Reclamă

Așa arată într-o zi normală pe stradă, dar la brațul soțului e cu totul altă femeie. Cine e partenerul de mai bine de 13 ani

Așa arată într-o zi normală pe stradă, dar la brațul soțului e cu totul altă femeie. Cu siguranță nu te prinzi din prima cine e partenerul ei. Avem un indiciu pentru tine. E un îndrăgit actor, dar recent și-a schimbat și el look-ul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 septembrie 2024, 11:50

Daniel Craig și Rachel Weisz, căci despre ei e vorba, au fost fotografiați recent încearcând să evite ploaia la Festivalul literar Cliveden. Starul Bond nu a renunțat la părul lung și cu greu a fost recunoscut chiar și de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa arată într-o zi normală pe stradă, dar la brațul soțului e cu totul altă femeie

Dacă pe stradă, într-o zi normală, Rachel are apariții care pot fi trecute cu vederea, atunci când e brațul soțului radiază. Așa cum s-a întâmplat și recent la toate evenimentele cu covor roșu la care au participat.

Daniel Craig și Rachel Weisz păreau foarte îndrăgostiți în timp ce au evitat ploaia. Cei doi participau la Festivalul literar Cliveden, au optat pentru apariții casual, dar un detaliu a fost pe placul tuturor. S-au ținut de mână mereu, semn că dragostea dintre ei e la fel de intensă ca în iunie 2011 când au decis să se căsătorească.

Starul James Bond, în vârstă de 56 de ani, a fost în fiecare centimetru soțul perfect. El și-a susținut mereu partenera în timp ce se îndreptau către evenimentul în care Rachel s-a alăturat fostei jurnaliste BBC Emily Maitlis pentru un interviu.

Daniel nu a renunțat la părul lung pe care l-a etalat des în ultimul timp, dar s-a accesorizat cu ochelari de soare supradimensionați.

Reclamă
Daniel Craig, la un eveniment literar, alături de soția sa
Daniel Craig și Rachel Weisz păreau foarte îndrăgostiți în timp ce au evitat ploaia / Profimedia Images

Cum s-au îmbrăcat cei doi pentru eveniment

El a luat fanii prin surprindere în ultimele luni cu noul său look. Se pare că părul lung e pentru viitorul său film Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery. Filmările pentru producție au început încă din luna iunie.

Reclamă

Actorul a optat pentru această apariție pentru o pereche de blugi albaștru deschis și o cămașă albastră asortată. El și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport maro și o jachetă bomber din piele.

Daniel Craig și-a ascuns privirea sub o pereche de ochelari de soare. De asemenea, el a ținut mereu asupra lui și a partenerei sale o umbrelă mare.

Rachel, în vârstă de 54 de ani, a optat pentru un look discret într-un ansamblu complet negru.

Vedeta a îmbrăcat pantaloni negri largi și un sacou asortat. S-a asortat cu pantofi negri și ochelari de soare alb cu negru. Părul lui Rachel era lăsat liber pe spate, în timp ce ținuta a fost accesorizată cu mai multe coliere stratificate.

Mai târziu, Rachel s-a alăturat lui Emily, în vârstă de 54 de ani, pe scena festivalului pentru o discuție.

Apariția lui Rachel și Daniel la festivalul literar desfășurat la casa Clivedon din Londra a fost departe de apariția lor plină de farmec la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, la începutul acestei luni.

Cuplul, care este căsătorit din 2011 și au trei copii, arăta senzațional în timp ce pășea pe covorul roșu pentru premiera celui mai recent film al lui Daniel, Queer.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×