Reclamă

E frumoasă și admirată pentru naturalețea ei, dar și-ar fi dorit să arate diferit. Actrița care s-a luptat mult cu neîncrederea în sine

E frumoasă și admirată pentru naturalețea ei, dar și-ar fi dorit să arate diferit. Actrița care s-a luptat mult cu neîncrederea în sine este superba Nicole Kidman.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 septembrie 2024, 7:29

Actrița a dezvăluit recent că și-a dorit să aibă cel mult 1,60 în înălțime și un trup cu forme. Nicole Kidman a vorbit despre nesiguranța ei în privința aspectului fizic când era adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E frumoasă și admirată pentru naturalețea ei, dar și-ar fi dorit să arate diferit

Actrița a spus că a fost hărțuită pentru înălțimea și felul în care arăta corpul ei la o vârstă fragedă.

„Eram o fată roșcată, cu pielea deschisă, care avea aproape 1.80 cm la vârsta de 14 ani”, a spus ea în seria de documentare „In Vogue: The 90s”. „Am fost tachinată și nu a fost deloc plăcut”.

Pe măsură ce Kidman a fost prezentată în proiectul de modă, ea a recunoscut că și-a dorit să fie mai mică de înălțime până când designerii au vrut să lucreze cu ea.

„Toată viața mea, mi-am dorit să am maximum 1.60 cm și forme și dintr-o dată, având 1.80 cm și complet slăbănoagă și cu pieptul plat a fost de genul „wow, pe tine te putem îmbrăca”.

Reclamă

Kidman s-a referit la rochia ei uluitoare cu broderii florale, pe care a purtat-o ​​la Premiile Academiei din 1997. Ea a mers pe covorul roșu alături de Tom Cruise, participând mână în mână la eveniment.

Rochia actriței a fost concepută de John Galliano, care a lucrat la look-ul Prințesei Diana din 1996 la Met Gala. El a ales-o pe Kidman să poarte următoarea sa creație.

Cine sunt femeile de la Hollywood pe care Nicole Kidman le admiră

Reclamă

Ea a continuat să povestească despre cine sunt idolii ei din modă de la Hollywood.

„Am crescut uitându-mă la Audrey Hepburn și Katharine Hepburn și Grace Kelly. Toate aceste femei al căror stil a fost creat cu designerii cu care erau afiliate”, a spus Kidman.

„Pur și simplu le-a plăcut moda. Așa că, îmi amintesc că m-am gândit, dar, desigur, asta ar trebui adus la Hollywood acum și ar trebui să purtăm lucrurile care sunt făcute în aceste mici saloane superbe din Paris. Pentru că asta făceau ei înainte, deci de ce nu o mai facem?”

O altă celebritate inclusă în documentar a fost actrița britanică Elizabeth Hurley, care a discutat despre rochia ei îndrăzneață Versace cu ac de siguranță.

Hurley a întors toate privirile când a ieșit la premiera din 1994 a filmului „Patru nunți și o înmormântare”, alături de iubitul ei de atunci, Hugh Grant.

„Trebuie să fi fost fotografiată de 800.000 de miliarde de ori în acea noapte. A doua zi, am fost pe prima pagină a fiecărui ziar și ne-am întrebat ce e asta.”

Ea a continuat: „Îmi amintesc că mă uitam doar la ea gândindu-mă ce se întâmplă, iar apoi mi-am zis că de fapt era o rochie destul de îndrăzneață pentru acea perioadă”. Nicole Kidman este acum ea un model pentru o mulțime de alte femei celebre din întreaga lume. Aparițiile ei sunt intens apreciate inclusiv de criticii de modă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×