Reclamă

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua la Paris. Actrița a îmbrăcat o ținută sexy la eveniment

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua la Paris. Actrița a îmbrăcat o ținută sexy la eveniment și a furat toate privirile celor prezenți.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 februarie 2024, 7:16

Actrița, în vârstă de 27 de ani, care o interpretează pe Chani în viitoarea epopee științifico-fantastică, și-a etalat abdomenul într-un crop top auriu. Ținuta a fost completată cu o fustă maxi asortată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zendaya și Timothée Chalamet au fost prezenți la proiecția Dune: Partea a doua

Părul actriței a fost coafat într-un stil elegant pentru a lăsat loc accesoriilor să strălucească. Ea și-a pus în valoare ținuta cu bijuterii Vintage Bvlgari de la Joseph Saidian and Sons. Se pare că acestea se vând la prețul de aproximativ 250.000 de dolari.

La eveniment i s-a alăturat colegul său, Timothée, în vârstă de 28 de ani. Austin Butler și Rebecca Ferguson au fost, de asemenea, prezenți.

Zendaya și Timothée Chalamet, eleganți, la proiecția Dune
Timothee a avut și el un look elegant, demn de marele eveniment / Profimedia Images

Timothee a avut și el un look elegant, demn de marele eveniment. Actorul a îmbrăcat un costum negru pe care l-a asortat cu o cămașă aurie. Timothee se pare că a fost hotărât să se completeze cu ținuta purtată de Zendaya.

Reclamă

Zendaya joacă rolul lui Chani, un membru al Fremen, un trib care trăiește în deșerturile Arrakis și care a învățat să supraviețuiască în căldura sa neiertătoare, Timothée îl interpretează pe personajul mesianic Paul Atreides în ambele filme.

Continuarea producției Dune are loc imediat după terminarea primului film, când Paul Atreides și mama lui (interpretată de Rebecca) și-au unit forțele cu Chani și restul fremenilor care locuiesc în deșert pentru a se răzbuna împotriva House Harkonnen, ai cărei membri au ucis majoritatea familiei și prietenilor lui.

Filmul a fost programat inițial pentru o lansare la sfârșitul lunii octombrie 2023. El a fost amânat pentru luna noiembrie și, în cele din urmă, a fost anunțat pentru luna martie a acestui an din cauza grevei scriitorilor și actorilor.

Reclamă

Zendaya și Timothée Chalamet fac echipă bună împreună

Din punct de vedere al modei, Zendaya și Timothée Chalamet au impresionat și în timpul turneului lor de presă pentru producția Dune în 2021. Cei doi au promovat atunci producția la Festivalul de Film de la Veneția. Atunci Zendaya a atras toate privirile în rochia Balmain. Chalamet a purtat un costum din catifea neagră, foarte elegant.

Potrivit presei internaționale, se pare că cei doi au știut mereu cum să se facă remarcați prin puterea chimiei dintre ei.

Filmul Dune a fost una dintre cele mai așteptate producții. Producția semnată de Denis Villeneuve a adus o ecranizare deosebită celebrelor cărți de SF.

Povestea se desfășoară într-o lume fantastică cu Paul Atreides ca erou central. Acest tânăr este descendentul unei case nobile care este însărcinat cu supravegherea unei planete aparent sterile.

Această planetă, Arrakis a fost ținta multor dispute având un o importantă sursă de ”melanj”. E vorba despre o substanță specială care prelungește durata de viață a celor care ajung acolo. Povestea Dune a fost imediat apreciată de iubitorii de SF și nu numai, iar așteptările sunt la fel de mari și pentru Dune: Partea a doua.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×