Reclamă

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua la Paris. Actrița a îmbrăcat o ținută sexy la eveniment

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua la Paris. Actrița a îmbrăcat o ținută sexy la eveniment și a furat toate privirile celor prezenți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 februarie 2024, 7:16

Actrița, în vârstă de 27 de ani, care o interpretează pe Chani în viitoarea epopee științifico-fantastică, și-a etalat abdomenul într-un crop top auriu. Ținuta a fost completată cu o fustă maxi asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua

Părul actriței a fost coafat într-un stil elegant pentru a lăsat loc accesoriilor să strălucească. Ea și-a pus în valoare ținuta cu bijuterii Vintage Bvlgari de la Joseph Saidian and Sons. Se pare că acestea se vând la prețul de aproximativ 250.000 de dolari.

La eveniment i s-a alăturat colegul său, Timothée, în vârstă de 28 de ani. Austin Butler și Rebecca Ferguson au fost, de asemenea, prezenți.

Zendaya și Timothée Chalamet, eleganți, la proiecția Dune
Timothee a avut și el un look elegant, demn de marele eveniment / Profimedia Images

Timothee a avut și el un look elegant, demn de marele eveniment. Actorul a îmbrăcat un costum negru pe care l-a asortat cu o cămașă aurie. Timothee se pare că a fost hotărât să se completeze cu ținuta purtată de Zendaya.

Reclamă

Zendaya joacă rolul lui Chani, un membru al Fremen, un trib care trăiește în deșerturile Arrakis și care a învățat să supraviețuiască în căldura sa neiertătoare, Timothée îl interpretează pe personajul mesianic Paul Atreides în ambele filme.

Continuarea producției Dune are loc imediat după terminarea primului film, când Paul Atreides și mama lui (interpretată de Rebecca) și-au unit forțele cu Chani și restul fremenilor care locuiesc în deșert pentru a se răzbuna împotriva House Harkonnen, ai cărei membri au ucis majoritatea familiei și prietenilor lui.

Filmul a fost programat inițial pentru o lansare la sfârșitul lunii octombrie 2023. El a fost amânat pentru luna noiembrie și, în cele din urmă, a fost anunțat pentru luna martie a acestui an din cauza grevei scriitorilor și actorilor.

Reclamă

Zendaya și Timothée Chalamet fac echipă bună împreună

Din punct de vedere al modei, Zendaya și Timothée Chalamet au impresionat și în timpul turneului lor de presă pentru producția Dune în 2021. Cei doi au promovat atunci producția la Festivalul de Film de la Veneția. Atunci Zendaya a atras toate privirile în rochia Balmain. Chalamet a purtat un costum din catifea neagră, foarte elegant.

Potrivit presei internaționale, se pare că cei doi au știut mereu cum să se facă remarcați prin puterea chimiei dintre ei.

Filmul Dune a fost una dintre cele mai așteptate producții. Producția semnată de Denis Villeneuve a adus o ecranizare deosebită celebrelor cărți de SF.

Povestea se desfășoară într-o lume fantastică cu Paul Atreides ca erou central. Acest tânăr este descendentul unei case nobile care este însărcinat cu supravegherea unei planete aparent sterile.

Această planetă, Arrakis a fost ținta multor dispute având un o importantă sursă de ”melanj”. E vorba despre o substanță specială care prelungește durata de viață a celor care ajung acolo. Povestea Dune a fost imediat apreciată de iubitorii de SF și nu numai, iar așteptările sunt la fel de mari și pentru Dune: Partea a doua.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×