Reclamă

Kim Kardashian și-a prezentat abdomenul plat și decolteul amplu într-un crop top, un blazer transparent și pantaloni asortați

Kim Kardashian și-a prezentat abdomenul plat și decolteul amplu într-un crop top, un blazer transparent și pantaloni asortați. Vedeta a fost prezentă la Lincoln Center din New York.

Publicat: 30 aprilie 2023, 7:14

Mama a patru copii arăta elegant cu un look de primăvară într-un crop top alb murdar care îi scotea în evidență decolteul amplu și talia ei sveltă, când a ajuns la Summit-ul Time100 din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian și-a prezentat abdomenul plat

Kim, în vârstă de 42 de ani, a combinat topul cu un blazer crem parțial transparent, adăugând pantaloni asortați cu talie înaltă. În zona posteriorului materialul era transparent, dar vedeta purta colanți scurți de culoare crem dedesubt, scrie DailyMail.

Kim a combinat aspectul interesant cu un colier delicat cu diamante, cercei și mai multe inele, inclusiv unul care avea inițiala „K” a prenumelui ei. Vedeta și-a completat ținuta cu tocuri albe și o ojă de culoare roz deschis.

Părul a fost coafat pe spate într-un coc dezordonat, lăsând două șuvițe libere pentru a-și încadra fața. Kim purta de asemenea ruj roz, optând pentru un machiaj mai închis pe pleoape.

Kim a urcat pe scenă pentru Summitul Time100 din 2023 alături de jurnalista Poppy Harlow.

Reclamă

Cu câteva ore mai devreme, Kim a publicat două fotografii cu doi dintre copiii ei care dormeau. Fiul Psalm, în vârstă de trei ani, și fiica Chicago, în vârstă de cinci ani.

Ea are patru copii cu fostul soț Kanye West: Psalm, Chicago, Saint și North. Cei doi nu mai sunt împreună, dar se ocupă amândoi de creșterea micuților lor. Deși cei patru copii locuiesc cu Kim, Kanye îi vizitează des și este implicat în viața lor. Kim și Kanye nu au o relație tocmai bună, scrie presa internațională, dar acest lucru nu îi afectează pe cei mici. Kanye are acum o relație cu Bianca Cesori, iar Kim este singură după relația de nouă luni cu Pete Davidson.

Reclamă

Kim Kardashian a fost recent la un meci de fotbal american

Recent, Kim a participat la meciul de playoff Los Angeles Lakers împotriva Memphis Grizzlies de la Crypto.com Arena din LA.

Ea a fost la meciul de baschet profesionist cu Saint, mama ei Kris Jenner și partenerul de lungă durată al lui Kris, Corey Gamble. Kim arăta elegant într-un blazer negru cu pantaloni asorți. A purtat o geantă cu model și părul a fost coafat elegant. Saint l-a susținut pe tatăl verișoarei sale, True, Tristan Thompson. Micuțul a purtat numărul său de tricou, are este 9.

Tristan a fost semnat cu Lakers la începutul lunii aprilie. Kris a fost și ea elegantă într-un costum cu pantalon negru și violet, purtând ochelari de soare în interiorul arenei.

Lakers au învins cu 117 la 111 în jocul patru al seriei și conduc seria cu 3-1. La același meci au fost văzuți și Ducii de Sussex. Imaginile cu cei doi s-au viralizat imediat mai ales după ce Prințul Harry a încercat să o sărute, dar Meghan l-a evitat cu zâmbetul pe buze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×