Reclamă

Joe Jonas se bucură de timp de calitate cu fiicele lui. Artistul a fost fotografiat pe stradă cu Willa și Delphine în New York

Joe Jonas se bucură de timp de calitate cu fiicele lui. Artistul a fost fotografiat pe stradă cu și Delphine în New York. Ieșirea lor are loc la doar câteva săptămâni după ce a ajuns la un acord de custodie cu soția sa, Sophie Turner.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 octombrie 2023, 7:43

Cei trei s-au bucurat de aerul curat al toamnei din New York. Muzicianul, în vârstă de 34 de ani, a fost pozat în timp ce se distra cu fiica mai mare. În tot acest timp, mezina dormea în căruț, care a fost tot timpul împins de o femeie a cărei identitate nu este cunoscută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas se bucură de timp de calitate cu fiicele lui

Pentru cea mai recentă excursie cu cei doi copii ai săi, cântărețul a purtat haine lejere. El era îmbrăcat într-un hanorac larg, pantaloni scurți și purta o șapcă pe cap.

Willa, trei ani, și Delphine, una, purtau jachete albe asortate, cu imprimeu de căpșuni pe ele. Cântărețul a fost mereu atent la nevoile celor mici și s-a asigurat că ieșirea lor este una frumoasă.

Cea mai recentă ieșire a artistului cu fiicele sale vine la doar o săptămână după ce el și Turner, în vârstă de 27 de ani, au convenit să aibă program două săptămâni pe lună cu fiicele lor până în luna ianuarie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Joe Jonas, pe stradă cu fiica sa cea mare, în New York
Ieșirea lor are loc la doar câteva săptămâni după ce a ajuns la un acord de custodie cu soția sa, Sophie Turner / Profimedia Images

De asemenea, li se va permite să călătorească oriunde în SUA și Marea Britanie. Asta înseamnă că Turner le poate duce pe fete în Anglia, despre care ea susține că va fi „casa lor pentru totdeauna”.

În timp ce Jonas va putea duce fetele în turneu cu trupa sa The Jonas Brothers, Turner va putea să petreacă Crăciunul cu ele în Marea Britanie, alături de familia ei.

Reclamă

Acordul a venit după patru zile de mediere intensă la New York, unde fetele stau în prezent cu Turner. Se așteaptă ca soluționarea custodiei copiilor să fie clară până la finalizarea divorțului cuplului.

Dosarul instanței de la avocatul lui Turner, Stephen Cullen, a numit medierea „în desfășurare și productivă”. Împărțirea custodiei vine „în așteptarea unei soluționări amiabile a tuturor problemelor”.

Joe Jonas este cel care a cerut divorțul de Sophie Turner

Jonas a cerut divorțul în Miami pe 1 septembrie. Surse apropiate lui au susținut că Turner a fost prea mult la distracție. Cântărețul a fost lăsat singur să aibă grijă de fiicele lor.

Turner a respins aceste afirmații. Ea l-a acuzat pe Jonas că a refuzat să predea pașapoartele fetelor, astfel încât acestea să se poată întoarce în Anglia cu ea.

Ea a invocat o lege internațională privind răpirea copiilor drept temei pentru ca fetele să fie alături de ea.

Despărțirea a declanșat proceduri judiciare în Miami, Marea Britanie și New York, unde este tratată problema custodiei fetițelor.

Dosarul instanței din New York afirmă că ambele părți sunt angajate în mediere în Marea Britanie și SUA. Conform ordinului provizoriu anterior, fetele trebuiau să rămână la New York.

Al doilea ordin provizoriu de consimțământ, pe care ambele părți au solicitat ca un judecător să îl aprobe, afirmă că ambele părți au convenit că fetele vor fi cu Turner în perioada 9-21 octombrie.

Turner poate „călători temporar” cu ele oriunde în SUA sau Marea Britanie. Actrița a fost însă obligată să-i dea fetele lui Jonas în New York pe 21 octombrie. Predarea micuțelor s-a făcut într-un moment și un loc adecvat ambelor părți, lucruri menționate în dosar.

Care este programul de fetițelor în perioada sărbătorilor de iarnă

Jonas va fi cu copiii până pe 2 noiembrie. El sau bona lor le va aduce înapoi la New York.

El va putea călători oriunde în SUA. Asta înseamnă că fetele îl vor putea însoți în turneul său din SUA alături de frații Jonas.

În perioada cât fetele stau la el, Jonas și formația susțin concerte în Austin – Texas, San Diego – California și Anaheim – California.

Pe 2 noiembrie ei vor concerta la Fresno, California, ceea ce ar putea explica de ce bona este cea care va duce înapoi în New York fetițele.

Documentul precizează că Turner va avea copiii în următoarele două săptămâni până pe 22 noiembrie. Jonas le va avea în următoarele două săptămâni până pe 16 decembrie în aceleași condiții.

Turner va putea petrece Crăciunul cu fiicele ei, deoarece va fi cu ele din 16 decembrie până pe 7 ianuarie, moment în care va trebui să le aducă la New York.

Un proces pentru rezolvarea chestiunilor legate de custodie este programat pentru data de 2 ianuarie.

Dosarele legale anterioare au detaliat modul în care căsătoria de trei ani a cuplului s-a rupt rapid în august, după ce Jonas a văzut-o pe Turner insultându-l.

El a cerut divorțul două săptămâni mai târziu, susținând că relația lor a fost „ruptă iremediabil”. Turner a intentat și ea proces la New York.

În actele judiciare, ea a susținut că cuplul și-a vândut casa din Miami în martie și că au cumpărat o casă de 9 milioane de dolari lângă Oxford, în Marea Britanie, pe care o numeau drept „casa lor pentru totdeauna”.

Turner a mers mai departe în dosarele legale din Miami, unde a inclus o scrisoare pe care Jonas i-a scris-o vânzătorului proprietății, care arăta că au dorința de a locui acolo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×