Reclamă

Prințul Harry spune că s-au schimbat multe în viața sa în ultimii ani. Ce a declarat Ducele de Sussex despre mama sa și ce face pentru a o onora la fiecare pas

Prințul Harry spune că s-au schimbat multe în viața sa în ultimii ani. Află ce a declarat Ducele de Sussex despre mama sa și ce face pentru a o onora la fiecare pas.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 septembrie 2024, 7:41

Ducele de Sussex a vorbit recent despre cum se simte în rolul de tată. El s-a implicat într-un eveniment The HALO Trust, o organizație de caritate pe care mama sa a susținut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry spune că s-au schimbat multe în viața sa în ultimii ani

Prințul Harry își pune amprenta și în New York. El s-a implicat recent într-o acțiune a unei organizații de caritate strâns asociată cu moștenirea Prințesei Diana.

Pe 23 septembrie, Ducele de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a ieșit la un eveniment The HALO Trust. Grupul umanitar, care lucrează în peste 30 de țări și teritorii din întreaga lume pentru a curăța minele și daunele de război, a câștigat recunoaștere internațională atunci când regretata Prințesă de Wales a trecut printr-o mină activă în Huambo, Angola, în 1997. Ea a dorit atunci să ceară o interdicție internațională a minelor.

HALO Trust notează că „nenumărate mii de vieți au fost salvate prin interzicerea minelor anti-terestre din 1997”. Totul s-a întâmplat în urmat vizitei prințesei. Fiul ei Harry îi duce visul mai departe prin implicarea în HALO Trust.

Întrucât numele și moștenirea mamei sale în jurul acestei organizații au fost menționate la evenimentul din 23 septembrie din New York, Prințul Harry a părut vizibil mișcat.

Reclamă

„După cum știți, munca HALO Trust în Angola a însemnat foarte mult pentru mama mea”, a spus Prințul Harry în timpul declarațiilor sale la eveniment. „A duce mai departe moștenirea ei este o responsabilitate pe care o iau incredibil de în serios.”

Prințul Harry vrea cu orice preț să-și facă mama mândră

Despre propria sa vizită în Angola în urmă cu cinci ani, el a spus: „S-au schimbat multe în viața mea și în lume din 2019, când am vizitat-o ​​prima dată. În acești cinci ani, am devenit tată pentru a doua oară. Și în timp ce tu nu ai nevoie de copii pentru a avea o miză în viitorul planetei, știu că mama mea ar fi fost îngrozită de faptul că copiii sau nepoții cuiva ar trăi într-o lume încă invadată de mine.”

Reclamă

Ducele de Sussex a revenit în mod memorabil pe urmele răposatei sale mame în același loc în 2019. El a mers într-un turneu prin Africa, împreună cu soția sa, Meghan Markle, și fiul lor. Fostul câmp de mine a devenit o comunitate vibrantă, cu mai multe colegii, școli și întreprinderile mici. „Arborele Diana” a marcat locul în care a fost fotografiată într-o jachetă de protecție și o protecție facială. La fel a purtat și fiul ei 22 de ani mai târziu.

Prințul Harry și-a folosit platforma pentru a atrage atenția asupra misiunii continue a The HALO Trust atât înainte, cât și după călătoria în Angola. Ducele de Sussex și-a promis sprijinul pentru ca lumea să fie eliberată de mine până în 2025. El a rostit un discurs puternic la Palatul Kensington de Ziua Internațională a Conștientizării Minelor din 2017. De asemenea, a vorbit prin chatvideo cu echipa The HALO Trust care lucrează în Ucraina din martie 2022.

Ducele de Sussex este implicat în mai multe organizații de caritate

Ieșirea lui Harry la evenimentul HALO Trust are loc în timpul călătoriei sale în New York. La sfârșitul lunii august, un purtător de cuvânt al Ducele de Sussex a anunțat că va fi la New York pentru a „progresa o serie de sponsorizări și inițiative filantropice”. El „participă la angajamente cu African Parks, The HALO Trust, Diana Award și Travalyst”.

Prințul Harry „va promova, de asemenea, activitatea Fundației Archewell, organizația nonprofit pe care a fondat-o împreună cu soția sa Meghan, Ducesa de Sussex”, a spus purtătorul de cuvânt.

După ani de auto-reflecție, descriși în cel mai bine vândut memoriu Spare, Ducele de Sussex este concentrat să se bucure de viața alături de familia sa. El vrea să promoveze munca Fundației Archewell și să acorde prioritate paternității. Vorbind cu People la Jocurile Invictus din Orlando, Prințul Harry a spus că speră cel mai mult să-și facă mama mândră.

„Cu siguranță sper și cred că tot ceea ce fac o face mândră”, a spus Ducele de Sussex pentru People în 2016. „În cei 12 ani scurți pe care am fost destul de norocos să-i am cu ea, am văzut și simțit energia și puterea pe care le-a primit de la alții. Indiferent de originea, starea de sănătate sau statutul lor. Viața ei și a lor a fost mai bună, oricât de scurtă era a lor sau a ei.

„Îmi onorez mama în tot ceea ce fac. Sunt fiul mamei mele”, a spus el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×