Reclamă

Obiecte care aduc noroc în dragoste. Ce să ai în casă și în geantă ca să atragi iubirea în viața ta

Există anumite obiecte care aduc noroc în dragoste. Acestea pot fi amplasate cu succes în casă, iar unele dintre ele merg luate în geantă. Anumite talismane te pot ajuta să-ți atragi în viața ta bărbatul ideal. Se spune că fiecare persoană are un destin anume, însă de multe ori traseul acestuia poate fi influențat de deciziile pe care le luăm.

Publicat: 16 martie 2023, 6:05

Există anumite obiecte care aduc energii pozitive în viața ta. Acestea te ajută să rămâi mereu optimistă și astfel să fii mult mai atrăgătoare pentru cei din jurul tău. Nu doar arta Feng Shui vorbește despre importanța așezării obiectelor în casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiecte care aduc noroc în dragoste

Amuletele și obiectele norocoase te pot ajuta să-ți găsești calea, dar și iubirea. Norocul este de partea celor care știu cum să-l atragă în viața lor și să-l folosească în scopuri pozitive. Specialiștii spun că pentru a avea noroc în dragoste trebuie să aplici câteva dintre principiile Feng Shui în casa ta.

Locuința trebuie păstrată în ordine și decorată cu obiecte speciale pentru a atrage dragostea în interiorul casei tale. Armonia este foarte importantă când vine vorba de mobilarea locuinței tale. Principiile Feng Shui spun că ar trebui să ai cât mai multe plante în casă pentru a atrage dragostea de partea ta.

Acestea reprezintă creșterea și succesul și aduc armonie în familie și în relațiile de cuplu. Obiectele decorative care înfățișează elefanții sunt și ele recomandate. Acestea sunt întruchiparea stării de liniște și pace. Alte obiecte care aduc noroc în dragoste sunt reprezentate de trandafirii roșii.

Trandafirii roșii în casă te vor ajuta să ai mult mai mult noroc pe plan amoros. Un alt obiect decorativ care nu ar trebui să lipsească din casa ta, dacă vrei să atragi norocul în dragoste, este reprezentat de o lumânare roșie parfumată.

Reclamă

Acestea pot crea atmosfera ideală pentru momente de romantism. Se spune că verdele și albastrul sunt culori norocoase, astfel poți să iei în calcul zugrăvirea pereților în aceste nuanțe dacă îți dorești norocul de partea ta.

Amulete pe care să le porți mereu în geanta ta

Când vine vorba de principalele obiecte care aduc noroc în dragoste, acestea trebuie să fie de dimensiuni reduse pentru a încăpea în geanta unei femei. Mulți specialiști recomandă amuletele norocoase sau talismanele.

Reclamă

Conform Astroyogi.com, dacă vrei să ai noroc în dragoste atunci din poșeta ta nu trebuie să lipsească bijuteriile din argint. Încearcă să ai mereu la tine un pandantiv din argint. Mai mult, pandantivele în formă de inimioară sunt cele care au cea mai mare putere pentru a atrage dragostea în viața ta.

Rujul roșu este un alt obiect norocos care nu ar trebui să lipsească din poșeta unei femei care își dorește să atragă bărbatul ideal în viața sa.

Dacă spațiul din poșetă îți permite, pentru a atrage norocul în dragoste se recomandă să ai în geantă un talisman în formă de trifoi sau de elefant. Aceste două obiecte sunt foarte puternice când vine vorba de atragerea energiilor pozitive în jurul tău.

Chiar și culoarea portofelului poate avea o influență semnificativă asupra veniturilor tale. Data viitoare când alegi ce să pui în poșeta ta, ai grijă să incluzi și unul dintre obiectele care aduc noroc în dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×