Reclamă

Ea i-a fost alături lui Ben Affleck și în timpul divorțului de fosta soție, dar și acum, în separarea de JLo. Cine e femeia superbă care nu mai pleacă din viața lui

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit în LA pentru a rezolva divorțul „delicat”, la o lună după ce JLo a depus cererea. Cu toate acestea, alte detalii au ieșit la iveală. Ea i-a fost alături lui Ben Affleck și în timpul divorțului de fosta soție, dar și acum, în separarea de JLo și are un rol important în viața actorului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 septembrie 2024, 12:49

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți îndreptându-se spre biroul lor de la West Hollywood pentru a discuta cu avocata Laura Wasser.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea i-a fost alături lui Ben Affleck și în timpul divorțului de fosta soție, dar și acum, în separarea de JLo

Laura, care a lucrat cu Ben și atunci când s-a despărțit de Jennifer Garner, i-a ajutat pe cei doi foști soți să medieze divorțul lor „delicat”, potrivit TMZ.

Lopez și Affleck, care au fost căsătoriți doar doi ani, au o despărțire complicată. Ei nu au avut un acord prenupțial când au spus „Da” în august 2022.

De când s-au căsătorit,cei doi au lucrat împreună la mai multe proiecte precum filmele This Is Me… Now, The Greatest Love Story Never Told, Unstoppable și Kiss Of The Spider Woman.

Cea mai grea parte, totuși, este compania de producție a lui Ben cu Matt Damon. Aceasta a fost înfințată după ce s-a căsătorit cu artista. Acest lucru poate însemna că Jennifer ar putea să obțină o parte din ea.

Reclamă

Cu toate acestea, presa mai notează că nu va fi un război între cei doi. Ei vor ca divorțul să fie prietenos.

„Vor să le arate copiilor că lucrurile se întâmplă pe cale amiabilă”, a spus o sursă pentru People. „Ei vor să rămână amici. Există încă multă dragoste.”

Divorțul trebuie să se desfășoare oarecum fără probleme, deoarece Ben și Jennifer păreau să se înțeleagă când și-au dus copiii la brunch la hotelul Beverly Hills la începutul acestei luni.

Reclamă

Au mers unul lângă altul în hotel. Tot atunci, PageSix a susținut că Ben nu și-a putut ține mâinile departe de Jen. Se pare că și a sărutat-o, ceea ce este un comportament neobișnuit pentru un cuplu care divorțează.

JLo a menționat data separării ca fiind 26 aprilie 2024

Despărțirea lor pare să mai dureze. Deși cei doi nu au locuit împreună în cea mai mare parte a acestui an, lucrurile între ei nu sunt rezolvate.

JLo a cerut divorțul fără avocat pe 20 august, în ziua celei de-a doua aniversări a nunții lor. Lopez a menționat data separării ca fiind 26 aprilie 2024, conform documentelor juridice obținite de DailyMail.com.

Fără un contract prenupțial, câștigurile individuale ale lui Jennifer și Ben din ultimii doi ani sunt proprietate comună.

Un acord major asupra căruia cuplul va trebui să cadă la pace este o casă de 60,85 milioane de dolari în Beverly Hills, California. Proprietatea celor doi a fost cumpărată anul trecut, după luni de căutări.

Affleck s-a mutat din casa din Beverly Hills. Ulterior, după ce a stat în chirie, el a plătit 20,5 milioane de dolari pentru un conac în California.

În documentele depuse în instanță, Lopez a spus că a renunțat la întreținerea soțului și a cerut instanței să nu-i acorde nici Affleck ei niciun ban, potrivit publicației. Potrivit persoanelor din interiorul, foștii soți au fost implicați de luni de zile în discuții tensionate. Uneori, Jennifer și Ben au încetat să mai vorbească unul cu celălalt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×