Reclamă

Pamela Anderson spune că se simte ca și cum „a avut depresie câteva decenii”. Cum a ajuns celebra actriță în această situație

Pamela Anderson spune că se simte ca și cum „a avut depresie câteva decenii”. „Se simte ca și cum am trecut de la Baywatch la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între ele”, a spus vedeta într-un interviu recent.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2024, 7:36

Pamela Anderson a primit cele mai bune recenzii ale carierei sale pentru cel mai recent film în care a jucat, The Last Showgirl de Gia Coppola. Producția o pune pe celebra actiță față în față cu un capitol complet nou, neașteptat pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson spune că se simte ca și cum „a avut depresie câteva decenii”

În timp ce se afla la Festivalul de Film de la Zurich pentru a accepta premiul Golden Eye, Anderson a recunoscut că este posibil să fi avut „depresie câteva decenii”. Ea a spus că între zilele ei de filmare la Baywatch și debutul ei pe Broadway în 2022 totul a fost „o mare neclaritate”.

„Nu m-am gândit niciodată că voi fi pe scenă, primind un astfel de premiu”, a spus Anderson, potrivit Variety. „Vreau doar să continui să lucrez. Sunt încântată să fac mai mult.”

Ea a continuat: „Mă uit la asta acum și mi se pare că am plecat de la Baywatch la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între ele, totul este o mare neclaritate. Sunt doar fericită să fiu aici, în acest moment, pentru că cred că am avut depresie de câteva decenii.”

Producția Showgirl o urmărește pe Shelley, interpretată de Anderson, o artistă din Las Vegas, care se confruntă cu un nou capitol în viața ei după ce spectacolul ei se închide brusc. Anderson a spus despre scenariul filmului că e „prima dată când am citit un scenariu bun” și a simțit că este „singura” potrivită pentru rol.

Reclamă

Pamela Anderson a avut o revenire spectaculoasă pe Broadway

Revenirea Pamelei în atenția publicului a început în 2022, când Anderson și-a făcut debutul pe Broadway în spectacolul Chicago ca Roxie Hart. Rob Marshall, care a regizat adaptarea cinematografică din 2002 a musicalului iconic, a abordat-o pe actriță când era la un concurs de surf cu fiii ei. Atunci i-a spus că ar trebui să încerce.

Anderson a recunoscut că „a ajuns să-i fie prea frică” să fie din nou pe scenă. Ulterior a declarat că a fost „cel mai bun lucru” pe care l-a făcut vreodată.

Reclamă

„Nu știi niciodată de ce ești capabil până nu încerci”, a adăugat ea.

În timp ce Broadway a ajutat-o ​​pe Anderson să se vadă într-o lumină nouă, documentarul ei, „Pamela, A Love Story” i-a ajutat pe toți ceilalți să o vadă într-o nouă lumină.

„Ryan White, regizorul, a făcut acel documentar și așa m-a văzut”, a spus Anderson. „Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult. Este grozav să faci parte din cultura pop, dar este o binecuvântare și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult, dar sunt aici.”

În ciuda „deceniilor” de depresie dintre descoperirea ei în carieră și descoperirea ei personală, Anderson spune că totul a meritat.

„Nu cred că aș fi putut juca acest personaj din „The Last Showgirl” dacă nu aș fi avut viața pe care o aveam. A meritat”, a recunoscut Anderson.

„Dacă pot continua să lucrez și să folosesc aceste lupte și provocări, mă voi simți binecuvântată.”

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
2
O femeie care poartă o rochie albastră și reprezintă una dintre acele zodii care se despart în octombrie 2024
Horoscop
Zodii care se despart în octombrie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate
Există trei zodii care se despart în luna octombrie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate și să meargă mai departe cu viața lor. Aceste semne zodiacale sfidează așteptările sociale și...
3
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
4
Harta cu poziția lui Marte în harta astrală
Horoscop
Poziția lui Marte în harta ta natală. Ce spune despre puterea pe care o poți avea
Poziția lui Marte în harta ta natală poate spune multe despre puterea pe care poți să o primești de la astre. Atunci când cunoști mai multe despre energia acestei planete poți să înveți să...
5
Sufleu de broccoli în vas, alături de broccoli proaspăt
Rețete
Sufleu de broccoli. Un aperitiv gustos și aromat
Pentru o gustare delicioasă și consistentă sau chiar pentru una dintre mesele principale ale zilei îți oferim o rețetă de sufleu de broccoli. Este rețeta unui preparat elegant și aerat, perfect pentru a aduce...
PARTENERI
×