Reclamă

Bianca Censori sfidează regulile impuse de Kim Kardashian. Soția lui Kanye West poartă ținute îndrăznețe atunci când se întâlnește cu copiii divei

Bianca Censori sfidează regulile impuse de Kim Kardashian. Soția lui Kanye West poartă ținute îndrăznețe atunci când se întâlnește cu copiii divei. Censori a purtat un ansamblu transparent în cea mai recentă excursie de familie la Tokyo.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 septembrie 2024, 6:39

Fosta soție a lui Kanye, în vârstă de 43 de ani, i-a cerut Biancăi, în vârstă de 29 de ani, să se acopere atunci când apare în jurul copiilor săi. Cu toate că diva a fost clară în cerințele sale, pare că Bianca Censori nu vrea să țină cont de aceste reguli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Censori sfidează regulile impuse de Kim Kardashian

Biancăi Censori i s-au alăturat Kanye, în vârstă de 47 de ani și copiii săi, Saint, 8 ani, și Psalm, 5 ani, la un cumpărăturile pe care le-au făcut la un supermarket din capitala Japoniei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bianca Censori și Kanye West surprinși în Japonia
Soția lui Kanye West poartă ținute îndrăznețe atunci când se întâlnește cu copiii divei / Profimedia Images

Kanye împarte și fiicele North, 11 ani, și Chicago, 6 ani, cu Kim Kardashian.

Reclamă

Bianca și-a expus întreaga siluetă într-o ținută transparentă. Diva a părut la cumpătătri fără sutien, într-un maou nud, care i-a evidenția decolteul amplu.

Vedeta a riscat recent o amendă din cauza aspectului său revoltător. Bianca și-a completat ținuta cu jambiere gri strâmte și a purtat o pereche de pantofi închiși la culoare.

Între timp, West a purtat un hanorac negru, pantaloni asortați și o pereche de ochelari de soare. Se spune că Bianca și Kim sunt prietenoase una cu cealaltă atunci când se întâlnesc.

Reclamă

Totuși, apropiații lui Kardashian susțin că aceasta nu este o fană a stilului vestimentar al Biancăi.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor. Este cu adevărat surprinsă că Kanye și-ar lăsa soția să plece așa din casă”, a spus un apropiat al divei. Bianca a fost surpinsă într-o mulțime de ținute indecente în ultimele luni.

Ce influență are Kanye West asupra alegerilor vestimentare ale Biancăi Censori

Kanye West se implică în alegerile vestimentare ale partenerilor sale. Kim a declarat că West obișnuia să-i ceară să-și schimbe ținutele dacă lăsa la vedere prea multă piele. El a influențat puternic alegerile ei în materie de modă în timpul căsniciei lor de șapte ani.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca de-a lungul căsniciei sale cu Kim. Diferența este că atunci când Kanye o îmbrăca pe Kim, el era respectat ca persoană, ca artist. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca. Ea crede că ianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”, a spus un apropiat al divei.

Kanye și-a transformat cel mai recent spectacol într-o afacere de familie. El și-a adus cei patru copii pe scenă în timpul unui spectacol din China.

Bianca a apărut și ea pe scenă în rolul de mamă vitregă și a înregistrat întreaga performanță cu telefonul său. Acest spectacol a urmat apariția recentă a lui North cu Kanye în Coreea de Sud.

Între timp, Kim a împărtăit și ea pe Instagram fotografii cu copii ei. Vedeta este o mamă ocupată și face tot ce poate pentru binele copiilor săi. Vedeta își ține fanii la curent cu viața sa ori de câte ori are ocazia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planta care „se roagă”, într-un ghiveci alb
Timp liber
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea. Frunzele cu model colorat ale acestei plante se...
2
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
3
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
PARTENERI
×