Reclamă

Actorul care a avut parte de o schimbare neașteptată de look. Bărbatul a fost recunoscut cu greu de fanii săi

El este actorul care a avut parte de o schimbare neașteptată de look. Bărbatul a fost recunoscut cu greu de fanii săi. În ciuda faptului că a ales să-și lase mustață, celebritatea nu a scăpat de camerele de fotografiat ale celor prezenți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2024, 7:00

Leonardo DiCaprio pare că exersează cu imaginea sa până la găsirea unui look care să-i fie pe plac. De data aceasta s-a amestecat cu ușurință prin mulțime. Vedeta a ales o ținută casual și și-a lăsat o mustață care să-i evidențieze trăsăturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul care a avut parte de o schimbare neașteptată de look

Actorul american a fost văzut în compania unui grup de prieteni. Leonardo DiCaprio s-a relaxat în New York și și-a intrat în rolul de turist.

Acesta a explorat orașul în compania prietenului său cel mai bun, Tobey Maguire. Alături de ei s-a aflat și Jennifer Meyer.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonadro DiCaprio în timpul unei plimbări prin New York
Leonardo DiCaprio a fost recunoscut cu greu de fanii săi / Profimedia Images
Reclamă

Creatoarea de bijuterii a fost căsătorită în trecut cu Tobey și au împreună o fetiță și un băiețel, Ruby Sweetheart Maguire și Otis Tobias.

Tânăra, în vârstă de 17 ani, a fost și ea prezentă. Micuțul Otis Tobias a fost, de asemenea, prezent în cadrul vizitei din New York, scrie PageSix.

Despre Leonardo DiCaprio și Tobey se știe că au o relație bună de prietenie. Cei doi au fost văzuți de multe ori petrecând timp de calitate împreună.

Reclamă

Fotografii l-au surprins pe actor fiind apropiat de copiii prietenului său cel mai bun. DiCaprio a stat de vorbă cu Ruby și Otis, iar ulterior a fost surprins în timp ce o ținea după umăr pe fosta soție a prietenului său cel mai bun.

Imaginile cu actorul au ajuns virale în online. În momentul în care acesta și-a dat jos masca de protecție, fanii au fost uimiți să vadă că DiCaprio și-a lăsat mustață. Actorul, în vârstă de 49 de ani, a fost văzut fără iubita sa, Vittoria Ceretti.

Ce făcea Vittoria Ceretti în timp ce Leonardo DiCaprio se plimba prin New York

Uimitoarea iubită a lui Leonardo DiCaprio, Vittoria Ceretti, a filmat în Capri o reclamă cu actorul Theo James. Modelul italian, în vârstă de 26 de ani, a arătat senzațional într-un bikini alb.

Aceasta a fost surprinsă în timp ce se ținea în brațe cu Theo James pe una dintre plajele însorite ale insulei.

Vittoria și-a etalat silueta uitoare în costumul alb d baie, în timp ce Theo și-a expus abdomenul lucrat la sală. Perechea a filmat în valurile agitate, iar mai apoi pe plajă.

După filmari, Vittoria și Theo au primit halate albe pentru a se acoperi. Vittoria și Leonardo DiCaprio se întâlnesc din luna august a anului trecut.

Cei doi au început să se vadă după încercările eșuate ale lui leonardo de a avea o relație cu Gigi Hadid, scrie publicația DailyMail. Leo și Vittoria s-au întâlnit în timpul premierei filmului Killers Of The Flower Moon la Festivalul de Film de la Cannes în luna mai a anului 2023.

Anterior, Vittoria a fost căsătorită cu DJ-ul italian Matteo Milleri din 2020 până în 2023 și a fost, de asemenea, într-o relație cu modelul Nathan Westling.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×