Reclamă

Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei. Ținuta purtată de Kim a lăsat la vedere bustul generos

Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei. Ținuta purtată de Kim a lăsat la vedere bustul generos. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută de culoare albă la un show TV și a atras toate privirile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 august 2024, 8:46

Kim Kardashian a dezvăluit că copiii ei încearcă să-i stabilească întâlniri, în emisiunea Tonight Show cu Jimmy Fallon. Vedeta de reality a spus însă că nu este pregătită pentru acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimeni nu s-a putut uita în ochii ei

Kim Kardashian a purtat o ținută extrem de sexy, albă, atunci când a venit la studioul TV. Bustul generos a fost pus în evidență, așa că nimeni nu a putut să o privească în ochi când și-a făcut apariția.

Vedeta de reality, în vârstă de 43 de ani, a fost întrebată despre viața ei amoroasă de Jimmy, în vârstă de 49 de ani.

„Ce se întâmplă cu dragostea? Te vezi cu cineva?, a întrebat Jimmy după ce a vorbit cu Kim despre faptul că statul ei de actriță e în plină ascensiune.

„Oh, am crezut că ai vrut să mă întrebi despre o scenă de dragoste într-un spectacol”, a spus Kim în studioul din New York.

Reclamă

„Nu”, a adăugat ea.

„Ești singură?, a spus Jimmy.

„Da”, a confirmat Kim.

Reclamă
Kim Kardashian, fotografiată din toate părțile, la un studio TV
Kim Kardashian a purtat o ținută extrem de sexy, albă, atunci când a venit la studioul TV / Profimedia Images

„Este atât de amuzant pentru că copiii mei încearcă să mă cupleze, de parcă ar fi totul gata, dar eu nu sunt”, a spus Kim, care îi are pe North, unsprezece, Saint, opt, Chicago, șase și Psalm, cinci ani, din relația cu fostul soț Kanye West, 47 de ani.

„Sunt atât de specifici, fac liste. Saint vrea să fiu cu orice baschetbalist sau fotbalist, iar eu zic că dacă ar știi el”, a spus Kim în timp ce își acoperea gura și vorbea în lateral.

Kim a fost căsătorită cu fostul baschetbalist profesionist Kris Humphries, în vârstă de 39 de ani, timp de 72 de zile în 2011.

„Unii dintre copiii mei vor să fiu cu streameri. De exemplu, au liste și încearcă pe furiș să-mi aranjeze întâlniri cu ei. Eu mereu le spun că asta nu este ceea ce vreau acum”, a mai dezvăluit Kim.

Kim petrece timp singură cu fiecare dintre copiii ei

Kim a mai mărturisit că a fost într-o excursie cu fiica ei North la New York. Nativul din Los Angeles a spus că îi place să călătorească singură cu fiecare dintre copiii ei și că se bucură de fiecare timp petrecut cu ei.

Ea a dezvăluit că North este pasionată de artă, în timp ce Saint este pasionat de baschet și se uită la fotbal.

Kim a spus că fiul ei Psalm joacă fotbal și că lui Saint îi place să se uite la fotbal, așa că ei călătoresc prin lume pentru jocuri de fotbal.

„Mergem în Spania să vedem primul meci cu Real Madrid în curând”, a spus Kim. „Este destul de nebunesc că am călătorit prin lume pentru interesele copiilor mei, dar este distractiv.”

Kim Kardashian are succes în toate domeniile de activitate

De asemenea, Jimmy a felicitat-o ​​pe Kim pentru succesul campaniei ei de lenjerie intimă Skims în timpul Jocurilor Olimpice. El a remarcat că revista Time a numit-o drept una dintre cele mai influente 100 de mărci.

„Începi ceva și apoi speri cu adevărat că va merge. Dar apoi vezi că oamenilor le place. Adică, cred că am știut că am făcut-o când am mers la o cină. Era acolo o actriță câștigătoare a Oscarului care și-a ridicat cămașa și a spus că poartă un sutien Skims! Atunci mi-am dat seama că am reușit”, a spus Kim.

Jimmy a întrebat-o și despre viitorul ei proiect de actorie cu scenaristul și regizorul de la Hollywood Ryan Murphy, 58 de ani.

„Facem o nouă emisiune numită All’s Fair. Sunt atât de încântată’, a spus Kim.

„Sunt avocat și joc rolul unuia la televizor”, a spus Kim, care a studiat dreptul și a promovat examenul de barou în 2021.

Kim și-a descris personajul drept „Laura Wasser” al firmei, făcând referire la avocatul din Los Angeles specializat în divorț.

„O cunosc bine pe Laura Wasser”, a glumit Kim, care a fost căsătorită de trei ori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×