Reclamă

Obiecte care aduc noroc în dragoste. Ce să ai în casă și în geantă ca să atragi iubirea în viața ta

Există anumite obiecte care aduc noroc în dragoste. Acestea pot fi amplasate cu succes în casă, iar unele dintre ele merg luate în geantă. Anumite talismane te pot ajuta să-ți atragi în viața ta bărbatul ideal. Se spune că fiecare persoană are un destin anume, însă de multe ori traseul acestuia poate fi influențat de deciziile pe care le luăm.

Publicat: 16 martie 2023, 6:05
O geantă plină cu obiecte care aduc noroc în dragoste
Există anumite obiecte care aduc noroc în dragoste. Acestea pot fi amplasate cu succes în casă, iar unele dintre ele merg luate în geantă / Shutetrstock

Există anumite obiecte care aduc energii pozitive în viața ta. Acestea te ajută să rămâi mereu optimistă și astfel să fii mult mai atrăgătoare pentru cei din jurul tău. Nu doar arta Feng Shui vorbește despre importanța așezării obiectelor în casă.

Obiecte care aduc noroc în dragoste

Amuletele și obiectele norocoase te pot ajuta să-ți găsești calea, dar și iubirea. Norocul este de partea celor care știu cum să-l atragă în viața lor și să-l folosească în scopuri pozitive. Specialiștii spun că pentru a avea noroc în dragoste trebuie să aplici câteva dintre principiile Feng Shui în casa ta.

Locuința trebuie păstrată în ordine și decorată cu obiecte speciale pentru a atrage dragostea în interiorul casei tale. Armonia este foarte importantă când vine vorba de mobilarea locuinței tale. Principiile Feng Shui spun că ar trebui să ai cât mai multe plante în casă pentru a atrage dragostea de partea ta.

Acestea reprezintă creșterea și succesul și aduc armonie în familie și în relațiile de cuplu. Obiectele decorative care înfățișează elefanții sunt și ele recomandate. Acestea sunt întruchiparea stării de liniște și pace. Alte obiecte care aduc noroc în dragoste sunt reprezentate de trandafirii roșii.

Trandafirii roșii în casă te vor ajuta să ai mult mai mult noroc pe plan amoros. Un alt obiect decorativ care nu ar trebui să lipsească din casa ta, dacă vrei să atragi norocul în dragoste, este reprezentat de o lumânare roșie parfumată.

Reclamă

Acestea pot crea atmosfera ideală pentru momente de romantism. Se spune că verdele și albastrul sunt culori norocoase, astfel poți să iei în calcul zugrăvirea pereților în aceste nuanțe dacă îți dorești norocul de partea ta.

Amulete pe care să le porți mereu în geanta ta

Când vine vorba de principalele obiecte care aduc noroc în dragoste, acestea trebuie să fie de dimensiuni reduse pentru a încăpea în geanta unei femei. Mulți specialiști recomandă amuletele norocoase sau talismanele.

Reclamă

Conform Astroyogi.com, dacă vrei să ai noroc în dragoste atunci din poșeta ta nu trebuie să lipsească bijuteriile din argint. Încearcă să ai mereu la tine un pandantiv din argint. Mai mult, pandantivele în formă de inimioară sunt cele care au cea mai mare putere pentru a atrage dragostea în viața ta.

Rujul roșu este un alt obiect norocos care nu ar trebui să lipsească din poșeta unei femei care își dorește să atragă bărbatul ideal în viața sa.

Dacă spațiul din poșetă îți permite, pentru a atrage norocul în dragoste se recomandă să ai în geantă un talisman în formă de trifoi sau de elefant. Aceste două obiecte sunt foarte puternice când vine vorba de atragerea energiilor pozitive în jurul tău.

Chiar și culoarea portofelului poate avea o influență semnificativă asupra veniturilor tale. Data viitoare când alegi ce să pui în poșeta ta, ai grijă să incluzi și unul dintre obiectele care aduc noroc în dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×