Reclamă

El este actorul care ar face orice ca să se mențină tânăr. Între el și noua sa iubită este o diferență de 48 de ani

El este actorul care ar face orice ca să se mențină tânăr. Între el și noua sa iubită este o diferență de 48 de ani. Leonardo DiCaprio a ales să facă mișcare fizică împreună cu Vittoria Ceretti în timpul unei întâlniri romantice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 octombrie 2024, 8:14

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au ales să se plimbe cu bicicletele pe străzile aglomerate din New York. Actorul și iubita sa nu au mers singuri, ci au fost însoțiți de nepoata lui Leo. Paparazzi i-au recunoscut imediat și au încercat să-i fotografieze din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El este actorul care ar face orice ca să se mențină tânăr

În ciuda faptului că încearcă să se bucure de o viață obișnuită, Leonardo DiCaprio atrage atenția asupra sa chiar și atunci când iese la întâlniri banale cu partenera sa.

De data aceasta, cei doi iubiți au încercat să se camufleze de privirile curioșilor și au ales ținute care să-i acopere în întregime.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti în timp ce se plimbă cu bicicleta prin New York
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti s-au bucurat de o întâlnire pe biciclete / Profimedia Images
Reclamă

Singura care nu a purtat masă sau ochelari de soare a fost nepoata mai puțin cunoscută a actorului de la Hollywood.

Leo și Vittoria Ceretti au încercat să nu atragă prea mult atenția asupra lor. În timp ce DiCaprio a condus grupul, Vittoria a ales să meargă în spatele acestuia cu Normandie Farrer.

Conform presei internaționale, imaginile cu DiCaprio și partenera sa mult mai tânără apar după ce cei doi s-au bucurat de o vacanță europeană de vis. Cei doi au petrecut mai multe zile în Italia la începutul acestei luni. Fotografii i-au surprins atunci în timpul unei cine romantice la Roma.

Reclamă

Leonardo ar fi comandat la acel moment un vin roșu care a costat mai mult de 27 de mii de dolari. Deși este cunoscut pentru faptul că se întâlnește cu femei care sunt mult mai tinere ca el, DiCaprio pare că este serios de această dată.

În ultimul an, el și Vittoria au fost văzuți tot mai des împreună, iar fotomodelul a avut ocazia să-i cunoască familia lui DiCaprio la nenumărate evenimente.

Cum s-au cunoscut Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti

O persoană din cercul de apropiați al actorului a declarat că Leo s-a apropiat de modelul italian cupă ce „au avut mai multe întâlniri în grup”. DiCaprio și Ceretti au ieșit cu grupuri comune de prieteni în Santa Monica, California.

„Leo și vittoria au ieșit des cu prietenii lor la un restaurant. Restaurantul a fost preferatul lui Leo de ani de zile. Acolo sa bucurat de întâlniri cu ea de cele mai multe ori. Este o femeie foarte drăguță, dulce și fermecătoare. Se pare că o place foarte mult. S-au așezat unul lângă altul și el a avut brațul în jurul ei. Au luat masa ore întregi”, a spus un prieten al acotrului despre prima întâlnire a acestuia cu Vittoria.

Luna trecută, Leo și Vittoria au petrecut o vacanță cu mama actorului, Irmelin Indenbirken, la Milano. Actorul și Ceretti au început să se întâlnească în luna august a anului 2023. La scurt timp de la acel moment, cei doi au fost surprinși de mai multe ori în diferite cluburi.

Anterior, Leo ar fi avut o relație de scurtă durată cu Gigi Hadid. În prezent, Hadid are o relație serioasă cu actorul Bradley Cooper.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×