentru două mașini. Înăuntru există cinci dormitoare și un număr corespunzător de băi.

Reclamă

Suprafața casei este de 3.700 de metri pătrați de spațiu de locuit pe un singur nivel. Are podele din lemn de esență tare, tavane înalte și nuanțe superbe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

O zonă de relaxare din casa lui Macaulay Culkin
Între timp, o un spațu generos este dotat cu o zonă de relaxare, un dressing și o cadă de spa / Profimedia Images

Spațiul de la etaj e un concept deschis evidențiat de o zonă formală de living/sufragerie, un bar și un șemineu, care se conectează la o cameră de familie cu uși din sticlă ce se revarsă spre o terasă acoperită de luat masa în aer liber.

Bucătăria adiacentă este dotată cu o insulă de masă îmbrăcată cu marmură, electrocasnice de ultimă generație din inox și un colț de mic dejun care are scaune integrate.

Între timp, o un spațu generos este dotat cu o zonă de relaxare, un dressing și o cadă de spa, amplasată lângă un duș mare cu carcasă din sticlă. În altă parte se află un spațiu de birouri cu bar, baie și intrare proprie.

În aer liber, terenul cu iarbă găzduiește un grătar și un bar flancat de o grădină, precum și o piscină umbrită cu pânze și un centru spa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×