Reclamă

Și-a dus mândru fiica la altar, la 17 luni după ce a stat în comă 20 de zile. Cine e actorul care a avut lacrimi în ochi în ziua cea mare a iubitei sale fete

Și-a dus mândru fiica la altar, la 17 luni după ce a stat în comă 20 de zile. Actorul care a avut lacrimi în ochi în ziua cea mare a iubitei sale fete a trecut prin momente dificile, dar acum pare că își trăiește viața cu emoții frumoase.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 septembrie 2024, 12:57

Corrine, fiica lui Jamie Foxx, s-a căsătorit cu Joe Hooten într-o ceremonie fastuoasă. Tatăl mândru și-a dus fiica pe culoar la peste un an după ce a fost spitalizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și-a dus mândru fiica la altar, la 17 luni după ce a stat în comă de 20 de zile

Jamie Foxx și-a dus cu mândrie fiica cea mare în fața altarului în timpul nunții ei fastuoase cu iubitul Joe Hooten. Evenimentul a avut loc în Los Angeles.

Comediantul în vârstă de 56 de ani s-a bucurat și de un dans spectaculos tată și fiică. Vestea este una minunată, mai ales că cu 17 luni în urmă a suferit o „complicație medicală” care l-a făcut să fie în comă de 20 de zile.

„Sper că poate ajunge pe culoar fără să plângă”, a declarat Corinne, a cărei mamă este veterana Forțelor Aeriene Connie Kline, pentru Access Hollywood în mai anul trecut.

„Nu cred că va reuși! Este foarte entuziasmat, totuși”, a mai adăugat ea.

Reclamă

Imaginile de la nuntă au fost împărtășite de Garcelle Beauvais, care a avut un rol în sitcomul The WB The Jamie Foxx Show (1996-2001), precum și în filmul lui Roland Emmerich din 2013, White House Down.

„Aseară am putut să asistăm și să sărbătorim dragostea lui @corinnefoxx și a lui @joe.hooten”, a spus ea pe Instagram.

„Dragostea și respectul unul față de celălalt sunt palpabile. Corinne, ai arătat uluitor!”

Reclamă

Corinne l-a cunoscut inițial pe mirele ei în timp ce urma cursurile USC. Ea a obținut o diplomă în relații publice, iar el a obținut o diplomă în producție de film și TV.

Ce a spus comediantul despre logodna fiicei sale

Când Joe i-a adresat marea întrebare în decembrie anul trecut, după o poveste de dragoste de cinci ani, Jamie Foxx a spus că cuplul este „un exemplu perfect a ceea ce înseamnă a fi îndrăgostit, le pasă de viața mentală și fizică a celuilalt și sunt unul pentru celălalt”.

„Felicitări pentru logodna ta”, a scris atunci comediantul pe pagina sa de Instagram. Jamie are 31,3 milioane de urmăritori pe Instagram.

„@joe.hooten când mi-ai șoptit cu ceva vreme în urmă că îi vei cere fetiței mele să se căsătorească cu tine, aveam lacrimi de bucurie în suflet. @corinnefoxx ai și ai avut întotdeauna un loc special în inima mea. Meriți dragoste din plin. Deci, din nou, vă felicit. Eu abia aștept să te conduc pe acel culoar. @corinnefoxx ai un suflet grozav. Vă iubesc pe amândoi cu drag. Am șervețelele pregătite #tearsofjoy.”

Pe 3 octombrie, Jamie va plânge din nou de fericire. Fiica sa, Anelise Bishop, din relația cu Kristin Grannis, va împlini 16 ani.

Hooten, mirele lui Corrine, este în prezent angajat ca director al departamentului TV pentru John Wells Productions. Compania supraveghează proiecte precum serialele MGM+ Emperor of Ocean Park și Fox’s Rescue: HI-Surf.

Foxx mai avea doar opt zile de filmare la comedia lui Seth Gordon Back in Action, care a avut premiera pe 17 ianuarie, când a suferit ceea ce credea că este doar „o durere de cap urâtă”.

„Am trecut prin unele lucruri”, a spus actorul în timp ce accepta premiul Vanguard la evenimentul Critics Choice Association din 4 decembrie.

„Prețuiesc fiecare minut acum, este diferit. Nu i-aș dori nici celui mai mare dușman al meu ca ceea ce am trăit. E greu când aproape se termină, când vezi tunelul. Am văzut tunelul, nu am văzut lumina. Era cald și în tunelul ăla, nu știu unde mă duceam”, a continuat el despre experiența traumatizantă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×