Reclamă

Cele mai îndrăznețe ținute de la Vanity Fair Oscar Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecere

Premiile Oscar 2024 au fost cel mai așteptat eveniment al anului. Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au strâns laolaltă pentru a onora cele mai bune filme ale anului. Dacă pe covorul roșu, ținutele au fost cele mai cuminți, la renumita petrecere de după eveniment lucrurile au stat complet diferit. Ai mai jos cele mai îndrăznețe ținute de la Vanity Fair Oscar Party 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 martie 2024, 11:48

Ceremonia de premiere a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Dar vedetele au sărbătorit și la petrecerea de după. Vanity Fair Oscar Party 2024 a fost organizată la Centrul Wallis Annenberg pentru Artele Spectacolului din Beverly Hills.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai îndrăznețe ținute de la Vanity Fair Oscar Party 2024

Mulți dintre cei prezenți au optat pentru ținute îndrăznețe la petrecerea de după, purtând rochii cu detalii transparente sau decolteuri adânci. Ai mai jos cele mai îndrăznețe ținute ale nopții.

Selma Blair

Selma Blair a purtat o rochie lungă, cu un decolteu îndrăzneț. Actrița a pășit pe covorul roșu într-o rochie coral Carolina Herrera, cu o fustă plină și decolteu adânc. Detaliile de pe fustă și pantofii de culoare neagră au completat ținuta și au transformat-o în ceva ce a atras toate privirile.

Selma Blair, într-o rochie roz, cu bustul la vedere
Selma Blair a purtat o rochie lungă, cu un decolteu îndrăzneț / Profimedia Images
Reclamă

Kerry Washington

Kerry Washington a participat la Vanity Fair Oscar Party 2024. Giambattista Valli Couture a conceput rochia pe care a purtat-o Washington la petrecerea de după Premiile Oscar.

Rochia avea detalii din tul transparent pe decolteu și fustă, contrastând cu corsetul texturat. Fundițele și zonele transparente de pe corset au adăugat aspectul îndrăzneț al look-ului.

Reclamă
Kerry Washington, într-o rochie neagră, lungă
Giambattista Valli Couture a conceput rochia pe care a purtat-o Washington la petrecerea de după Premiile Oscar / Profimedia Images

Diane Kruger

Baza rochiei Givenchy a lui Kruger a fost realizată dintr-un material argintiu semitransparent, în timp ce o fâșie de țesătură neagră completa zona bustului.

Materialul negru s-a asortat cu mănușile transparente pe care le purta pe brațe. Rochia mai avea și o bordură de ciucuri care se mișcau elegant în timp ce mergea. Pantofii negri și jambierele negre până la genunchi au completat look-ul.

Diane Kruger, într-o rochie argintie, cu franjuri
Baza rochiei Givenchy a lui Kruger a fost realizată dintr-un material argintiu semitransparent / Profimedia Images

Pamela Anderson

Imprimeul floral multicolor al rochiei Pamelei Anderson era îndrăzneț, iar țesătura acoperită cu paiete era parțial transparentă datorită zonelor geometrice care îi ofereau rochiei o zonă subtilă de sex-appeal.

Anderson a purtat rochia cu o coafură lejeră și fără machiaj, lucru pe care l-a făcut în mod regulat la evenimentele din ultimul timp.

Pamela Anderson, într-o rochie lungă cu imprimeu floral
Imprimeul floral multicolor al rochiei Pamelei Anderson era îndrăzneț / Profimedia Images

Chrissy Teigen

Rochia ei creată de Oscar de la Renta a fost în întregime transparentă datorită decupajelor florale. Designul unic era dat și de o fustă cu franjuri care atârnau lejer peste picioarele ei. Soția lui John Legend și-a completat ținuta cu o pereche de sandale transparente.

Teigen și-a completat look-ul cu un clutch de culoare crem și cercei cu diamante.

Chrissy Teige, într-o rochie argintie, cu zone transparente
Rochia ei creată de Oscar de la Renta a fost în întregime transparentă datorită decupajelor florale / Profimedia Images

Jessica Alba

Tamara Ralph a creat rochia argintie a lui Alba. Confecționată din țesătură texturată, decolteul rochiei fără umăr era decorat cu trandafiri mici, iar întreaga rochie strălucea din toate părțile pe covorul roșu.

Jessica Alba, într-o rochie mulată, argintie, cu trandafiri
Tamara Ralph a creat rochia argintie a lui Alba / Profimedia Images

Emily Ratajkowski

Emily, în vârstă de 32 de ani, s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei în timp ce a îmbrăcat o rochie albă îndrăzneață de la brandul francez Jacquemus.

Ținuta a fost compusă dintr-un corset curbat atrăgător, care lăsa la vedere bustul vedetei.

Emily Ratajkowski, într-o rochie albă, cu decolteu asimetric, structurat
Emily, în vârstă de 32 de ani, s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei / Profimedia Images

Kim Kardashian

Kim Kardashian a arătat incredibil când a participat la Vanity Fair Oscar Party 2024. Vedeta în vârstă de 43 de ani și-a arătat silueta într-o rochie albă, structurată, bodycon, cu un umăr dramatic.

Rochia i-a pus în evidență talia minusculă, dar și silueta care se apropie de cea a dimensiunilor perfecte. Kim și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei strălucitori.

Kim Kardashian, într-o rochie albă, lungă mulată
Kim Kardashian a arătat incredibil când a participat la Vanity Fair Oscar Party 2024 / Profimedia Images

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, care a dezvăluit la ceremonia de premiere că este însărcinată, a ales pentru Vanity Fair Oscar Party 2024 o rochie maternity. Hudgens a purtat o rochie neagră, foarte lungă. Decolteul adânc și trena lungă au oferit un aspect dramatic pe covorul roșu de la petrecere.

Vanessa Hudgens, îtr-o rochie lungă, de culoare neagră
Vanessa Hudgens, care a dezvăluit la ceremonia de premiere că este însărcinată, a ales pentru Vanity Fair Oscar Party 2024 o rochie maternity / Profimedia Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×