Reclamă

Kylie Minogue a făcut show la Formula 1™ Marele Premiu din Singapore. S-a aruncat în brațele unui bărbat celebru și totul a fost filmat

Kylie Minogue a făcut show la Formula 1™ Marele Premiu din Singapore. S-a aruncat în brațele unui bărbat celebru și totul a fost filmat. Vedeta a arătat elegantă ce de obicei într-o salopetă cargo, verde închis.

Publicat: 23 septembrie 2024, 11:05

Artista în vârstă de 56 de ani a radiat de fericire în timp ce s-a oprit pe circuitul stradal Marina Bay, înainte de o reprezentație live la eveniment. Ea a combinat salopeta cu buzunare cu cizme negre, iar mai târziu a fost văzută în timp ce flutură steagul la sfârșitul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Minogue a făcut show la Formula 1™ Marele Premiu din Singapore

În ziua precedentă, Kylie a cântat pe scena Zone 4 Padang, unde invitații au fost răsfățați cu melodii din catalogul ei de hituri.

De asemenea, la evenimentul plin de vedete a fost și colegul ei din industria muzicii Lenny Kravitz, care a cântat duminică. Kylie și Lenny s-au bucurat mult când s-au întâlnit. Atunci când l-a văzut, artista a sări în brațele lui, iar întregul moment a fost filmat.

Postarea cu videoclipul a fost făcută pe Instagram-ul lui Kylie și a atras aprecierea fanilor celor doi.

Lenny Kravitz în vârstă de 60 de ani, și-a arătat corpul tonifiat într-o perche de jeanși mulați, o bluză închisă la culoare peste care a pus o geacă din piele neagră.

Atât Lenny, cât și Kylie au fost observați alături de președintele Rwandei Paul Kagame și de președintele de Formula 1 Stefano Domenicali.

Kylie a sorbit fiecare clipă din reprezentație rockerului în timp ce aceasta a urcat pe scenă. Lenny a pus în scenă a o reprezentație spectaculoasă cântând la chitară.

Reclamă

Kylie Minogue se pregătește de un turneu mondial

Kylie a plecat mai apoi în Marea Britanie cu turneul său Tension. Ea are nevoie de o pregătire intensă pentru o mulțime de concerte live inclusiv în Glasgow, Newcastle, Manchester, Liverpool, Sheffield, Nottingham, Birmingham și două la Londra.

Biletele intră în vânzare de pe data de 27 septembrie, la ora 10:00, în timp ce pre-vânzarea pentru cei care au precomandat noul album al lui Kylie, Tension II, va avea loc pe 25 septembrie, la ora 10:00.

Cântăreața și-a anunțat recent datele turneului mondial, Australia fiind prima oprire. Tension Tour 2025 începe în Perth pe 15 februarie, înainte de a se muta la Adelaide, Melbourne, Brisbane și Sydney.

După cele două spectacole de la Sydney din 1 și 2 martie, turneul se mută în Asia. Seria de spectacole continuă mai apoi în Marea Britanie.

Fanii lui Kylie au fost în culmea fericirii când cântăreața a anunțat un turneu mondial și viitorul ei album de studio Tension II.

Albumul, programat pentru lansare pe 18 octombrie, este o continuare a filmului Tension din 2023. Producția a primit recenzii excelente de la critici.

Cântărața și-a dezvăluit detaliile despre noul albumului cu un scurt montaj foto pe Instagram. Kylie apare într-o rochie albă fluidă pe o plajă, cu un ritm funky în fundal.

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport are 24 de curse. Este transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAYPe trends.antenaplay.ro ai toate informațiile de care ai nevoie.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×