Reclamă

Care este talentul ascuns al Prințului William. Totul stă în puterea mâinilor sale

S-a aflat care este talentul ascuns al Prințului William. Un jucător profesionist de fotbal american a lăudat puterea de aruncare a soțului lui Kate Middleton: „El ar putea fi cu siguranță un quarterback într-o zi”, una dintre cele mai importante poziții de pe teren.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 octombrie 2024, 7:08

„Are un braț atât de puternic, nu mi-a venit să cred”, adaugă Phoebe Schecter, căpitanul echipei de fotbal feminin din Marea Britanie. Se pare că profesioniștii din fotbalul american spun că Prințul William are un braț de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este talentul ascuns al Prințului William

Prințul de Wales, în vârstă de 42 de ani, a participat la un eveniment cu Fundația NFL din Marea Britanie, iar abilitatea lui de aruncare a fost lăudată de cei prezenți.

Despre brațul său de aruncare, Louis Rees-Zammit, un fost jucător de rugby galez, a spus pentru People că „a fost grozav, a fost mult mai bine decât al meu.”

„Din fericire, în poziția mea, trebuie doar să alerg și să prind”, adaugă Rees-Zammit. „Ar putea fi cu siguranță un fundaș într-o zi!”

Prințul William aruncă mingea pe terenul de fotbal
Sportul este o constantă în viața familiei regale și reprezintă o prioritate pentru William și Kate / Profimedia Images
Reclamă

William, un fan al sportului și președintele Welsh Rugby Union, a fost interesat de trecerea lui Rees-Zammit de la un sport la altul.

„Era intrigat de tranziția pe care o fac și de sportul în sine”, a spus el despre viitorul rege. „M-a întrebat ce aș putea aduce din rugby în NFL, care e viziunea mea.”

Despre talentul lui William la fotbal, Rees-Zammit a mai spus că soțul lui Kate este un om care vrea să învețe. „De aceea a venit aici, pentru a-i sprijini pe acești copii care vor să învețe fotbalul. Este un sport în creștere în Regatul Unit, și chiar și eu învăț mereu lucruri noi.”

Reclamă

Phoebe Schecter, căpitanul echipei GB Women’s Flag Football, a comentat și ea despre talentul ascuns al lui William. „Are un braț atât de puternic, nu-mi venea să cred”, a declarat pentru People. „A spus că a jucat când era mai mic, pe plajă cu prietenii și familia.”

Ea adaugă: „Se afla într-o situație în care probabil nu se simțea foarte confortabil și a preluat comanda. A făcut un transfer la un moment dat și a aruncat niște mingi incredibile în teren.”

Ea adaugă că Prințul William se va juca sigur cu copiii lui fotbal, ceea ce deja face de ceva timp. Sportul este o constantă în viața familiei regale și reprezintă o prioritate pentru William și Kate.

Cum s-a comportat Prințul William cu copiii prezenți la eveniment

Despre interacțiunea lui William cu copiii de la eveniment, Rees-Zammit a spus: „Este foarte inspirator. O poți vedea pe fețele tuturor copiilor. Pur și simplu le dă puțină motivație să se străduiască mai mult în exerciții. În meciurile pe care le joacă.”

El adaugă: „Este grozav pentru el să iasă și să-i sprijine pe acești copii care joacă în fotbal. Va fi un sport la viitoarele Olimpiade. Devine din ce în ce mai mare în întreaga lume.”

Fundația NFL Marea Britanie este o organizație axată pe abordarea provocărilor cu care se confruntă tinerii din comunitățile defavorizate din întreaga țară. Fundația vizează zone din Marea Britanie cu niveluri ridicate de lipsuri și niveluri scăzute de activitate fizică.

Evenimentul acesta a evidențiat modul în care Fundația NFL Marea Britanie folosește fotbalul pentru a ajuta la schimbarea vieților celor mici. Potrivit biroului Prințului William de la Palatul Kensington, NFL Flag, un format de fotbal american cu ritm rapid. E incluziv și fără contact și este un sport în creștere rapidă în Regatul Unit. Își va face debutul la Jocurile Olimpice din 2028.

Fundația oferă antrenamente și echipamente de fotbal pentru a ajuta tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani „să acceseze căi pozitive, folosind puterea sportului pentru a ajunge la comunități pentru a ajuta la obținerea unor rezultate pozitive pentru tineri axate pe educație, angajare, construirea de comunități incluzive și îmbunătățirea bunăstării fizice și mentale”, a spus Palatul Kensington într-un comunicat.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Porție de plăcintă cu mere de post pe o farfurie cu fructe de pădure
Rețete
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Rețetă ușoară și rapidă
Se apropie una dintre perioadele de post și ești în căutare de rețete de deserturi delicioase și ușoare? Trece pe lista de preparat și rețeta de plăcintă cu mere de post „12 linguri”. Este...
2
Două pahare pline cu „aurul alb”, băutura considerată benefică pentru organism
Sănătate
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Este considerată elixirul tinereții
Băutura denumită „aurul alb” are o mulțime de beneficii pentru corp. Aceasta este considerată elixirul tinereții de către mulți nutriționiști. Rețeta provine din Valencia, Spania, și a câștigat tot mai multă popularitate în ultimul...
3
O femeie frumoasă care ține în brațe un inorog
Horoscop
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Cine sunt nativii care au parte de reușite
3 zodii manifestă norocul în mod natural. Acești nativi vor avea parte de reușite pe tot parcursul acestei zile. Se anunță o perioadă extraordinară pentru nativii care îndrăznesc să viseze cu ochii deschiși. Cele...
4
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
5
Adriana Lima, colaj de imagini cu chipul ei
Divertisment
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium. Ce mesaj a avut modelul pentru valul de reacții negative de anul trecut
A primit critici pentru chipul ei, dar Adriana Lima le-a demonstrat tuturor că are locul ei pe podium la Victoria’s Secret 2024, după o pauză de 6 ani. Adriana Lima a arătat incredibil când...
PARTENERI
×