Reclamă

Selena Gomez a avut parte de un accident vestimentar la premiera filmului Emilia Pérez. Actrița este ținta glumelor din online

Selena Gomez a avut parte de un accident vestimentar la premiera filmului Emilia Pérez. Vedeta a ajuns ținta glumelor din online după ce a purtat o rochie mult prea mică. Actrița internațională nu a părut să țină cont de părerile celor din jur și a continuat să defileze în ținuta incomodă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2024, 7:14

Filmul Emilia Pérez urmează să fie lansat în cinematografe începând cu data de 1 noiembrie. Producția va fi lansată pe o platformă cunoscută de streaming online începând cu 13 noiembrie. În aceste condiții, Gomez și colegii săi se află într-un turneu de promovare al filmului mult așteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a avut parte de un accident vestimentar la premiera filmului Emilia Pérez

Cântăreața și actrița, în vârstă de 32 de ani, a purtat în seara cea mare două rochii roșii strălucitoare. Vedeta a participat la premiera care a avut loc în Londra.

Pentru premierea filmului de la BFI London Film Festival, Gomez a ales o rochie Oscar De La Renta până la podea, care prezenta detalii surprinzătoare și o fustă plină.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie roșie la premiera filmului Emilia Perez
Selena Gomez a optat pentru o rochie mult prea strâmtă / Profimedia Images
Reclamă

Ea a accesorizat rochia cu un colier cu diamante și mai multe inele de argint. Părul a ales să-l poarte într-o coadă înaltă, cu două șuvițe groase de păr.

La eveniment, fondatoarea Rare Beauty a pozat alături de colegii ei: Zoe Saldana, Karla Sofia Gascon și Adriana Paz, precum și regizorul filmului, Jacques Audiard.

Gomez a fost fotografiată și la proiecția filmului de la hotelul Ham Yard din capitala britanică. În ciuda faptului că a pozat plină de încredere, Selena a părut vizibil deranjată de rochia pe care a ales-o. În zona bustului, fotografii au surprins cu pielea divei a ieșit din rochie.

Reclamă

Diva a încercat tot timpul să-și țină brațele în șold pentru a ascunde faptul că rochia este mult prea mulată.

Admiratorii divei au observant imediat acest aspect și au comentat în mediul online. Gomez nu a dat curs răutăților care au apărut pe paginile de social media.

Ce spune Selena Gomez despre noul său proiect artistic

Noul proiect ala ctriței, un fil  musical în limba spaniolă, a debutat pentru prima data la Festivalul de film de la Cannes. Vedeta a pozat atunci pe covorul roșu.

La Festivalul de Film de la Cannes, filmul a primit două premii importante. Producția promite să fie un dans eliberator, o odisee care urmărește călătoria a patru femei remarcabile în Mexic, fiecare încercând să-și găsească propria fericire.

La Festivalul de Film de la Toronto din septembrie, Selena a vorbit cu People despre personajul pe care îl interpretează, Jessie Del Monte.

„A fost de fapt foarte interesant pentru că în cele din urmă am ajuns să dezvolt un personaj care este foarte asemănător cu mine. Și, de fapt, cred în multe comunități Latinax din America. Cred că este, de asemenea, peste tot. Dar eu, sunt chiar, foarte fericită că am reușit să facem”, a continuat Selena Gomez.

În ciuda faptului că a avut un program încărcat, Gomez și-a făcut timp pentru a oferi autografe imediat după ce a plecat de la evenimentul de promovare al filmului. Actrița internațională încearcă să aibă o relație cât mai strânsă cu fanii ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×