Reclamă

Apariție la limita ridicolului pe stradă. Cine este vedeta care a ajuns virală în online după ce a purtat pantaloni cu blană

Apariție la limita ridicolului pe stradă. Vedeta din imagine a ajuns virală în online după ce a purtat o pereche de pantaloni scurți cu blană. Oamenii s-au oprit în jurul ei și au fotografiat-o din toate unghiurile. Imaginile cu celebra cântăreață britanică fac deliciul glumelor din online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 septembrie 2024, 6:15

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste britanice, însă atunci când vine vorba de haine alege cele mai neobișnuite combinații. Paloma Faith a ajuns să stârnească hohote de râs cu ținute pe care a ales-o atunci când a participat la prezentarea noii colecții Simone Rocha. Vedeta a fost fotografiată de fanii ei pe străzile din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariție la limita ridicolului pe stradă

Galeria foto te va lăsa fără cuvinte și vei avea nevoie de puțin timp pentru a putea înțelege ținuta divei. Paloma Faith a optat pentru un design nonconformist și a ajuns rapid ținta sutelor de glume din online, relatează PageSix.

Cântăreața este cunoscută pentru combinațiile sale excentrice și defilează plină de încredere ori de câte ori iese pe stradă. Diva are propriul stil și nu se abate niciodată de la acesta.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Paloma Faith într-o ținută din două piese, transparentă, pe străzile din Londra
Paloma Faith este adepta ținutelor îndrăznețe / Profimedia Images
Reclamă

Pentru plimbarea pe care a făcut-o a ales să poarte o bluză transparentă și o pereche de pantaloni scurți din același set.

Ținuta ei a fost completată cu o geantă de pluș și o pereche de pantofi cu toc. Surpriza a venit atunci când diva s-a întors cu spatele.

Fanii divei au rămas surprinși să vadă că aceasta avea blaniță maro pe posterior. Machiajul divei a fost unul simplu, iar ceea ce a atras atenția a fost tocmai rujul roșu al cântăreței.

Reclamă

Zâmbitoare și plină de energie, Paloma Faith și-a salutat admiratorii care s-au strâns pe stradă în jurul său. Vedeta a stat de vorbă cu aceștia, iar ulterior și-a continuat drumul.

Apariția ei vine la scurt timp după ce vedeta a povestit despre provocările pe care le întâmpină ca mamă singură.

Paloma Faith a povestit despre familia sa

Paloma Faith s-a folosit de spectacolul de la festivalul de la Glastonbury pentru a le oferi bărbaților un sfat. Vedeta le-a atras atenția domnilor și i-a durgat să fie mai implicați în căsnciile lor.

Diva este o mamă singură și recunoaște că întâmpină multe provocări, În vârstă de 43 de ani, Paloma Faith a spus că nu există „co-parenting”.

Vedeta spune că femeile sunt cele care fac cea mai mare parte a muncii când vine vorba de creșterea copiilor după un divorț. Mama a doi copii a continuat să exice că trăiește cu frica de a fi judecată de alte mame.

„Când am vorbit despre dificultățile mele legate de maternitate, omanii au spus sunt ingrată. Știu mai bine decât oricine cât sunt de recunoscătoare vieții. Când oamenii răspund așa este foarte enervant. Cred că este motivul pentru care atât de multe mame trebuie să tragă un semnal de alarmă”, a spus diva într-un interviu.

„Am vrut să vorbesc despre asta pentru că simt că societatea neglijează femeile și mamale. Acest lucru ne face să ne simțim izolate pentru că ajungem să ne prefacem că totul este magic și nu este întotdeauna. Este greu uneori și femeile se luptă din greu pentru asta. A fi o mamă singură este obositor, dar am două nopți pe săptămână când fiicele mele sunt cu tatăl lor pentru a face ce vor”, a spus vedeta într-un alt interviu. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×