Reclamă

Sophie Turner s-a sărutat cu Peregrine Pearson pe străzile din Paris. Imaginile apar la scurt timp după divorțul de Joe Jonas

Sophie Turner s-a sărutat cu Peregrine Pearson pe străzile din Paris. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au apărut la scurt timp după ce Joe Jonas a cerut divorțul de fosta sa soție. Peregrine face parte din clasa aristocrată din Marea Britanie, scrie presa internațională.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 noiembrie 2023, 13:31

Sophie Turner pare că a trecut peste divorțul de fostul soț. Aceasta a fost surprinsă de fotografi în timp ce se săruta pasional cu Pearson. Cei doi au fost pozați în apropiere de Gare du Nord din Paris. Imaginile i-au adus lui sophie multe comentarii negative în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Turner s-a sărutat cu Peregrine Pearson pe străzile din Paris

Actrița din Game of Thrones pare mai fericită ca niciodată. Aceasta nu a ținut cont de privirile celor din jur și s-a sărutat pasional cu Peregrine Pearson. Presa internațională scrie că averea familiei lui pearson se ridică la peste 224 de milioane de lire sterline.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aristocratul, în vârstă de 29 de ani, și-a luat prin surprindere partenera atunci când a sărutat-o pasional. Sophie a fost văzută purtând o șapcă și încercând să se ascundă de paparazzi. Actrița, în vârstă de 27 de ani, nu a făcut niciun comentariu cu privire la imaginile care circulă în mediul online.

Reclamă

Peregrine, care recent s-a despărțit de fina Regelui Charles, a părut încântat de atenția pe care o primește. El și sophie au mers ulterior cu mașini diferite și s-au reîntâlnit ulterior în oraș.

Conform publicației The Sun, cei doi au petrecut momente frumoase împreună. La doar câteva ore după sărut, Sophie a fost văzută zâmbind în timp ce ea și Peregrine soseau înaintea finalei Cupei Mondiale de Rugby dintre Noua Zeelandă și Africa de Sud.

Sărutul lor a avut loc la aproape o lună de când Joe Jonas a cerut divorțul de fosta sa soție. Peregrine este cel mai mare fiu al lui Michael Pearson.

Reclamă

Reprezentanții actriței nu au vrut să ofere nicio informație cu privire la legătura dintre ea și posibilul ei iubit.

Cine este și cu ce se ocupă Peregrine Pearson

Peregrine Pearson are 29 de ani și este un aristocrat britanic, dezvoltator imobiliar și un descendent al lui Samuel Pearson, antreprenorul care a fondat o cunoscută editură din Londra în secolul al XIX-lea. Afacerea acestuia se întindea dincolo de Anglia și a servit multă vreme drept cea mai mare editură din lume.

Părinții lui Peregrine sunt Michael Pearson, cunoscut drept al IV-lea Viscount Cowdray, și Marina Rose Cordle, fiica politicianului conservator John Cordle.

Michel a început să lucreze în industria filmului la sfârșitul anilor 1960. Acesta a dezvoltat o carieră de succes ca producător de film și nu numai. Michael și Marina au reușit să construiască un adevărat imperiu. Cei doi soți s-au despărțit în vara anului 2023, după aproape 36 de ani de căsnicie.

Fiul lui Michael, Peregrine ar putea să moștenească chiar și titlul tatălui său și să devină al V-lea Viscount Cowdray. Perry este în prezent directorul Weetman Developments.

În trecut acesta a avut o relație cu Prințesa Maria-Olympia a Greciei și Danemarcei, fina Regelui Charles al III-lea.

Cei doi au început să se întâlnească în 2020, dar au pus capăt relației în luna septembrie a anului acesta, scrie publicația DailyMail. Peregrine are acum mult mai încântat de relația sa cu actrița din Game of Thrones.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×