Reclamă

Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment

Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024 este din nou o sursă de inspirație pentru ținute de gală care să te scoată din anonimat. Vedetele au purtat cele mai spectaculoase look-uri pentru o seară cu adevărat glamour.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 octombrie 2024, 10:22 / Actualizat: 21 octombrie 2024, 11:51

Acesta este al patrulea eveniment Academy Museum Gala care strânge bani pentru expozițiile, inițiativele educaționale și activitatea muzeului. De asemenea, are ca scop să onoreze lumea cinematografiei și oamenii care fac parte din ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024

Laureații din acest an au fost Paul Mescal, Rita Moreno și Quentin Tarantino. Mescal a primit premiul Vantage ca artist emergent, Moreno a fost onorat cu Premiul Icon, iar Tarantino a primit premiul Luminary.

Copreședinții juriului au fost anul acesta Nicole Kidman, Salma Hayek, Eva Longoria, Tyler Perry și administratorul Muzeului Academiei, Dr. Eric Esrailian.

Comitetul gazdă al galei a fost format din Kirsten Dunst, Ariana Grande, Demi Moore și Saoirse Ronan.

Lista de invitați a fost plină de vedete. Ținutele lor au fost decupate din catalogul celor mai mari case de modă. Mai jos ai cele bune look-uri ale nopții.

Reclamă

Nicole Kidman

Actrița a purtat o ținută Balenciaga la Academy Museum Gala. Șinuta ei a fost completată cu mănuși lungi, negre și o pereche de pantofi stiletto. Părul său a fost coafat lejer, cu câteva șuvițe lăsate libere, care îi încadrau perfect chipul.

Nicole Kidman, într-o rochie neagră mulată
Actrița a purtat o ținută Balenciaga la Academy Museum Gala / Profimedia Images
Reclamă

Kendall Jenner și Kylie Jenner

Kendall Jenner și Kylie Jenner au pozat împreună pe covorul roșu. Ele au avut creații Schiaparelli și vintage Mugler și nu au avut cum să treacă neobservate. Cele două au zâmbit în fața fotografilor, care le-au pozat din toate unghiurile.

Kendall și Kylie Jenner, în rochii lungi, negre
Kendall Jenner și Kylie Jenner au pozat împreună pe covorul roșu / Profimedia Images

Kim Kardashian

Fondatorul SKIMS a purtat o creație Thierry Mugler. Vedeta și-a expus silueta impecabilă într-un body corset într-o nuanță de roz pal pe care l-a combinat cu o cămașă oversize. Părul ei negru era coafat în bucle lejere, iar accesoriile ei au constat într-un colier și cercei cu diamante.

Kim Kardashian, într-un corset deschis la culoare, cu o pelerină
Fondatorul SKIMS a purtat o creație Thierry Mugler / Profimedia Images

Eva Longoria

Actrița The Desperate Housewives și-a făcut apariția într-o rochie neagră, extrem de elegantă. Dacă în partea de jos ținuta era simplă, pe corp, în zona decolteului, vedeta a avut un detaliu din tul cu pietre sclipitoare care a scos-o din anonimat. Machiajul discret a fost pus în valoare de bijuterii cu pietre sclipitoare.

Eva Longoria, într-o rochie neagră, cu un accesoriu din tul
Actrița The Desperate Housewives și-a făcut apariția într-o rochie neagră, extrem de elegantă / Profimedia Images

Chrissy Teigen și John Legend

Cuplul a fost numai un zâmbet la marele eveniment. Chrissy a purtat o rochie mulată albă, cu detalii strălucitoare în zona șoldurilor. John Legend s-a asortat cu soția sa și a venit la eveniment într-un sacou alb și pantaloni negri.

Chrissy Teigen și John Legend, în ținute elegante, pe covorul roșu
Cuplul a fost numai un zâmbet la marele eveniment / Profimedia Images

Selena Gomez

Starul The Only Murders in the Building a purtat un look albastru regal. Rochia Alaia a vedetei a fost mulată, iar decolteul în formă de inimă a fost scos în evidență și mai mult cu un corset din piele neagră. Vedeta nu s-a accesorizat prea mult la eveniment și a ales de asemenea un machiaj discret.

Selena Gomez, într-o rochie albastră, din catifea
Starul The Only Murders in the Building a purtat un look albastru regal / Profimedia Images

Kaia Gerber

Modelul a sosit la eveniment într-o rochie neagră Givenchy. Cu multe aplicații strălucitoare, rochia a avut și o trenă din voal, decorată și ea pietre negre. Părul ei a fost coafat lejer, iar la capitolul accesorii a purtat doar cercei, un colier discret și un inel.

Kaia Gerber, într-o rochie neagră, lungă
Modelul a sosit la eveniment într-o rochie neagră Givenchy / Profimedia Images

John Travolta și Ella Bleu Travolta

Actorul și-a adus fiica la eveniment și toate privirile au fost ațintite asupra lor. Amândoi au purtat creații elegante, închise la culoare. În timp ce John Travolta a ales un costum negru, asortat de o maletă neagră, Ella Bleu Travolta a optat pentru o rochie din tul, asortată cu pantofi Dior.

John Travolta și Ella Bleu Travolta, în ținute de culoare neagră
Actorul și-a adus fiica la eveniment și toate privirile au fost ațintite asupra lor / Profimedia Images

Brenda Song și Macaulay Culkin

Cei doi au ieșit pentru marele eveniment în creații elegante. Macaulay a purtat un costu negru, cămașă albă și papion. Pe de altă parte, Brenda a optat pentru o rochie lungă, aurie, cu un singur umăr.

Brenda Song și Macaulay Culkin, pe covorul roșu, în haine elegante
Cei doi au ieșit pentru marele eveniment în creații elegante / Profimedia Images

Gal Gadot

Vedeta Wonder Woman a fost numai un zâmbet într-o rochie Loewe. Părul ei a fost prins într-un coc la spate. Ea și-a pus în evidență rochia cu bijuterii cu pietre verzi și o pereche de pantofi cu multe detalii sclipitoare.

Gal Gadot, într-o rochie diafană, pe covorul roșu
Vedeta Wonder Woman a fost numai un zâmbet într-o rochie Loewe / Profimedia Images

Rooney Mara și Joaquin Phoenix

Cuplul a avut un moment emoționant pe covorul roșu. În timp ce Rooney Mara a ales o ținută boemă, o rochie deschisă la culoare, cu detalii florale, Joaquin Phoenix a optat pentru un costum negru, asortat cu pantofi lucioși.

Rooney Mara și Joaquin Phoenix în ținute elegante
Cuplul a avut un moment emoționant pe covorul roșu / Profimedia Images

Ariana Grande

Actrița a îmbrăcat o rochie de bal Balmain cu model de buline. Ea și-a completat alegerea vestimentară cu bijuterii cu diamante și un machiaj extrem de discret.

Ariana Grande, într-o rochie cu buline, elegantă
Actrița a îmbrăcat o rochie de bal Balmain cu model de buline / Profimedia Images

Pamela Anderson

Actrița Baywatch a sosit la eveniment într-o rochie neagră de la The Row. Așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp, ea a venit fără machiaj.

Pamela Anderson, într-o rochie neagră, lungă
Actrița Baywatch a sosit la eveniment într-o rochie neagră de la The Row / Profimedia Images

S-a accesorizat cu un clutch negru și nu a purtat deloc bijuterii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×