Reclamă

Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume au ales pentru bebeluș

„Suntem foarte bucuroși”, au scris cei doi soți. Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți și trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Publicat: 13 aprilie 2021, 15:48 / Actualizat: 6 mai 2021, 12:22

Cuplul și-a întâmpinat primul copil, un băiețel pe care l-au numit Dakota Song Culkin. Micuțul s-a născut pe data de 5 aprilie, în Los Angeles. A cântărit la naștere un pic peste trei kilograme, au confirmat surse din apropierea celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți

Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, și Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, și-au numit băiețelul după sora actorului, Dakota, care a decedat. Acesta a murit la vârsta de numai 29 de ani. Ea a fost lovită accidental de o mașină pe data de 9 decembrie 2008 în Los Angeles.

Cei doi soți au declarat că sunt extrem de bucuroși cu noul rol pe care trebuie să-l îndeplinească de acum înainte. Dakota i-a unit și le-a întregit cuplu. Publicația Esquire a fost prima care a dat vestea cea mare.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Brenda Song și Macauley Culkin, fotografiați ținându-se de braț, la Disneyland
Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, și Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, și-au numit copilul după sora actorului, Dakota, care a decedat / Profimedia Images
Reclamă

Actorul și Brenda Song s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare de la Changeland, în Thailanda. Relația lor a fost făcută publică în luna iulie a anului 2017. În anul 2018, actorul și-a exprimat public intențiile de a întemeia o familie cu Brenda Song. El a participat la podcast-ul The Joe Rogan Experience și a declarat că vrea să devină cât mai repede tătic.

„Voi avea niște bebeluși drăguți. Ea este asiatică, așa că voi avea bebeluși asiatici. Adorabil. O grămadă de Sean Lennons alergând prin casă. Asta sunt ceea ce caut eu” a adăugat el, făcând referire la fiul lui John Lennon și Yoko Ono.

Macaulay Culkin a fost văzut recent filmând sezonul 10 al producției American Horror Story. El face parte din distribuție alături de Leslie Grossman, Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross și Finn Wittrock.

Reclamă

Ce doi soți nu au făcut public faptul că vor deveni părinți până acum, când copilul lor a venit pe lume. Un alt cuplu care i-a luat prin surprindere pe toți cu vestea că au devenit din nou părinți a fost cel format din Hilaria și Alec Baldwin. Cei doi au împreună 6 copii.

Viața de film a lui Macauley Culkin

Culkin a devenit faimos în copilărie în anii 90. Acesta a jucat numai în producții care au marcat copilăria multora dintre noi precum Home Alone, My Girl, Richie Rich, sau The Pagemaster.

Actorul a avut o pauză de câțiva ani în carieră, dar a revenit în industria cinematografică în anul 2003. El a fost unul dintre copiii minune ai Hollywood-ului. Faima i-a adus însă în viață o mulțime de provocări pe care nu a știut cum să le depășească.

Povestea lui de viață a atras atenția întregii lumi după ce la vârsta de 14 ani și-a dat părinții în judecată. El i-a acuzat de abuzuri fizice și emoționale. După ce a făcut acest gest, actorul a declarat că decizia a fost cea mai bună din viața sa. Mai apoi a și luat o pauză de la industria cinematografică.

O bună perioadă, Macaulay Culkin s-a confruntat cu dependența de substanțe interzise, alcool, lucruri care l-au condus spre depresie. Acesta ajunsese de nerecunoscut, iar viața haotică și-a pus amprenta aspectului său fizic.

Acum, actorul are 40 de ani, o familie frumoasă cu vedeta Disney Brenda Song și un băiețel care îl face extrem de fericit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×